- Samenvattingen en Aantekeningen
Op zoek naar een samenvatting over ? Op deze pagina vind je 4448 samenvattingen over .
4.448 resultaten
Tentamen (uitwerkingen)
Apea Cardiology Questions 

NieuwAPEA CARDIOLOGY Questions with Correct Solutions 
Question: 
1. According to ACC/AHA guidelines, what is considered elevated blood pressure and 
hypertension? 
Answer: 
Elevated BP >120/80 e Hypertension: 130/80 mmHg JNC-8: does not stage HTN; diagnosis 
requires 2 readings on 2 separate occasions ACC/AHA emphasizes using ASCVD risk to guide 
therapy in Stage 1 HTN 
Question: 
2. What is the first-line pharmacologic therapy for hypertension in: 
a) Non-Black patients 
b) Black patients 
c) Pa...
Tentamen (uitwerkingen)
APEA CARDIOLOGY Questions with Correct Solutions 
Question: 
1. According to ACC/AHA guidelines, what is considered elevated blood pressure and 
hypertension? 
Answer: 
Elevated BP >120/80 e Hypertension: 130/80 mmHg JNC-8: does not stage HTN; diagnosi
NieuwAPEA CARDIOLOGY Questions with Correct Solutions 
Question: 
1. According to ACC/AHA guidelines, what is considered elevated blood pressure and 
hypertension? 
Answer: 
Elevated BP >120/80 e Hypertension: 130/80 mmHg JNC-8: does not stage HTN; diagnosis 
requires 2 readings on 2 separate occasions ACC/AHA emphasizes using ASCVD risk to guide 
therapy in Stage 1 HTN 
Question: 
2. What is the first-line pharmacologic therapy for hypertension in: 
a) Non-Black patients 
b) Black patients 
c) Pa...
Tentamen (uitwerkingen)
APEA CARDIOLOGY Questions with Correct Solutions
NieuwAPEA CARDIOLOGY Questions with Correct Solutions 
Question: 
1. According to ACC/AHA guidelines, what is considered elevated blood pressure and 
hypertension? 
Answer: 
Elevated BP >120/80 e Hypertension: 130/80 mmHg JNC-8: does not stage HTN; diagnosis 
requires 2 readings on 2 separate occasions ACC/AHA emphasizes using ASCVD risk to guide 
therapy in Stage 1 HTN 
Question: 
2. What is the first-line pharmacologic therapy for hypertension in: 
a) Non-Black patients 
b) Black patients 
c) Pa...
Tentamen (uitwerkingen)
APEA 3P EXAM TEST BANK OVERVIEW Questions with Correct 
Solutions
NieuwAPEA 3P EXAM TEST BANK OVERVIEW Questions with Correct 
Solutions 
Question: 
1. Visual acuity test 
Answer: 
20/30 in the left eye and 20/40 in the right eye using the Snellen eye chart indicates the need 
for further evaluation. 
Question: 
2. Munchausen Syndrome By Proxy 
Answer: 
A caregiver making up or causing an illness or injury in a person under his or her care. 
Question: 
3. Symptoms of depression 
Answer: 
Side effect of medications such as serotonin and norepinephrine. 
Question: 
4...
Tentamen (uitwerkingen)
APHY 101 CH 11: MUSCLE SYSTEM LAB IVY TECH Questions with 
Correct Solutions
NieuwAPHY 101 CH 11: MUSCLE SYSTEM LAB IVY TECH Questions with 
Correct Solutions
Tentamen (uitwerkingen)
Aphy 101 Ch 1: An Introduction To Superficial Body 
Regions Ivy Tech Questions With Correct Solutions
NieuwAphy 101 Ch 1: An Introduction To Superficial Body 
Regions Ivy Tech Questions With Correct Solutions
Tentamen (uitwerkingen)
APHY 101 CH 1: AN INTRODUCTION TO BODY ORIENTATION IVY 
TECH Questions with Correct Solutions
NieuwAPHY 101 CH 1: AN INTRODUCTION TO BODY ORIENTATION IVY 
TECH Questions with Correct Solutions 
Question: 
1. Anatomical position 
Answer: 
Standard anatomical reference point, the body is erect with feet slightly apart. It resembles 
"standing at attention", except the palms face forward and the thumbs point away from the 
body. 
Question: 
2. Directional terms 
Answer: 
Explains where one body structure is in relation to another. 
Question: 
3. superior (cranial or cephalic) 
Answer: 
tow...
Tentamen (uitwerkingen)
APHUG - UNIT 1 - GEOGRAPHY Questions with Correct Solutions
NieuwAPHUG - UNIT 1 - GEOGRAPHY Questions with Correct Solutions
Tentamen (uitwerkingen)
APEX NIH STROKE SCALE GROUP A PATIENT 1-6 Questions with 
Correct Solutions
NieuwAPEX NIH STROKE SCALE GROUP A PATIENT 1-6 Questions with 
Correct Solutions
Tentamen (uitwerkingen)
APEA ASSESSMENT CARDIOVASCULAR QBANK Questions with 
Correct Solutions
NieuwAPEA ASSESSMENT CARDIOVASCULAR QBANK Questions with 
Correct Solutions 
Question: 
1. Renal Artery Stenosis 
Answer: 
Bruit heard in the epigastric area with both systolic and diastolic components. 
Question: 
2. Splenomegaly 
Answer: 
Indicates development of portal hypertension in a patient with cirrhosis. 
Question: 
3. 5th Intercostal Space to the left of the MCL 
Answer: 
Point of Maximum Impulse (PMI) or the apex of the heart. 
Question: 
4. Auscultate the heart sounds in all 4 cardiac are...
Tentamen (uitwerkingen)
APEA EENT Assessment Questions and Answers | Eyes, Ears, Nose & Throat Exam Prep for Nurse Practitioners
NieuwAPEA EENT Assessment Questions and Answers | Eyes, Ears, Nose & Throat Exam Prep for Nurse Practitioners
Tentamen (uitwerkingen)
APEA 3P Exam Test Bank Overview | Nurse Practitioner Exam Prep Study Guide
NieuwAPEA 3P Exam Test Bank Overview | Nurse Practitioner Exam Prep Study Guide
Tentamen (uitwerkingen)
APEA 3P Exam Test Bank Questions and Answers | Nurse Practitioner Exam Prep Study Guide
NieuwAPEA 3P Exam Test Bank Questions and Answers | Nurse Practitioner Exam Prep Study Guide
Tentamen (uitwerkingen)
APEA 3P Exam Questions and Answers | Nurse Practitioner Exam Prep & Comprehensive Study Guide
NieuwAPEA 3P Exam Questions and Answers | Nurse Practitioner Exam Prep & Comprehensive Study Guide
Tentamen (uitwerkingen)
APEA 3P PMHNP Exam Prep Questions and Answers | Psychiatric Mental Health Nurse Practitioner Exam Review
NieuwAPEA 3P PMHNP Exam Prep Questions and Answers | Psychiatric Mental Health Nurse Practitioner Exam Review
Tentamen (uitwerkingen)
APEA Gastrointestinal Assessment Questions and Answers | Nurse Practitioner Exam Prep Study Guide
NieuwAPEA Gastrointestinal Assessment Questions and Answers | Nurse Practitioner Exam Prep Study Guide
Tentamen (uitwerkingen)
Apea Pre-Predictor Exam Test Bank Overview Latest 
Updates, Exam – 2026/ (Questions + Answers) Study Guide, 
Questions, Solutions, Answers Questions With Correct Solutions
NieuwAPEA PRE-PREDICTOR / EXAM TEST BANK OVERVIEW Questions 
with Correct Solutions 
Question: 
1. A disease due to infection with Group A Beta-hemolytic streptococcus, characterized by an 
acute onset of fever, pharyngitis, headache, cervical lymphadenopathy, and a sandpaper 
textured rash. 
Answer: 
Scarlet fever 
Question: 
2. A deep, nonblanching rash on the flexor surfaces of the skin associated with scarlet fever. 
Answer: 
Pastia lines 
Question: 
3. The nurse practitioner should check the pat...
Tentamen (uitwerkingen)
APEA PRE PREDICTOR SCENARIO STYLE QUESTIONS Questions with 
Correct Solutions
NieuwAPEA PRE PREDICTOR SCENARIO STYLE QUESTIONS Questions with 
Correct Solutions 
Question: 
1. What is the most likely diagnosis for a 62-year-old male with a 40-pack-year smoking 
history presenting with chronic cough and progressive dyspnea? 
Answer: 
Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD) 
Question: 
2. What is the most likely diagnosis for a 25-year-old female with sudden onset unilateral 
pleuritic chest pain and dyspnea after a long flight? 
Answer: 
Pulmonary embolism 
Question: 
3. W...
Tentamen (uitwerkingen)
APEACARDIOVASCULAR ASSESSMENT Questions with Correct 
Solutions
NieuwAPEACARDIOVASCULAR ASSESSMENT Questions with Correct 
Solutions 
Question: 
1. To auscultate the tricuspid valve heart sounds in an adult patient, place the stethoscope: 
between the 2nd and 3rd intercostal spaces at the right upper sternal border. near the apex 
of the heart between the 5th and 6th intercostal spaces in the mid-clavicular line. located 
between the 2nd and 3rd intercostal spaces at the left sternal border. between the 3rd, 4th, 
5th, and 6th intercostal spaces at the left lower...
Tentamen (uitwerkingen)
APEA TEST Questions with Correct Solutions
NieuwAPEA TEST Questions with Correct Solutions 
Question: 
1. a patient presents with symmetrical erythematous lesions on extensor surfaces of elbows, 
knees, and back. margins are sharply defined. this is most likely: 
a. plaque psoriasis 
b. tinea corposis 
c. atopic dermatitis 
d. eczema 
Answer: 
a. plaque psoriasis 
Question: 
2. which patient is not considered at high risk for colorectal cancer? 
a. 20 year old with hx of abdominal radiation from childhood cancer 
b. 30 year old woman whose gr...