Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 5 van de 848 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Pearson's Comprehensive Medical Assisting 5th Edition – Test Bank & Study Guide

Document preview thumbnail
Voorbeeld 5 van de 848 pagina's

Prepare for your Medical Assisting exams with this complete, chapter-by-chapter test bank for Pearson's Comprehensive Medical Assisting: Administrative and Clinical Competencies, 5th Edition by Nina Beaman, Kristiana Sue Routh, Lorraine Papazian-Boyce, and Ron Maly. Includes multiple-choice, true/false, and short-answer questions, all plagiarism-free and designed for efficient study and exam prep. Chapter-by-chapter organization for easy navigation Covers administrative and clinical competencies essential for Medical Assistants Step-by-step explanations for all answers Instant download – ready to use anytime Perfect for students, educators, and medical professionals seeking to master key skills and concepts in medical assisting quickly and effectively.

Voorbeeld van de inhoud

sive Medical
PageAssisting
1 of 848 Administrative and Clinical Competencies 5th Edition by Nina Beaman, Kristiana Sue Routh, Lorraine Papazian-Boyc
1




(Beaman) Chapter
1 Medical
Assisting: The
Profession
Pearson
Comprehensive
Medical Assisting
5th Edition
Beaman
Test Bank Complete Exam Prep Resource

True/False Questions

1. A physician may never delegate tasks to a medical assistant that would be viewed as a medical assistant
practicing medicine.
Answer: TRUE Page
Ref: 9
Objective: 1.6


1
Pearson's Comprehensive Medical Assisting AdministrativePage
and Clinical
1 Competencies 5th Edition by Nina Beaman,2/7/2026
Kristiana Sue R

,sive Medical
PageAssisting
2 of 848 Administrative and Clinical Competencies 5th Edition by Nina Beaman, Kristiana Sue Routh, Lorraine Papazian-Boyc
2



2. The medical assistant's main responsibility is to assist the physician in providing patient care. Answer:
TRUE
Page Ref: 6
Objective: 1.5

3. State laws can vary on who can delegate duties to a medical assistant.
Answer: TRUE
Page Ref: 9
Objective: 1.6

4. It is important to present a confident, professional image that helps put the patient at ease. Answer:
TRUE
Page Ref: 10
Objective: 1.7

5. More and more employers are requiring credentials as a condition for employment. Answer:
TRUE
Page Ref: 10
Objective: 1.8

6. It is your responsibility as a medical assistant to only practice within your scope of practice. Answer:
TRUE
Page Ref: 6
Objective: 1.5

7. A licensed medical assistant can perform the same duties as a licensed nurse.
Answer: FALSE
Page Ref: 7
Objective: 1.5

8. The Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) issued a final ruling mandating that EVERY
medical assistant is able to enter physician orders in a computerized order entry system. Answer: FALSE
Page Ref: 10
Objective: 1.8




2
Pearson's Comprehensive Medical Assisting AdministrativePage
and Clinical
2 Competencies 5th Edition by Nina Beaman,2/7/2026
Kristiana Sue R

,sive Medical
PageAssisting
3 of 848 Administrative and Clinical Competencies 5th Edition by Nina Beaman, Kristiana Sue Routh, Lorraine Papazian-Boyc
3




9. The medical assistant is uniquely qualified to perform the administrative and clinical procedures
associated with the responsibilities of a medical office assigned by the physician. Answer: TRUE
Page Ref: 7
Objective: 1.5

10. A patient navigator is the primary source of communication between the patient and their
health care providers.
Answer: TRUE Page
Ref: 14
Objective: 1.11

11. One of the goals of a patient navigator is to streamline the healthcare services that the patient
receives.
Answer: TRUE Page
Ref: 14
Objective: 1.11

12. A job in the medical records department would require general administrative skills,
understanding of medical terminology, and knowledge of insurance coding.
Answer: TRUE Page
Ref: 14
Objective: 1.10

13. The National Healthcareer Association (NHA) offers 3 medical assisting credentials, the
Certified Clinical Medical Assistant (CCMA), the Certified Medical Administrative Assistant (CMAA), and
the National Certified Medical Assistant (NCMA).
Answer: FALSE Page
Ref: 11, 12
Objective: 1.9

14. Medical assisting requires mastery of a complex body of knowledge and specialized skills
requiring both formal education and practical experience.
Answer: TRUE Page
Ref: 4
Objective: 1.2

15. A medical assistant in a diploma program should expect to be in school for 6 months to 1 year.
Answer: TRUE Page
Ref: 5
Objective: 1.3




3
Pearson's Comprehensive Medical Assisting AdministrativePage
and Clinical
3 Competencies 5th Edition by Nina Beaman,2/7/2026
Kristiana Sue R

,sive Medical
PageAssisting
4 of 848 Administrative and Clinical Competencies 5th Edition by Nina Beaman, Kristiana Sue Routh, Lorraine Papazian-Boyc
4




16. In addition to normal business hours, urgent care facilities have business hours at night and on
the weekends.
Answer: TRUE Page
Ref: 6
Objective: 1.5

17. The Medical Office Assistant (NCMOA) credential is offered by the National Center for
Competency Testing (NCCT).
Answer: TRUE Page
Ref: 12
Objective: 1.9

18. Potential job opportunities for medical assistants may include insurance claims coder and
multifunctional technician.
Answer: TRUE Page
Ref: 13
Objective: 1.10

19. A physician's office is an example of an ambulatory care setting.
Answer: TRUE
Page Ref: 13
Objective: 1.10

20. A medical assistant who witnesses unsafe workplace behavior has a responsibility to notify
OSHA.
Answer: TRUE Page
Ref: 13
Objective: 1.5

Multiple Choice Questions

1) Which of the following is NOT an administrative responsibility of a medical assistant?
A) Greeting and receiving patients
B) Giving an injection
C) Handling petty cash
D) Reconciling bank statements
Answer: B
Page Ref: 6
Objective: 1.5




4
Pearson's Comprehensive Medical Assisting AdministrativePage
and Clinical
4 Competencies 5th Edition by Nina Beaman,2/7/2026
Kristiana Sue R

,sive Medical
PageAssisting
5 of 848 Administrative and Clinical Competencies 5th Edition by Nina Beaman, Kristiana Sue Routh, Lorraine Papazian-Boyc
5



2) Which of the following is NOT a clinical responsibility of a medical assistant?
A) Obtaining a medical history
B) Cleaning and sterilizing equipment
C) Transcribing medical dictation
D) Performing ECGs
Answer: C
Page Ref: 7
Objective: 1.5

3) Which of the following is a clinical responsibility of a medical assistant?
A) Obtaining a patient's vital signs
B) Maintaining employee records
C) Handling insurance claims
D) Managing the telephone
Answer: A
Page Ref: 7
Objective: 1.5

4) Which of the following is an administrative responsibility of a medical assistant?
A) Filing patient records
B) Venipuncture
C) Collecting laboratory specimens
D) Disposing of hazardous waste
Answer: A
Page Ref: 7
Objective: 1.5

5) Students who desire to one day advance to management position should pursue a
program in the field of medical assisting.
A) bachelor
B) certificate
C) degree
D) diploma
Answer: C
Page Ref: 5
Objective: 1.3

6) Which of the following is an outpatient setting that offers comprehensive health care services in one
convenient location?
A) Clinic
B) Patient-centered medical home
C) Physician's office
D) Urgent care facility
Answer: B
Page Ref: 13
Objective: 1.10



5
Pearson's Comprehensive Medical Assisting AdministrativePage
and Clinical
5 Competencies 5th Edition by Nina Beaman,2/7/2026
Kristiana Sue R

Gekoppeld boek
 image
Kristiana Sue Routh, Diana Garza, Jennifer Lamé, Joseph Mistovich, Jahangir Moini, Jamie Nguyen Pearson\'s Comprehensive Medical Assisting
Uitgever: 2022 ISBN: 9780138062392 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
30 mei 2025
Bestand laatst geupdate op
7 februari 2026
Aantal pagina's
848
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,97

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Collegebank
4,7
(284)
Verkocht
2878
Volgers
13
Items
814
Laatst verkocht
14 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen