Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 80 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

SWD391 Questions with Answers (100% Correct Answers)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 80 pagina's

SWD391 Questions with Answers (100% Correct Answers)

Voorbeeld van de inhoud

1




SWD391 Questions with Answers (100%
Correct Answers)
Activity diagrams are used to support________<61, 64>

a. The process view

b. The logical view

c. The physical view— Answer: a

2. With a good software design, which is benefit we will get?<2>

a. It leads the risk in software production more serious

b. It helps to coordinate development teams to work together orderly

c. It leads to have more works on software production— Answer: b

3. Which of the following is advantage of broker architecture?<228, 229>

a. Changeability and extensibility

b. low fault-tolerance

c. inefficiency

d. difficultly to testing— Answer: a

4. The outcomes of Object Oriented Analysis stage are...<84>

a. Requirement Specification, Initial logic structure of the system

b. Requirement specification, system detailed design description

c. Initial logic structure of the system, system detailed design description—
Answer: a

,2


5. Which of the following if limitation of Non-buffered Event-Based
architecture?<186>

a. Reusability of components

b. Reliability and overhead of indirect invocations

c. System maintenance and evolution

d. Possibility of parallel execution— Answer: b

6. Package diagram is grouped in which of following UML diagram
category?<41>

a. Structure diagram

b. Behavioral diagram— Answer: a

7. The Architectural Decision Procedure includes following steps:

1. Determine the required quality attributes in requirement analysis

2. Quantify the quality attributes

3. Compute the weighted sum



A. 2-1-3

B. 1-2-3

C. 3-1-2

D. 3-2-1— Answer: A

78. Design produces architectures that specify products and components in the
form of which of the following?<349>

a. Algorithm and structure solution

,3


b. User interface layout solution

c. A detail-level design solution

d. An abstract-level design solution— Answer: c

9. Which of the following is TRUE for implementing the separation of the user
interface from the logic of software system?<328>

a. Decrease reusability

b. The same logic can be accessed by different kinds of user interfaces.

c. The business logic and the user interface cannot be modified without
affecting each other.

d. Difficult to maintainability.— Answer: b

10. The constituent parts of the architecture of a system are which of the
following?<360>

a. Its component, connectors, and the rules governing their interactions.

b. Its sub-system, components, classes, functions, attributes.

c. Its connectors, concurrency, and the rules governing their interactions.—
Answer: a

11. Which diagram equivalent to a sequence diagram?<56>

a. Deployment diagram

b. Activity diagram

c. State machine diagram

d. Collaboration diagram— Answer: d

12. Which of the following is NOT benefit of distributed architecture?<243>

, 4


a. Supports multiple independent argents

b. Loose coupling of modules

c. Testability

d. Scalability— Answer: c

13. Which of the following architecture is suitable for the embedded system
software design?<127>

a. Pipe and filter architecture

b. Process-Control Architecture

c. Batch- sequence architecture— Answer: b

14. When you are requested to develop a Radar software system, a Traffic
management system, etc, which of the following architecture is the best suitable
for development?<210-216>

a. Component-based architecture

b. PAC architecture

c. Message-based architecture

d. MVC architecture— Answer: b

15. Which of the perspective where the connectors in software architecture
might be classification into 4 types: Variable, environment resource, method,
message?<27>

a. Based on connector's information carrier

b. Based on connector's active time

c. Based on connector's synchronization mode

d. Based on connector's implementation type— Answer: a

Documentinformatie

Geüpload op
19 november 2025
Aantal pagina's
80
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€16,83

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Passit
3,5
(23)
Verkocht
129
Volgers
6
Items
14482
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen