Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 220 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition, VanMeter | Graded A+ | All answered verified | LATEST VERSION

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 220 pagina's

Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition, VanMeter | Graded A+ | All answered verified | LATEST VERSION Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition, VanMeter | Graded A+ | All answered verified | LATEST VERSION Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition, VanMeter | Graded A+ | All answered verified | LATEST VERSION

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank For Gould's Pathophysiology for the
DQ DQ DQ DQ DQ DQ




Health Professions 7th Edition VanMeter
DQ DQ DQ DQ DQ

, 1

Chapter 01: Introduction to Pathophysiology
DQ DQ DQ DQ


VanMeter and Hubert: Gould’s Pathophysiology for the Health Professions, 7th
DQ DQ DQ DQ DQ DQ DQ DQ DQ


Edition
DQ




MULTIPLE DQCHOICE

1. Which DQof DQthe DQfollowing DQwould DQbe DQthe DQmost DQlikely
DQcause DQof DQan DQiatrogenic DQdisease?
a. An DQinherited DQdisorder
b. A DQcombination DQof DQspecific DQetiological DQfactors
c. An DQunwanted DQeffect DQof DQa DQprescribed DQdrug
d. Prolonged DQexposure DQto DQtoxic DQchemicals DQin DQthe DQenvironment
ANS: D Q C

2. The DQmanifestations DQof DQa DQdisease DQare DQbest DQdefined DQas DQthe
a. subjective DQfeelings DQof DQdiscomfort DQduring DQa DQchronic DQillness.
b. signs DQand DQsymptoms DQof DQa DQdisease.
c. factors DQthat DQprecipitate DQan DQacute DQepisode DQof DQa DQchronic DQillness.
d. early DQindicators DQof DQthe DQprodromal DQstage DQof DQinfection.
ANS: D Q B

3. The DQbest DQdefinition DQof DQthe DQterm DQprognosis DQis DQthe
a. precipitating DQfactors DQcausing DQan DQacute DQepisode.
b. number DQof DQremissions DQto DQbe DQexpected DQduring DQthe DQcourse DQof DQa DQchronic DQillness.
c. predicted DQoutcome DQor DQlikelihood DQof DQrecovery DQfrom DQa DQspecific DQdisease.
d. exacerbations DQoccurring DQduring DQchronic DQillness.
ANS: D Q C

4. Which DQof DQthe DQfollowing DQis DQconsidered DQa DQsystemic DQsign DQof DQdisease?
a. Swelling DQof DQthe DQknee
b. Fever
c. Pain DQin DQthe DQneck
d. Red DQrash DQon DQthe DQface
ANS: D Q B

5. Etiology DQis DQdefined DQas DQthe DQstudy DQof DQthe
a. causes DQof DQa DQdisease.
b. course DQof DQa DQdisease.
c. expected DQcomplications DQof DQa DQdisease.
d. manifestations DQof DQa DQdisease.
ANS: D Q A

6. A DQtype DQof DQcellular DQadaptation DQin DQwhich DQthere DQis DQa DQdecrease DQin DQcell DQsize DQis DQreferred DQto DQas
a. hypertrophy.
b. metaplasia.
c. anaplasia.
d. atrophy.

ANS: D Q D

7. A DQchange DQin DQa DQtissue DQmarked DQby DQcells DQthat DQvary DQin DQsize DQand DQshape DQand
show DQincreased DQmitotic DQfigures DQwould DQbe DQcalled
DQ

,Test DQBank DQFor DQGould's DQPathophysiology DQfor DQthe DQHealth DQProfessions DQ7th 2
Edition VanMeter

a. metaplasia.
b. atrophy.
c. dysplasia.
d. hypertrophy.
ANS: D Q C

8. A DQdeficit DQof DQoxygen DQin DQthe DQcells DQusually DQdue DQto DQrespiratory DQor DQcirculatory DQproblems DQis
DQ called
a. apoptosis.
b. ischemia.
c. hypertrophy.
d. necrosis.
ANS: D Q B

9. When DQa DQgroup DQof DQcells DQin DQthe DQbody DQdies, DQthe DQchange DQis DQcalled
a. ischemia.
b. gangrene.
c. hypoxia.
d. necrosis.
ANS: D Q D

10. Rigorous DQweightlifting/body DQbuilding DQregimens DQmay DQresult DQin DQthe
DQskeletal DQmuscle DQcells DQundergoing
a. hypertrophy.
b. dysplasia.
c. atrophy.
d. regeneration.
ANS: D Q A

11. The DQterm DQcancer DQrefers DQto
a. dysplasia.
b. hyperplasia.
c. metaplasia.
d. malignant DQneoplasm.
ANS: D Q D

12. To DQwhich DQof DQthe DQfollowing DQdoes DQthe DQterm DQapoptosis DQrefer?
a. Increased DQrate DQof DQmitosis DQby DQcertain DQcells
b. Ischemic DQdamage DQto DQcells
c. Liquefaction DQof DQnecrotic DQtissue
d. Preprogrammed DQcell DQself-destruction
ANS: D Q D
13. Which DQof DQthe DQfollowing DQstatements DQis DQTRUE?
a. Alteration DQof DQDNA DQdoes DQnot DQchange DQcell DQfunction.
b. Damaged DQcells DQmay DQbe DQable DQto DQrepair DQthemselves.
c. All DQtypes DQof DQcells DQdie DQat DQthe DQsame DQrate.
d. Mild DQischemia DQcauses DQimmediate DQcell DQdeath.
ANS: D Q B

14. Caseation DQnecrosis DQrefers DQto DQan DQarea DQwhere
a. cell DQproteins DQhave DQbeen DQdenatured.

, Test DQBank DQFor DQGould's DQPathophysiology DQfor DQthe DQHealth DQProfessions DQ7th 3
Edition VanMeter

b. cells DQare DQliquefied DQby DQenzymes.
c. dead DQcells DQform DQa DQthick DQcheesy DQsubstance.
d. bacterial DQinvasion DQhas DQoccurred.
ANS: D Q C

15. Routine DQapplication DQof DQsun DQblock DQto DQskin DQwould DQbe DQan DQexample DQof
a. an DQiatrogenic DQcause DQof DQcancer.
b. a DQpreventive DQmeasure.
c. a DQprecipitating DQfactor.
d. a DQpredisposing DQcondition.
ANS: D Q B

16. A DQcircumstance DQthat DQcauses DQa DQsudden DQacute DQepisode DQof DQa DQchronic DQdisease DQto DQoccur DQis
DQtermed
a. latent DQstage.
b. predisposing DQfactor.
c. incidence.
d. precipitating DQfactor.
ANS: D Q D

17. The DQterm DQhomeostasis DQrefers DQto
a. the DQcausative DQfactors DQin DQa DQparticular DQdisease.
b. maintenance DQof DQa DQstable DQinternal DQenvironment.
c. a DQcondition DQthat DQtriggers DQan DQacute DQepisode.
d. a DQcollection DQof DQsigns DQand DQsymptoms.
ANS: D Q B

18. Which DQterm DQis DQused DQto DQdescribe DQa DQnew DQand DQsecondary DQor DQadditional DQproblem
DQthat DQarises DQafter DQthe DQoriginal DQdisease DQhas DQbeen DQestablished?
a. Symptoms
b. Occurrence
c. Manifestations
d. Complication
ANS: D Q D

19. Pathophysiology DQinvolves DQthe DQstudy DQof
a. the DQstructure DQof DQthe DQhuman DQbody.
b. the DQfunctions DQof DQvarious DQorgans DQin DQthe DQbody.
c. functional DQor DQstructural DQchanges DQresulting DQfrom DQdisease DQprocesses.

d. various DQcell DQstructures DQand DQrelated DQfunctions.
ANS: D Q C

20. Which DQof DQthe DQfollowing DQis DQthe DQbest DQdefinition DQof DQepidemiology?
a. The DQscience DQof DQtracking DQthe DQoccurrence DQand DQdistribution DQof DQdiseases
b. The DQrelative DQnumber DQof DQdeaths DQresulting DQfrom DQa DQparticular DQdisease
c. Identification DQof DQa DQspecific DQdisease DQthrough DQevaluation DQof DQsigns DQand DQsymptoms
d. The DQglobal DQsearch DQfor DQemerging DQdiseases
ANS: D Q A

Gekoppeld boek
 image
Karin C. VanMeter, Robert J Hubert Pathophysiology for the Health Professions - E- Book
Uitgever: 2013 ISBN: 9780323292818 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
16 juni 2025
Aantal pagina's
220
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
NursingSolutions
3,6
(22)
Verkocht
219
Volgers
9
Items
2615
Laatst verkocht
2 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen