Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 421 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Management, Schermerhorn - Complete test bank - exam questions - quizzes (updated 2022)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 421 pagina's

Management, Schermerhorn - Complete test bank - exam questions - quizzes (updated 2022)

Voorbeeld van de inhoud

Schermerhorn-Management, 12th ss Test Bank
ss

edition




Ch0 : Introducing Management
ss ss ss




ss True or False Questions
ss ss ss




Copyright © 2012 John Wiley & Sons,
ss ss ss ss ss ss 1-1
Inc.

,Schermerhorn-Management, 12th ss Test Bank
ss

edition

1. Intellectual capital is a personal asset for individuals.ss ss ss ss ss ss ss


Answer: True
ss ss


Page: 5 ss


Learning Objective: ss


s . Difficulty: Easy
s ss ss


AACSB: Analytic
ss ss


skills
ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge ss ss




2. Commitment represents your talents or job-relevant capabilities. ss ss ss ss ss ss


Answer: False
ss ss


Page: 5 ss


Learning Objective: ss


s . Difficulty: Easy
s ss ss


AACSB: Analytic
ss ss


skills
ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge ss ss




3. A knowledge worker is a person whose physical capabilities are the most
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss


critical assets.
ss ss


Answer: False ss


Page: 5
ss ss


Learning Objective: ss


s . Difficulty: Easy
s ss ss


AACSB: Analytic
ss ss


skills
ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge ss ss




4. Tech IQ is the ability to use technology and commitment to stay informed on
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss


the latest technological developments.
ss ss ss ss


Answer: True ss


Page: 6
ss ss


Learning Objective: . ss s s


Difficulty: Easy
ss ss


AACSB: Use of information technology ss ss ss ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ss ss ss




5. National boundaries hardly count anymore in the world of
ss ss ss ss ss ss ss ss


business. Answer: True
ss ss ss


Page: 6 ss


Learning Objective: . ss s s


Difficulty: Moderate
ss ss


AACSB: Dynamics of the global economy ss ss ss ss ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ss ss ss




6. Minorities constitute less than one-third of the U.S.
ss ss ss ss ss ss ss


population. Answer: False
ss ss ss


Page: 9 ss


Learning Objective: . ss s s


Difficulty: Easy
ss ss


AACSB: Multicultural and diversity understanding
ss ss ss ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ss ss ss




Copyright © 2012 John Wiley & Sons,
ss ss ss ss ss ss 1-2
Inc.

,Schermerhorn-Management, 12th ss Test Bank
ss

edition


7. The first leaf in the shamrock organization consists of a core group of ―freelancers‖
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss


and ―independent contractors.‖
ss ss ss


Answer: False ss


Page: 0
ss s s


Learning Objective: ss


s . Difficulty: Easy
s ss ss


AACSB: Analytic
ss ss


skills
ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge ss ss




8. In a free-agent economy, people do not change jobs very
ss ss ss ss ss ss ss ss ss


often. Answer: False
ss ss ss


Page: 0 s s


Learning Objective: ss


s . Difficulty: Easy
s ss ss


AACSB: Analytic
ss ss


skills
ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge ss ss




9. All organizations are open systems that interact with their
ss ss ss ss ss ss ss ss


environments. Answer: True
ss ss ss


Page:
Learning Objective: .2 ss s s


Difficulty: Easy
ss ss


AACSB: Communication abilities ss ss


Bloom’s Taxonomy:
ss ss


Knowledge
ss




10. Performance effectiveness is defined as the quantity and quality of outputs relative
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss


to the cost of inputs.
ss ss ss ss ss


Answer: False ss


Page: 2
ss s s


Learning Objective: ss


s .2 Difficulty: Easy
s ss ss


AACSB: Analytic
ss ss


skills
ss


Bloom’s Taxonomy: Knowledge ss ss




11. If a company fails to achieve its desired goals but manages to preserve its
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss


resources, we can say that its productivity is effective but not efficient.
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss


Answer: False ss


Page: 2
ss s s


Learning Objective: ss


s .2 Difficulty:
s ss


Moderate AACSB:
ss ss


Analytic skills
ss ss


Bloom’s Taxonomy: Comprehension ss ss




12. Performance efficiency is an output measure of resource cost associated with
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss


goal accomplishment.
ss ss


Answer: False ss


Page: 3
ss s s


Learning Objective: ss


s .2 Difficulty:
s ss


Moderate AACSB:
ss ss


Analytic skills
ss ss


Copyright © 2012 John Wiley & Sons,
ss ss ss ss ss ss 1-3
Inc.

, Schermerhorn-Management, 12th ss Test Bank
ss

edition
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ss ss




13. In the context of present day organizational trends, organizations and their
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss


members are networked for intense, real-time communication and coordination.
ss ss ss ss ss ss ss ss ss




Copyright © 2012 John Wiley & Sons,
ss ss ss ss ss ss 1-4
Inc.

Gekoppeld boek
 image
John R. Schermerhorn, Jr. Management
Uitgever: 2012 ISBN: 9781118113929 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
21 oktober 2025
Aantal pagina's
421
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€16,39

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Brainbox
3,2
(5)
Verkocht
22
Volgers
0
Items
655
Laatst verkocht
1 week geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen