Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 991 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Brunner & Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 15th Edition | COMPLETE Test Bank with 100% Verified Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 991 pagina's

This is the COMPLETE official Test Bank for Brunner & Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 15th Edition , authored by Janice L. Hinkle, Kerry H. Cheever, and Kristen Overbaugh. This comprehensive study resource includes all chapters and features 100% verified answers. The document is a printed PDF of the original file, direct from the publisher , ensuring its accuracy and completeness for immediate download and success in your studies

Voorbeeld van de inhoud

COMPLETE TEST BANK
PRINTED PDF| ORIGINAL DOCUMENT DIRECT FROM THE PUBLISHER| 100% VERIFIED ANSWERS
DOWNLOAD IMMEDIATELY AFTER THE ORDER AND SUCCESS IN YOUR STUDIES




ALL CHAPTERS ARE INCLUDED FOR THE 15TH EDITION
For more Test Banks, ATI, HESI Exams and more contact us on:
©ExamsWizard | Academic Success Starts Here!

,Chapter 1: Professional Nursing Practice
Hinkle: Brunner & Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 15th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. A nurse has been offered a position on an obstetric unit and has learned that the unit offers therapeutic
abortions, a procedure that contradicts the nurse's personal beliefs. What is the nurse's ethical
obligation to these clients?
A. The nurse should adhere to professional standards of practice and offer service to these
clients.
B. The nurse should make the choice to decline this position and pursue a different nursing
role.
C. The nurse should decline to care for the client’s considering abortion.
D. The nurse should express alternatives to women considering terminating their pregnancy.
ANS: B
Rationale: To avoid facing the ethical dilemma of providing care that contradicts the nurse’s personal
beliefs, the nurse should consider working in an area of nursing that would not pose this dilemma. The
nurse should not provide care to the client because it is a conflict of personal values. The nurse should
not deny care to these clients as this would be a breach in the Code of Ethics for nurses. If the client is
not requesting information for alternatives to abortions, then the nurse should not be providing this
information.

PTS: 1 REF: p. 27
NAT: Client Needs: Safe, Effective Care Environment: Management of Care
TOP: Chapter 1: Professional Nursing Practice KEY: Integrated Process: Caring
BLM: Cognitive Level: Apply NOT: Multiple Choice

2. An 80-year-old client is admitted with a diagnosis of community-acquired pneumonia. During
admission the client states, "I have a living will." What implication of this should the nurse recognize?
A. This document is always honored, regardless of circumstances.
B. This document specifies the client's wishes before hospitalization.
C. This document is binding for the duration of the client's life.
D. This document has been drawn up by the client's family to determine DNR status.
ANS: B
Rationale: A living will is one type of advance directive. In most situations, living wills are limited to
situations in which the client's medical condition is deemed terminal. The other answers are incorrect
because living wills are not always honored in every circumstance, they are not binding for the
duration of the client's life, and they are not drawn up by the client's family.

PTS: 1 REF: p. 29
NAT: Client Needs: Safe, Effective Care Environment: Management of Care
TOP: Chapter 1: Professional Nursing Practice
KEY: Integrated Process: Communication and Documentation BLM: Cognitive Level: Analyze
NOT: Multiple Choice

3. A nurse has been providing ethical care for many years and is aware of the need to maintain the ethical
principle of nonmaleficence. Which of the following actions would be considered a violation of this
principle?
A. Discussing a DNR order with a terminally ill client
B. Assisting a semi-independent client with ADLs
C. Refusing to administer pain medication as prescribed




1|Page

, D. Providing more care for one client than for another
ANS: C
Rationale: The duty not to inflict as well as prevent and remove harm is termed nonmaleficence.
Discussing a DNR order with a terminally ill client and assisting a client with ADLs would not be
considered contradictions to the nurse's duty of nonmaleficence. Some clients justifiably require more
care than others.

PTS: 1 REF: p. 25
NAT: Client Needs: Safe, Effective Care Environment: Management of Care
TOP: Chapter 1: Professional Nursing Practice
KEY: Integrated Process: Nursing Process BLM: Cognitive Level: Analyze
NOT: Multiple Choice

4. A nurse has begun creating a client's plan of care shortly after the client's admission. The nurse knows
that it is important that the wording of the chosen nursing diagnoses falls within the taxonomy of
nursing. Which organization is responsible for developing the taxonomy of a nursing diagnosis?
A. American Nurses Association (ANA)
B. North American Nursing Diagnosis Association (NANDA)
C. National League for Nursing (NLN)
D. Joint Commission
ANS: B
Rationale: NANDA International is the official organization responsible for developing the taxonomy
of nursing diagnoses and formulating nursing diagnoses acceptable for study. The ANA, NLN, and
Joint Commission are not charged with the task of developing the taxonomy of nursing diagnoses.

PTS: 1 REF: p. 15
NAT: Client Needs: Safe, Effective Care Environment: Management of Care
TOP: Chapter 1: Professional Nursing Practice
KEY: Integrated Process: Nursing Process BLM: Cognitive Level: Understand
NOT: Multiple Choice

5. A medical nurse has obtained a new client's health history and has completed the admission
assessment. The nurse followed this by documenting the results and creating a care plan for the client.
Which of the following is the most important rationale for documenting the client's care?
A. It provides continuity of care.
B. It creates a teaching log for the family.
C. It verifies appropriate staffing levels.
D. It keeps the client fully informed.
ANS: A
Rationale: This record provides a means of communication among members of the health care team
and facilitates coordinated planning and continuity of care. It serves as the legal and business record
for a health care agency and for the professional staff members who are responsible for the client's
care. Documentation is not primarily a teaching log; it does not verify staffing; and it is not intended to
provide the client with information about treatments.

PTS: 1 REF: p. 14
NAT: Client Needs: Safe, Effective Care Environment: Management of Care
TOP: Chapter 1: Professional Nursing Practice
KEY: Integrated Process: Communication and Documentation BLM: Cognitive Level: Understand
NOT: Multiple Choice




2|Page

, 6. The nurse has been assigned to care for a client admitted with an opportunistic infection secondary to
AIDS. The nurse informs the clinical nurse leader that the nurse refuses to care for a client with AIDS.
The nurse has an obligation to this client under which of the following?
A. Good Samaritan Act
B. Nursing Interventions Classification (NIC)
C. The nurse practice act in the nurse's jurisdiction
D. International Council of Nurses (ICN) Code of Ethics for Nurses
ANS: D
Rationale: The ethical obligation to care for all clients is included in the Code of Ethics for Nurses.
The Good Samaritan Act relates to lay people helping others in need. The NIC is a standardized
classification of nursing treatment that includes independent and collaborative interventions. Nurse
practice acts primarily address scope of practice.

PTS: 1 REF: p. 27
NAT: Client Needs: Safe, Effective Care Environment: Management of Care
TOP: Chapter 1: Professional Nursing Practice
KEY: Integrated Process: Nursing Process BLM: Cognitive Level: Understand
NOT: Multiple Choice

7. The nurse, in collaboration with the client's family, is determining priorities related to the care of the
client. The nurse explains that it is important to consider the urgency of specific problems when setting
priorities. What should the nurse adopt as the best framework for prioritizing client problems?
A. Availability of hospital resources
B. Family member statements
C. Maslow hierarchy of needs
D. The nurse's skill set
ANS: C
Rationale: The Maslow hierarchy of needs provides a useful framework for prioritizing problems, with
the first level given to meeting physical needs of the client. Availability of hospital resources, family
member statements, and nursing skill do not provide a framework for prioritization of client problems,
though each may be considered.

PTS: 1 REF: p. 6
NAT: Client Needs: Safe, Effective Care Environment: Management of Care
TOP: Chapter 1: Professional Nursing Practice
KEY: Integrated Process: Nursing Process BLM: Cognitive Level: Apply
NOT: Multiple Choice

8. A medical nurse is caring for a client who is receiving palliative care following cancer metastasis. The
nurse is aware of the need to uphold the ethical principle of beneficence. How can the nurse best
exemplify this principle in the care of this client?
A. The nurse tactfully regulates the number and timing of visitors as per the client's wishes.
B. The nurse stays with the client during their death.
C. The nurse ensures that all members of the care team are aware of the client's DNR order.
D. The nurse collaborates with members of the care team to ensure continuity of care.
ANS: A
Rationale: Beneficence is the duty to do good and the active promotion of benevolent acts. Enacting
the client's wishes regarding visitors is an example of this. Each of the other nursing actions is
consistent with ethical practice, but none directly exemplifies the principle of beneficence.

PTS: 1 REF: p. 25
NAT: Client Needs: Safe, Effective Care Environment: Management of Care




3|Page

Gekoppeld boek
 image
Suzanne C. O\'Connell Smeltzer, Brenda G. Bare, Janice L. Hinkle, Kerry H. Cheever Brunner
Uitgever: oktober 2021 ISBN: 9781975161033 Druk: 15

Documentinformatie

Geüpload op
22 oktober 2025
Aantal pagina's
991
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€20,00

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
ExamsWizard
4,1
(36)
Verkocht
162
Volgers
12
Items
1012
Laatst verkocht
14 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers

10 maanden geleden

Well organised and helpful. Thank you!!




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen