Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 118 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Dosage Calculations 9th Edition G. Pickar Test Bank Chapter 1 - 17 Updated Verison 2023 Questions and Correct Answers 100% Complete Solution Updated!!!!

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 118 pagina's

Dosage Calculations 9th Edition G. Pickar Test Bank Chapter 1 - 17 Updated Verison 2023 Questions and Correct Answers 100% Complete Solution. This document contains the complete, verified test bank for "Dosage Calculations" (9th Edition, 2012) by Gloria D. Pickar and Amy Pickar-Abernethy. It includes detailed practice problems and answers covering fractions, decimals, measurement systems, drug orders, IV calculations, pediatric dosages, and more. Updated for the latest academic years 2024–2025, this resource is ideal for nursing students preparing for exams in dosage and medication calculations.

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for v v




Dosage Calculations, 9th edition 9th Edition
v v v v v



by Gloria D. Pickar, Amy Pickar-Abernethy
v v v v v




Table of Contents
v v



Chapter 1—Fractions and Decimals
v v v



Chapter 2—Ratios, Percents, Simple Equations, and Ratio-Proportion
v v v v v v



Chapter 3—Systems of Measurement
v v v v



Chapter 4—Conversions: Metric and Household Systems
v v v v v



Chapter 5—Conversions for Other Clinical Applications: Time and
v v v v v v v



Temperature
v



Chapter 6—Equipment Used in Dosage Measurement
v v v v v



Chapter 7—Interpreting Drug Orders
v v v v



Chapter 8—Understanding Drug Labels
v v v



Chapter 9—Preventing Medication Errors
v v v v



Chapter 10—Oral Dosage of Drugs
v v v v v



Chapter 11—Parenteral Dosage of Drugs
v v v v v



Chapter 12—Reconstitution of Solutions
v v v v



Chapter 13—Pediatric and Adult Dosages Based on Body Weight
v v v v v v v v



Chapter 14—Alternative Dosage Calculation Methods: Ratio-Proportion and Dimensional Analysis
v v v v v v v v



Chapter 15—Intravenous Solutions, Equipment, and Calculations
v v v v v v



Chapter 16—Body Surface Area and Advanced Pediatric Calculations
v v v v v v v



Chapter 17—Advanced Adult Intravenous Calculations
v v v v v




Chapter 1—Fractions and Decimals
v v v




PROBLEM

Complete the following. v v




1. Arrange the following decimals from largest to smallest: 1.5, 0.25, 1.025.
v v v v v v v v v v




ANS:
1.5, 1.025, 0.25 v v




PTS: v v 1 DIF: Knowledge REF: Decimals v v




2. Arrange the following decimals from largest to smallest: 0.33, 0.045, 0.7.
v v v v v v v v v v




ANS:
0.7, 0.33, 0.045 v v




PTS: v v 1 DIF: Knowledge REF: Decimals v v




3. Arrange the following fractions from smallest to largest:
v v v v v v v , , .

, ANS:

, ,

PTS: v v 1 DIF: Knowledge REF: Fractions
v v




4. Arrange the following fractions from smallest to largest:
v v v v v v v , , .

ANS:

, ,

PTS: v v 1 DIF: Knowledge REF: Fractions
v v




Perform the indicated operations. Reduce fractions in answers to lowest terms.
v v v v v v v v v v




5.

ANS:




PTS: v v 1 DIF: Comprehension REF: Adding Fractions
v v v




6.

ANS:




PTS: v v 1 DIF: Comprehension REF: Division of Fractions
v v v v




7.

ANS:




PTS: v v 1 DIF: Comprehension REF: Subtracting Fractions
v v v

, 8.

ANS:




PTS: v v 1 DIF: Comprehension REF: Division of Fractions
v v v v




Perform the following computations. If the questions do not have a whole number as the answer, compute to
v v v v v v v v v v v v v v v v v



the third decimal place, and round to the second decimal place.
v v v v v v v v v v v




9.

ANS:




or 75.58 (rounded)
v v




PTS: 1 DIF: Comprehension
v



REF: Addition and Subtraction of Decimals
v v v v v v v




10.

ANS:



or 0.05 (rounded)
v v




PTS: 1 v DIF: Comprehension REF: Multiplying
v




Decimals 11.
v v v




ANS:




PTS: 1 DIF: Comprehension
v



REF: Addition and Subtraction of Decimals
v v v v v v v

, 12.

ANS:




PTS: v v 1 DIF: Comprehension REF: Dividing Decimals
v v v




13. Convert the following decimal to a fraction and reduce to lowest terms.
v v v v v v v v v v v




0.09

ANS:

0.09 = v




PTS: 1 v v DIF: Comprehension
REF: Conversion between Fractions and Decimals
v v v v v v




14. Convert the following decimal to a fraction and reduce to lowest terms.
v v v v v v v v v v v




0.175

ANS:

0.175 = v




PTS: v v 1 DIF: Application REF: Conversion between Fractions and Decimals
v v v v v v




15. Convert the following fraction to a decimal and round to the nearest hundredth.
v v v v v v v v v v v v




ANS:



PTS: v v 1 DIF: Application REF: Conversion between Fractions and Decimals
v v v v v v




16. Convert the following fraction to a decimal and round to the nearest tenth.
v v v v v v v v v v v v




ANS:

Gekoppeld boek
 image
Gloria D. Pickar, Amy Pickar-Abernethy Dosage Calculations
Uitgever: 2012 ISBN: 9781439058473 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
24 november 2025
Aantal pagina's
118
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
WickyAplus
4,6
(184)
Verkocht
181
Volgers
11
Items
1443
Laatst verkocht
22 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen