Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 349 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank Biochemistry 7th Edition By Reginald Garrett, Charles Grisham

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 349 pagina's

Test Bank Biochemistry 7th Edition By Reginald Garrett, Charles Grisham Test Bank Biochemistry 7th Edition By Reginald Garrett, Charles Grisham

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank For
Biochemistry 7th Edition By
Reginald Garrett, Charles
Grisham
(All Chapters 1-32, 100%
Original Verified, A+ Grade)


All Chapters Arranged Reverse:
32-1


This is The Original Test Bank
For 7th Edition, All other Files in
The Market are
Fake/Old/Wrong Edition.

,
,Chapter 32 - The Reception and Transmission of Extracellular Information
1. Hormones and other signal molecules bind with ____ affinities to their receptors and are produced at concentrations
____ their KD values.
a. low; far above
b. moderate; far above
c. moderate; equivalent to
d. high; far below
e. very high; equivalent to
ANSWER: e

2. Steroid hormones, such as glucocorticoids, effect their action by:
a. binding to a plasma membrane receptor, which stimulates a signal transduction
pathway within the cell
b. binding to a plasma membrane receptor, which stimulates the receptor to enter the cell
c. entering into the cell and affecting the production of secondary messengers
d. entering into the cell and then acting as transcription regulators
e. both a and d are correct
ANSWER: e

3. All are unifying features of polypeptide hormones EXCEPT that they are:
a. originally synthesized with signal sequences.
b. synthesized as inactive preprohormones.
c. activated from preprohormones to hormones by phosphorylation.
d. may produce several different peptide hormones with suitable processing.
e. all are true.
ANSWER: c

4. Each of the following statements is true EXCEPT:
a. epinephrine is an amino acid derivative
b. steroid hormones can enter cells and regulate
transcription
c. insulin is a polypeptide hormone
d. progesterone is a polypeptide hormone
e. all of the above are true
ANSWER: d

5. Which of the following doe NOT correctly pair a hormone with its function?
a. ACTH − promotes production of thyroxin
b. calcitonin − regulates plasma Ca2+
c. FSH − stimulates processes within the gonads
d. insulin − regulates metabolism and blood
glucose
e. prolactin − stimulates milk production
ANSWER: a

6. All are enzymes in the enzyme cascade for activation of glycogen phosphorylase EXCEPT:
Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 1

, Chapter 32 - The Reception and Transmission of Extracellular Information

a. adenylyl cyclase.
b. protein kinase A.
c. hormone sensitive
lipase.
d. phosphorylase kinase.
e. all are in the cascade.
ANSWER: c

7. G-proteins are associated with which receptor superfamily?
a. oligomeric ligand-gated ion channels
b. 7-transmembrane segment (7-TMS) receptors
c. cell adhesion protein receptors
d. single-transmembrane segment catalytic
receptors
e. none of the above
ANSWER: b

8. All are components of the G-protein-coupled receptors (GPCRs) hormone signal transduction unit EXCEPT:
a. protein kinase A.
b. adenylyl cyclase.
c. hormone receptor.
d. G-protein.
e. all of the above.
ANSWER: e

9. Receptor tyrosine kinases have been called ____ as a result of their ____ and ____.
a. membrane-associated allosteric enzymes; induced conformation changes; oligomeric
interactions
b. adrenergic receptors; binding insulin; binding epinephrine
c. GTP-binding proteins; GTPase activity; guanylyl cyclase activity
d. multi-TMS receptors; complex structure; G-protein binding
e. none of the above
ANSWER: a

10. All are domains of receptor tyrosine kinase EXCEPT:
a. adenylyl cyclase activity domain.
b. glycosylated extracellular receptor-binding domain.
c. a single transmembrane α-helix.
d. intracellular tyrosine kinase domain.
e. regulatory domain with phosphorylation sites.
ANSWER: a

11. The insulin receptor is in what class of tyrosine kinase receptors?
a. Class I with 2 Cys-rich repeat sequences
b. Class II with a2b2 tetrameric structure

Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 2

Gekoppeld boek
 image
Reginald H. Garrett, Charles M. Grisham Biochemistry
Uitgever: 2024 ISBN: 9780357728468 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
20 september 2025
Aantal pagina's
349
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€27,55

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
tutorsection
4,5
(1064)
Verkocht
8318
Volgers
3255
Items
6104
Laatst verkocht
10 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen