Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 957 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Human Anatomy 6th Edition by Kenneth Saladin - Test Bank

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 957 pagina's

Human Anatomy 6th Edition by Kenneth Saladin - Test Bank

Voorbeeld van de inhoud

,1) Which22of22the22following22is22not22true?
A) Anatomy22is22the22study22of22the22structure22of22the22body.
B) Gross22anatomy22is22the22study22of22tissues22and22cells.
C) Comparative22anatomy22is22the22study22of22more22than22one22species.
D) Regional22anatomy22is22the22study22of22multiple22organ22systems22in22a22specific22area22of22the2
2body.
E) Systemic22anatomy22focuses22on22one22organ22system22at22a22time.

Answer:2 2 B22Sect
ion:2 2 1.01
Topic:2 2 Scope22of22anatomy22and22physiology;22Basic22terminology2
2Bloom's:2 2 2.22Understand
Learning22Outcome:2 2 1.1a22Define22anatomy22and22some22of22its22subdisciplines.22A
ccessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible

2) The22study22of22microscopic22tissues22is22called22 .
A) cytology
B) gross22anatomy
C) dissection
D) histology
E) auscultation

Answer:2 2 D22Sect
ion:2 2 1.01
Topic:2 2 Basic22terminolog
y22Bloom's:2 2 1.22Rememb
er
Learning22Outcome:2 2 1.1a22Define22anatomy22and22some22of22its22subdisciplines.22A
ccessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible

3) A22subdiscipline22of22anatomy22in22which22multiple22organ22systems22are22studied22in22a22sp
ecific22area22of22the22body22is22 anatomy.

Answer:2 2 regional
22Section:2 2 1.01
Topic:2 2 Scope22of22anatomy22and22physi
ology22Bloom's:2 2 1.22Remember
Learning22Outcome:2 2 1.1a22Define22anatomy22and22some22of22its22subdisciplines.22A
ccessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible




1
Copyright22©22202022McGraw-Hill22Education.22All22rights22reserved.
No22reproduction22or22distribution22without22the22prior22written22onsent22of22McGraw-
Hill22Education.

,4) anatomy22is22the22study22of22structures22visible22to22the22naked22eye.

Answer:2 2 Gross22
Section:2 2 1.01
Topic:2 2 Scope22of22anatomy22and22physi
ology22Bloom's:2 2 1.22Remember
Learning22Outcome:2 2 1.1a22Define22anatomy22and22some22of22its22subdisciplines.22A
ccessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible

5) Functional22
goes22beyond22simply22studying22the22structure22of22organs22and22provides22reasons22fo
r22them.

Answer:2 2 morphology22Se
ction:2 2 1.01
Topic:2 2 Scope22of22anatomy22and22physi
ology22Bloom's:2 2 1.22Remember
Learning22Outcome:2 2 1.1a22Define22anatomy22and22some22of22its22subdisciplines.22A
ccessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible

6) Regional22anatomy22is22the22study22of22multiple22organ22systems22at22once22in22a22particular22
portion22of22the22body.

Answer:2 2 TRUE22
Section:2 2 1.01
Topic:2 2 Scope22of22anatomy22and22physi
ology22Bloom's:2 2 1.22Remember
Learning22Outcome:2 2 1.1a22Define22anatomy22and22some22of22its22subdisciplines.22A
ccessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible

7) Which22of22the22following22is22true22regarding22systemic22versus22regional22anatomy?
A) Systemic22anatomy22focuses22on22only22one22system22at22a22time.
B) Regional22anatomy22focuses22on22only22one22system22at22a22time.
C) Systemic22anatomy22focuses22on22several22organ22systems.
D) Systemic22anatomy22focuses22on22several22regions22of22the22body.

Answer:2 2 A22Sect
ion:2 2 1.01
Topic:2 2 Scope22of22anatomy22and22physi
ology22Bloom's:2 2 4.22Analyze
Learning22Outcome:2 2 1.1a22Define22anatomy22and22some22of22its22subdisciplines.22A
ccessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible




2
Copyright22©22202022McGraw-Hill22Education.22All22rights22reserved.
No22reproduction22or22distribution22without22the22prior22written22onsent22of22McGraw-
Hill22Education.

, 8) Auscultation22is22 .
A) listening22to22natural22sounds22made22by22the22body
B) looking22at22the22body's22appearance22in22a22physical22examination
C) feeling22a22structure22with22the22hands
D) tapping22on22the22body22and22feeling22for22resistance
E) examining22test22results22for22diagnosis22of22symptoms22involving22the22abdominal22cavity

Answer:2 2 A22Sect
ion:2 2 1.01
Topic:2 2 Basic22terminolog
y22Bloom's:2 2 1.22Rememb
er
Learning22Outcome:2 2 1.1b22Name22and22describe22some22approaches22to22studying22
anatomy.22Accessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible

9) Feeling22a22structure,22like22a22swollen22lymph22node,22with22the22hands22is22called22 .

Answer:2 2 palpatio
n22Section:2 2 1.01
Topic:2 2 Basic22terminolog
y22Bloom's:2 2 1.22Rememb
er
Learning22Outcome:2 2 1.1b22Name22and22describe22some22approaches22to22studying22
anatomy.22Accessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible

10) Listening22to22natural22sounds22made22by22the22body22is22called22 .

Answer:
auscultation
22auscultating
Section:2 2 1.01
Topic:2 2 Basic22terminolog
y22Bloom's:2 2 1.22Rememb
er
Learning22Outcome:2 2 1.1b22Name22and22describe22some22approaches22to22studying22
anatomy.22Accessibility:2 2 Keyboard22Navigation;22Screen22Reader22Compatible

11) If22a22physician22feels22for22broken22bones22under22the22skin,22she22would22be22utilizing22
the22method22of22study22referred22to22as22 .

Answer:
palpation
22palpating
Section:2 2 1.01
Topic:2 2 Basic22terminolog
y22Bloom's:2 2 3.22Apply
Learning22Outcome:2 2 1.1b22Name22and22describe22some22approaches22to22studying22
3
Copyright22©22202022McGraw-Hill22Education.22All22rights22reserved.
No22reproduction22or22distribution22without22the22prior22written22onsent22of22McGraw-
Hill22Education.

Gekoppeld boek
 image
Kenneth S. Saladin, Dr. Loose Leaf for Saladin Human Anatomy
Uitgever: 2019 ISBN: 9781260399783 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
1 augustus 2025
Aantal pagina's
957
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€20,35

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
VICTORYSUCCESS
3,0
(2)
Verkocht
19
Volgers
0
Items
2272
Laatst verkocht
2 weken geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen