Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 885 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Testbank for Human Anatomy 6th Edition by Kenneth Saladin - complete guide 2025, With rationales.

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 885 pagina's

Testbank for Human Anatomy 6th Edition by Kenneth Saladin - complete guide 2025, With rationales.

Voorbeeld van de inhoud

,Human Anatomy, 6e (Saladin)
Chapter 1 The Study of Human Anatomy

1) Which of the following is not true?
A) Anatomy is the study of the structure of the body.
B) Gross anatomy is the study of tissues and cells.
C) Comparative anatomy is the study of more than one species.
D) Regional anatomy is the study of multiple organ systems in a specific area of the body.
E) Systemic anatomy focuses on one organ system at a time.

Answer: B
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology; Basic terminology
Bloom's: 2. Understand
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

2) The study of microscopic tissues is called ________.
A) cytology
B) gross anatomy
C) dissection
D) histology
E) auscultation

Answer: D
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

3) A subdiscipline of anatomy in which multiple organ systems are studied in a specific area of
the body is ________ anatomy.

Answer: regional
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible




1
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

,4) ________ anatomy is the study of structures visible to the naked eye.

Answer: Gross
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

5) Functional ________ goes beyond simply studying the structure of organs and provides
reasons for them.

Answer: morphology
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

6) Regional anatomy is the study of multiple organ systems at once in a particular portion of the
body.

Answer: TRUE
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

7) Which of the following is true regarding systemic versus regional anatomy?
A) Systemic anatomy focuses on only one system at a time.
B) Regional anatomy focuses on only one system at a time.
C) Systemic anatomy focuses on several organ systems.
D) Systemic anatomy focuses on several regions of the body.

Answer: A
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 4. Analyze
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible




2
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

, 8) Auscultation is ________.
A) listening to natural sounds made by the body
B) looking at the body's appearance in a physical examination
C) feeling a structure with the hands
D) tapping on the body and feeling for resistance
E) examining test results for diagnosis of symptoms involving the abdominal cavity

Answer: A
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

9) Feeling a structure, like a swollen lymph node, with the hands is called ________.

Answer: palpation
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

10) Listening to natural sounds made by the body is called ________.

Answer: auscultation
auscultating
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

11) If a physician feels for broken bones under the skin, she would be utilizing the method of
study referred to as ________.

Answer: palpation
palpating
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 3. Apply
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible




3
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

Gekoppeld boek
 image
Kenneth S. Saladin, Dr. Loose Leaf for Saladin Human Anatomy
Uitgever: 2019 ISBN: 9781260399783 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
8 juli 2025
Aantal pagina's
885
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€16,00

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Examcenter
4,2
(40)
Verkocht
230
Volgers
28
Items
1688
Laatst verkocht
7 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen