Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 792 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Medical Terminology: Get Connected! 3rd Edition – Suzanne Frucht – Complete Test Bank (Chapters 1–17)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 792 pagina's

This document contains the complete test bank for Medical Terminology: Get Connected! 3rd Edition by Suzanne Frucht. It includes practice questions and answers covering all 17 chapters, with question types such as word building, suffixes, prefixes, combining forms, multiple-choice, true/false, matching, and short answer. The material is structured to help students prepare for quizzes and exams by reinforcing medical word parts, definitions, and rules of terminology.

Voorbeeld van de inhoud

TB
Ac
Medical Terminology: Get Connected! 3rd




e
Edition by Suzanne Frucht- TEST BANK




r
COMPLETE GUIDE| CHAPTER 1-17




Page | 1

, TB
Ac
Chapter 1 Introduction to Medical Terminology
All answers to questions asking for a combining form must be written in the combining form style,




e
meaning word root/combining vowel. For example, the combining form meaning "gland" is aden/o.




r
All answers to questions asking for a suffix must be written in suffix form, meaning a hyphen before
your answer. For example, the suffix meaning "cell" is -cyte. All answers to questions asking for a
prefix must be written in prefix form, meaning a hyphen after your answer. For example, the prefix
meaning "three" is tri-.

Do NOT capitalize any of your answers or include a period at the end of your answer. The computer
will NOT recognize your answer as correct if it is written in any other style.



1) The combining form that means heart is . Answer: cardi/o; cardio

Page Ref: 5

Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



2) The combining form that means stomach is . Answer: gastr/o; gastro

Page Ref: 5

Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



3) The combining form that means liver is . Answer: hepat/o; hepato

Page Ref: 5

Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



4) The combining form that means nose is . Answer: rhin/o; rhino

Page Ref: 5

Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building




Page | 2

, TB
Ac
5) The combining form that means head is . Answer: cephal/o; cephalo

Page Ref: 5




e r
Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



6) The combining form that means joint is . Answer: arthr/o; arthro

Page Ref: 5

Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



7) The combining form that means muscle is . Answer: my/o; myo

Page Ref: 5

Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



8) The combining form that means bone is . Answer: oste/o; osteo

Page Ref: 5

Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



9) The combining form that means electricity is . Answer: electr/o; electro

Page Ref: 4

Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building




10) The combining form that means cancer is . Answer: carcin/o; carcino

Page Ref: 3, 4

Page | 3

, TB
Ac
Learning Obj.: 1-3 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building




e r
11) The suffix that means surgical removal is . Answer: -ectomy; ectomy

Page Ref: 3

Learning Obj.: 1-2 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



12) The suffix that means inflammation is . Answer: -itis; itis

Page Ref: 3

Learning Obj.: 1-2 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



13) The suffix that means enlarged is . Answer: -megaly; megaly

Page Ref: 3

Learning Obj.: 1-2 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



14) The suffix that means study of is . Answer: -logy; logy

Page Ref: 3

Learning Obj.: 1-2 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



15) The suffix that means a record is . Answer: -gram; gram

Page Ref: 3

Learning Obj.: 1-2 Taxonomy: Remembering

Question Type: Word Building



Page | 4

Gekoppeld boek
 image
Suzanne S. Frucht Medical Terminology
Uitgever: 2019 ISBN: 9780134989457 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
3 oktober 2025
Aantal pagina's
792
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€13,77

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TESTBANKSACER
3,3
(6)
Verkocht
61
Volgers
0
Items
433
Laatst verkocht
3 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen