Calculation of Drug Dosages
11th Edition Test Bank –
Ogden & Fluharty | Practice
Questions
Page 1 Guidehttps://www.stuvia.com/dashboard!@_)#*)(@$)($@*($@)($@*_ Calculation of Drug Dosages 11th Edition Test Bank – Ogden & Fluharty _ Practice Questions.pdf
,20230930203700_651886ec89703_test_bank_for_calculation_of_drug_dosages__11th_edition__by_ogden_and_fluharty_isbn__9780323551281
2026-03-05
TEST BANK
CALCULATION OF DRUG
DOSAGES, 11TH EDITION
BY OGDEN AND FLUHARTY
TEST BANK
Page
20230930203700_651886ec89703_test_bank_for_calculation_of_drug_dosages__11th_edition__by_ogden_and_fluharty_isbn__9780323551281.pdf
2
,20230930203700_651886ec89703_test_bank_for_calculation_of_drug_dosages__11th_edition__by_ogden_and_fluharty_isbn__9780323551281
2026-03-05
Chapter 01: Fractions
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition
COMPLETION
Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.
1. 3/10 + 3/5 +
ANS: 9/10
2. 1 5/6 + 3 1/3 +
ANS: 5 1/6
3. 11/12 – 1/2 =
ANS: 5/12
4. 6 1/2 – 1 3/4 =
ANS: 4 3/4
5. 1/3 × 3/4 =
ANS: 1/4
6. 2 1/2 × 2 1/3 =
Page
20230930203700_651886ec89703_test_bank_for_calculation_of_drug_dosages__11th_edition__by_ogden_and_fluharty_isbn__9780323551281.pdf
3
, 20230930203700_651886ec89703_test_bank_for_calculation_of_drug_dosages__11th_edition__by_ogden_and_fluharty_isbn__9780323551281
2026-03-05
ANS: 8 1/6
7. 5 1/2 × 1 1/6 =
ANS: 6 5/12
8. 5/6 ÷ 1/2 =
ANS: 1 3/7
9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =
ANS: 2 16/35
10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =
ANS: 2 5/8
Page
20230930203700_651886ec89703_test_bank_for_calculation_of_drug_dosages__11th_edition__by_ogden_and_fluharty_isbn__9780323551281.pdf
4