Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 51 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition By VanMeter and Hubert Chapter 1 - 28 | Complete DR ERIC

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 51 pagina's

Test Bank Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition By VanMeter and Hubert Chapter 1 - 28 | Complete DR ERIC DR ERIC DR ERIC DR ERIC Chapter 01: Introduction to Pathophysiology Test Bank MULTIPLE CHOICE 1. Which of the following would be the most likely cause of an iatrogenic disease? a. An inherited disorder b. A combination of specific etiological factors c. An unwanted effect of a prescribed drug d. Prolonged exposure to toxic chemicals in the environment ANSWER: C REF: 6 2. The manifestations of a disease are best defined as the: a. subjective feelings of discomfort during a chronic illness. b. signs and symptoms of a disease. c. factors that precipitate an acute episode of a chronic illness. d. early indicators of the prodromal stage of infection. ANSWER: B REF: 6 3. The best definition of the term prognosis is the: a. precipitating factors causing an acute episode. b. number of remissions to be expected during the course of a chronic illness. c. predicted outcome or likelihood of recovery from a specific disease. d. exacerbations occurring during chronic illness. , ANSWER: C REF: 7 4. Which of the following is considered a systemic sign of disease? a. Swelling of the knee b. Fever c. Pain in the neck d. Red rash on the face ANSWER: B REF: 6 5. Etiology is defined as the study of the: a. causes of a disease. b. course of a disease. c. expected complications of a disease. d. manifestations of a disease. ANSWER: A REF: 5 6. A type of cellular adaptation in which there is a decrease in cell size is referred to as: a. hypertrophy. b. metaplasia. c. anaplasia. d. atrophy. ANSWER: D REF: 8 DR ERIC DR ERIC TO GET ALL CHAPTERS EMAIL ME AT A change in a tissue marked by cells that vary in size and shape and show increased mitotic figures would be called: e. metaplasia. f. atrophy. g. dysplasia. h. hypertrophy. ANSWER: C REF: 8 7. A deficit of oxygen in the cells usually due to respiratory or circulatory problems is called: a. apoptosis. b. ischemia. c. hypertrophy. d. necrosis. ANSWER: B REF: 9 8. When a group of cells in the body dies, the change is called: a. ischemia. b. gangrene. c. hypoxia. d. necrosis. ANSWER: D REF: 10 9. Rigorous weight lifting/body building regimens may result in the skeletal muscle cells undergoing: , a. hypertrophy. b. dysplasia. c. atrophy. d. regeneration. ANSWER: A REF: 8 10. The term cancer refers to: a. dysplasia. b. hyperplasia. c. metaplasia. d. malignant neoplasm. ANSWER: D REF: 9 11. To which of the following does the term apoptosis refer? a. Increased rate of mitosis by certain cells b. Ischemic damage to cells c. Liquefaction of necrotic tissue d. Preprogrammed cell self-destruction ANSWER: D REF: 9 TO GET ALL CHAPTERS EMAIL ME AT DR ERIC DR ERIC 12. Which of the following statements is TRUE? a. Alteration of DNA does not change cell function. DR ERIC DR ERIC b. Damaged cells may be able to repair themselves. c. All types of cells die at the same rate. d. Mild ischemia causes immediate cell death. ANSWER: B REF: 10 13. Caseation necrosis refers to an area where: a. cell proteins have been denatured. b. cell are liquefied by enzymes. c. dead cells form a thick cheesy substance. d. bacterial invasion has occurred. ANSWER: C REF: 10 TO GET ALL CHAPTERS EMAIL ME AT 14. Routine application of sun block to skin would be an example of: a. an iatrogenic cause of cancer. b. a preventive measure. c. a precipitating factor. d. a predisposing condition. ANSWER: B REF: 6 15. A circumstance that causes a sudden acute episode of a chronic disease to occur is termed: a. latent stage. b. predisposing factor. c. incidence. d. precipitating factor. ANSWER: D REF: 7 , 16. The term homeostasis refers to: a. the causative factors in a particular disease. b. maintenance of a stable internal environment. c. a condition that triggers an acute episode. d. a collection of signs and symptoms. ANSWER: B REF: 2 17. Which term is used to describe a new and secondary or additional problem that arises after the original disease has been established? a. Symptoms b. Occurrence c. Manifestations d. Complication ANSWER: D REF: 7 18. Pathophysiology involves the study of: a. the structure of the human body. b. the functions of various organs in the body. c. functional or structural changes resulting from disease processes. d. various cell structures and related functions. DR ERIC DR ERIC

Voorbeeld van de inhoud

DR ERIC

TO GET ALL CHAPTERS EMAIL ME AT>>>>>



Test Bank
Gould's Pathophysiology for the Health Professions
7th Edition By VanMeter and Hubert Chapter 1 - 28 | Complet




DR ERIC

,DR ERIC




DR ERIC

, DR ERIC




Chapter 01: Introduction to Pathophysiology Test
Bank

MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following would be the most likely cause of an iatrogenic disease?
a. An inherited disorder
b. A combination of specific etiological factors
c. An unwanted effect of a prescribed drug
d. Prolonged exposure to toxic chemicals in the environment
ANSWER: C REF: 6

2. The manifestations of a disease are best defined as the:
a. subjective feelings of discomfort during a chronic illness.
b. signs and symptoms of a disease.
c. factors that precipitate an acute episode of a chronic illness.
d. early indicators of the prodromal stage of infection.
ANSWER: B REF: 6

3. The best definition of the term prognosis is the:
a. precipitating factors causing an acute episode.
b. number of remissions to be expected during the course of a chronic illness.
c. predicted outcome or likelihood of recovery from a specific disease.
d. exacerbations occurring during chronic illness.
,
ANSWER: C REF: 7

4. Which of the following is considered a systemic sign of disease?
a. Swelling of the knee
b. Fever
c. Pain in the neck
d. Red rash on the face
ANSWER: B REF: 6

5. Etiology is defined as the study of the:
a. causes of a disease.
b. course of a disease.
c. expected complications of a disease.
d. manifestations of a disease.
ANSWER: A REF: 5

6. A type of cellular adaptation in which there is a decrease in cell size is referred to as:
a. hypertrophy.
b. metaplasia.
c. anaplasia.
d. atrophy.
ANSWER: D REF: 8
DR ERIC

, DR ERIC

TO GET ALL CHAPTERS EMAIL ME AT>>>>>




A change in a tissue marked by cells that vary in size and shape and show increased mitotic
figures would be called:
e. metaplasia.
f. atrophy.
g. dysplasia.
h. hypertrophy.
ANSWER: C REF: 8

7. A deficit of oxygen in the cells usually due to respiratory or circulatory problems is called:
a. apoptosis.
b. ischemia.
c. hypertrophy.
d. necrosis.
ANSWER: B REF: 9

8. When a group of cells in the body dies, the change is called:
a. ischemia.
b. gangrene.
c. hypoxia.
d. necrosis.
ANSWER: D REF: 10

9. Rigorous weight lifting/body building regimens may result in the skeletal muscle cells
undergoing: ,
a. hypertrophy.
b. dysplasia.
c. atrophy.
d. regeneration.
ANSWER: A REF: 8

10. The term cancer refers to:
a. dysplasia.
b. hyperplasia.
c. metaplasia.
d. malignant neoplasm.
ANSWER: D REF: 9

11. To which of the following does the term apoptosis refer?
a. Increased rate of mitosis by certain cells
b. Ischemic damage to cells
c. Liquefaction of necrotic tissue
d. Preprogrammed cell self-destruction
ANSWER: D REF: 9
TO GET ALL CHAPTERS EMAIL
DR ME
ERICAT>>>>>

Gekoppeld boek
 image
Karin C. VanMeter, Robert J Hubert Pathophysiology for the Health Professions - E- Book
Uitgever: 2013 ISBN: 9780323292818 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2025
Aantal pagina's
51
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,74

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DRERIC
3,3
(8)
Verkocht
26
Volgers
1
Items
1175
Laatst verkocht
1 week geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen