An Introduction 13th Edition by Tortora TEST BANK
Chapter 1 The Microbial World and You
1.1 Multiple-Choice Questions
1) Microorganisms are involved in each of the following processes EXCEPT
A) infection.
B) decomposition of organic material.
C) O2 production.
D) food production.
E) smog production.
Answer: E
Section: 1.1
Bloom's Taxonomy: Remembering
Learning Outcome: 1.1
Global Outcome: 5
2) Each of the following organisms would be considered a microbe EXCEPT
A) yeast.
B) protozoan.
C) bacterium.
D) mushroom.
E) virus.
Answer: D
Section: 1.1
Bloom's Taxonomy: Remembering
Learning Outcome: 1.4
1
.
, MICROBIOLOGY
An Introduction 13th Edition by Tortora TEST BANK
3) The term used to describe a disease-causing microorganism is
vinniger te leer en met selfvertroue eksamens te slaag. Ek bied
A)duidelike
microbe.opsommings, toetsbanke, oefenvrae en studiegidse
B)wat maklik is om te volg en prakties is vir studente op
bacterium.
verskillende vlakke. Elke dokument word noukeurig saamgestel
C)omvirus.
belangrike konsepte eenvoudig en verstaanbaar te
D)verduidelik.
pathogen. My doel is om leer minder stresvol en meer
effektief te maak. Of jy voorberei vir toetse, eksamens of
E)deurlopende
infection. assesserings, hier sal jy waardevolle hulpbronne
vind omDjou akademiese prestasie te verbeter. Dankie dat jy my
Answer:
winkel ondersteun — jou sukses is my prioriteit!
Section: 1.1
Bloom's Taxonomy:
•••• German Remembering
(±130 Wörter)
Learning Outcome: 1.1
é látky ve zlato, my
Willkommen in převádíme složitá témata
meinem Stuvia-Shop! Hierdo jasných
findest du poznámek, strukturovaných shrnutí a
praktických
hochwertige Lernmaterialien, die dir helfen, Inhaltepečlivě
průvodců k zkouškám. Každý dokument je zpracován,
schneller zu aktuální a navržen tak, aby
vám verstehen
šetřil čas aund
zvyšoval studijní
Prüfungen výsledky.zu bestehen. Ich biete
erfolgreich
übersichtliche Zusammenfassungen, Übungsfragen,
Materiály jsou vytvářeny
Testbanken s důrazem die
und Lernleitfäden, na přesnost, srozumitelnost
klar strukturiert und leichta logickou strukturu. Pomáhají lépe
pochopit i náročná
verständlich témata
sind. a usnadňují
Jedes Dokumentpřípravu na testyerstellt,
wird sorgfältig či seminární
um práce.
wichtige Konzepte einfach und effektiv zu erklären. Mein Ziel ist
S The_Alchemist se stressfreier
es, das Lernen učení stáváund
efektivnějším
produktivera zu
systematičtějším
gestalten. Egal— protože úspěch není kouzlo, ale
dobře
obpromyšlená
du dich aufpříprava.
Klausuren, Tests oder
•••• Hungarian
The_Alchemist a megbízható boltod a Stuvia felületén, ahol átlátható és magas színvonalú tanulási
anyagokat találsz. Ahogyan az alkimista arannyá változtatja az alapanyagokat, mi az összetett témákat
könnyen érthető jegyzetekké, rendezett összefoglalókká és vizsgaközpontú útmutatókká alakítjuk.
Minden dokumentum gondosan szerkesztett, naprakész és időtakarékos megoldásokat kínál.
Anyagaink pontosak, részletesek és világos megfogalmazásúak, így még a nehezebb témák is érthetővé
válnak. Legyen szó vizsgafelkészülésről vagy beadandó feladatról, nálunk megbízható segítséget
találsz.
2
.
, MICROBIOLOGY
An Introduction 13th Edition by Tortora TEST BANK
4) Common commercial benefits of microorganisms include synthesis of
A) riboflavin.
B) acetone.
C) insulin.
D) aspirin.
E) riboflavin, acetone and insulin.
Answer: E
Section: 1.1
Bloom's Taxonomy: Remembering
ASMcue Outcome: 6.3
Learning Outcome: 1.1
5) What factors contribute to the rising incidence of antibiotic resistance?
A) overuse of the specific drugs
B) misuse of the specific drugs
C) random mutations in bacterial genomes
D) random mutations, overuse and misuse of specific drugs
E) overuse and misuse of specific drugs
Answer: D
Section: 1.5
Bloom's Taxonomy: Understanding
ASMcue Outcome: 4.1
Learning Outcome: 1.19
Global Outcome: 5
6) The formal system for classifying and naming organisms was developed by
A) Robert Koch.
B) Ignaz Semmelweis.
C) Aristotle.
D) Carolus Linnaeus.
E) Louis Pasteur.
Answer: D
3
.
, MICROBIOLOGY
An Introduction 13th Edition by Tortora TEST BANK
Section: 1.2
Bloom's Taxonomy: Remembering
Learning Outcome: 1.3
7) In the name Staphylococcus aureus, aureus is the
A) genus.
B) domain name.
C) species.
D) kingdom.
E) family name.
Answer: C
Section: 1.2
Bloom's Taxonomy: Understanding
Learning Outcome: 1.3
8) A prokaryotic cell may possess each of the following cellular components EXCEPT
A) flagella.
B) a nucleus.
C) ribosomes.
D) a cell wall.
E) a cell membrane.
Answer: B
Section: 1.2
Bloom's Taxonomy: Remembering
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 1.4
9) Which of the following is NOT associated with viruses?
A) organelles
B) nucleic acid
C) envelope
D) chemical reactions
4
.