• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

APEA TEST Questions with Correct Solutions

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's

APEA TEST Questions with Correct Solutions Question: 1. a patient presents with symmetrical erythematous lesions on extensor surfaces of elbows, knees, and back. margins are sharply defined. this is most likely: a. plaque psoriasis b. tinea corposis c. atopic dermatitis d. eczema Answer: a. plaque psoriasis Question: 2. which patient is not considered at high risk for colorectal cancer? a. 20 year old with hx of abdominal radiation from childhood cancer b. 30 year old woman whose grandma was diagnosed with CR CA at age 65 c. 38 year old woman with ulcerative colitis d. 50 year old man with 1st degree relative diagnosed with CR CA at age 45 Answer: B- 30 year old whose grandmother was diagnosed at age 65 Question: 3. serious adverse effects of azithromycin Answer: D. QT prolongation Question: 4. serious side effect of sildenafil

Voorbeeld van de inhoud

APEA TEST Questions with Correct Solutions


Question:
1. a patient presents with symmetrical erythematous lesions on extensor surfaces of elbows,
knees, and back. margins are sharply defined. this is most likely:
a. plaque psoriasis
b. tinea corposis
c. atopic dermatitis
d. eczema

Answer:
a. plaque psoriasis


Question:
2. which patient is not considered at high risk for colorectal cancer?
a. 20 year old with hx of abdominal radiation from childhood cancer
b. 30 year old woman whose grandma was diagnosed with CR CA at age 65
c. 38 year old woman with ulcerative colitis
d. 50 year old man with 1st degree relative diagnosed with CR CA at age 45

Answer:
B- 30 year old whose grandmother was diagnosed at age 65


Question:
3. serious adverse effects of azithromycin

Answer:
D. QT prolongation


Question:
4. serious side effect of sildenafil

Answer:
c. priapism


Question:
5. pt taking PPI for 6 months has diarrhea for 3 weeks. consider:

Answer:
d. c. diff

, Question:
6. abnormal finding:
a. apical pulse in 22 year old man
b. systolic murmur in a woman who is 18 weeks pregnant with BMI of 38
c. S4 in 58 year old obese man with DM
d. BP of 118/65 in a frail 78 year old man.

Answer:
c. S4 in obese man with DM


Question:
7. side effect of azelastine opthalmic drops for allergic conjunctivitis

Answer:
a. bitter taste


Question:
8. presbycusis

Answer:
c. symmetrical hearing loss


Question:
9. do not give corticosteroids in combination with

Answer:
live vaccines


Question:
10. side effects of levonorgestrel to prevent pregnancy include

Answer:
nausea/vomiting


Question:
11. cervical motion tenderness (chandelier sign) suggestive of

Answer:
PID


Question:
12. increased efficacy of ARBS without increased side effects when administered with

Answer:
chlorothiazide

Documentinformatie

Geüpload op
13 oktober 2026
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€8,31

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
VictorGrades
5,0
(1)
Verkocht
25
Volgers
0
Items
2765
Laatst verkocht
1 week geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen