Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 639 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank- Biochemistry 7th Edition ( Reginald Garrett, 2024) All Chapters 1- 32|| Newest Edition

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 639 pagina's

Test Bank- Biochemistry 7th Edition ( Reginald Garrett, 2024) All Chapters 1- 32|| Newest Edition

Voorbeeld van de inhoud

1 | P a g
@p @p @p @p @


e

,2 | P a g
@p @p @p @p @


eChapter
@p @p 01
The Facts of Life: Chemistry Is the Logic of Biological Phenomena
@p @p @p @p @p @p @p @p @p @p




1. All are distinctive properties of living systems EXCEPT:
@p @p @p @p @p @p @p




a. Living organisms are relatively simple.
@p @p @p @p




b. Biological structures play a role in the organism's existence.
@p @p @p @p @p @p @p @p




c. The living state is characterized by the flow of energy through the organism.
@p @p @p @p @p @p @p @p @p @p @p @p




d. Living organisms are highly organized.
@p @p @p @p




e. Living organisms are actively engaged in energy transformation.
@p @p @p @p @p @p @p




- ANSWER:
@p a


2. Even though the building blocks have fairly simple structures, mac
@p @p @p @p @p @p @p @p @p



romolecules are exquisitely organized in their intricate three-
@p @p @p @p @p @p @p



dimensional architecture known as: @p @p @p




a. configuration.
b. conformation.
c. sequence.
d. Lewis structure.@p




e. structural maturation. @p




- ANSWER:
@p b


3. All of the following activities require the presence of ATP or NA
@p @p @p @p @p @p @p @p @p @p @p



DPH EXCEPT: @p




a. osmoregulation.
b. biosynthesis.
c. movement of muscles. @p @p

,3 | P a g
@p @p @p @p @


e

d. light emission.
@p




e. none, they are all energy-requiring activities.
@p @p @p @p @p




- ANSWER:
@p e


4. Which are the four most common elements in the human body?
@p @p @p @p @p @p @p @p @p @p




a. hydrogen, calcium, oxygen and sodium
@p @p @p @p




b. hydrogen, oxygen, iron and carbon
@p @p @p @p




c. hydrogen, oxygen, carbon and nitrogen
@p @p @p @p




d. oxygen, carbon, iron and nitrogen
@p @p @p @p




e. oxygen, silicon, calcium and nitrogen
@p @p @p @p




- ANSWER:
@p c


5. What makes carbon such an abundant element in biomolecules?
@p @p @p @p @p @p @p @p




a. It can form up to five bonds by sharing its electrons.
@p @p @p @p @p @p @p @p @p @p




b. It forms only single bonds.
@p @p @p @p




c. It provides low bond energy.
@p @p @p @p




d. It forms stable covalent bonds by electron pair sharing.
@p @p @p @p @p @p @p @p




e. It does not usually bond to other carbons, allowing a more div
@p @p @p @p @p @p @p @p @p @p @p



erse combination of elements.
@p @p @p




- ANSWER:
@p d


6. The major precursors for the formation of biomolecules include
@p @p @p @p @p @p @p @p @



all EXCEPT:
p @p




a. nitrate and dinitrogen.
@p @p




b. water.
c. carbon dioxide. @p

, 4 | P a g
@p @p @p @p @


e



d. ammonium ion. @p




e. none, all are major precursors.
@p @p @p @p




- ANSWER:
@p e


7. From the major precursors, the complex biomolecules are made in wh
@p @p @p @p @p @p @p @p @p @p



ich sequence?
@p




a. metabolites, building blocks, macromolecules, supramolecular complexes
@p @p @p @p @p




b. macromolecules, building blocks, metabolites, supramolecular complexes
@p @p @p @p @p




c. building blocks, macromolecules, supramolecular complexes, metabolites
@p @p @p @p @p




d. metabolites, macromolecules, building blocks, supramolecular complexes
@p @p @p @p @p




e. metabolites, building blocks, supramolecular complexes, macromolecules
@p @p @p @p @p




- ANSWER:
@p a


8. The structural integrity of supramolecular complexes (assemblies)
@p @p @p @p @p @p @



of multiple components are bonded to each other by all of the followin
p @p @p @p @p @p @p @p @p @p @p @p @p



g forces EXCEPT:
@p @p




a. covalent bonds @p




b. van der Waals forces
@p @p @p




c. hydrogen bonds @p




d. hydrophobic interactions @p




e. ionic interactions @p




- ANSWER:
@p a


9. Organelles have what three attributes?
@p @p @p @p




a. Only in prokaryotic cells, membrane bound, have a dedicated set of tasks.
@p @p @p @p @p @p @p @p @p @p @p

Gekoppeld boek
 image
Reginald H. Garrett, Charles M. Grisham Biochemistry
Uitgever: 2024 ISBN: 9780357728468 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
12 oktober 2025
Aantal pagina's
639
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€14,66

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
ALLStudyExam
3,7
(12)
Verkocht
207
Volgers
9
Items
443
Laatst verkocht
3 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen