Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 224 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Strategic Compensation A Human Resource Management Approach, 11th Edition by Joseph J. Martocchio Chapters 1-14 Covered

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 224 pagina's

Test Bank Strategic Compensation Strategic Compensation Joseph Martocchio Martocchio Human Resource Management 11th Edition Strategic Compensation Compensation Management Test Bank HR Compensation Strategies Joseph J. Martocchio textbook Compensation test bank chapter 1 Chapter 14 strategic compensation Human Resource test bank Compensation planning and strategy HR management compensation solutions Martocchio compensation book Test bank for HR professionals Strategic pay systems Joseph Martocchio 11th edition HR strategy and compensation Compensation plan test banks HR textbook strategic compensation Martocchio compensation PDF Compensation frameworks in HR Test bank human resources Compensation management strategies 11th edition HR textbook Human resources book 11th edition Test bank solutions for HR HR management book test bank Employee compensation systems Strategic interactive compensation

Voorbeeld van de inhoud

1

, All Chapters v v
Answers Included v v




Strategic Compensation: A Human Resource Management Approach, 11e (Martocchio)
v v v v v v v v


Chapter 1 Strategic Compensation: A Component of Human Resource Systems
v v v v v v v v v




1) refers to the design and implementation of compensation systems to reinforce the
v v v v v v v v v v v v


objectives of both HR strategies and competitive business strategies.
v v v v v v v v v


A) Extrinsic compensation v


B) Strategic compensation v


C) Strategic analysis v


D) Intrinsic compensation v


Answer: B
v v


Difficulty: Moderate v


Skill: Concept
v v


AACSB: Analytical Thinking
v v v


LO: 1.1: Define strategic compensation.
v v v v v




2) Protection programs are what type of compensation benefits?
v v v v v v v


A) External
B) Non-monetary rewards v


C) Internal
D) Monetary
Answer: B
v v


Difficulty: Moderate v


Skill: Concept
v v


AACSB: Analytical Thinking
v v v


LO: 1.1: Define strategic compensation.
v v v v v




3) Which of the following is NOT an example of a core compensation?
v v v v v v v v v v v


A) Medical insurance v


B) End-of-year bonuses v


C) Merit pay v


D) Monetary compensation v


Answer: A
v v


Difficulty: Moderate v


Skill: Concept
v v


AACSB: Reflective Thinking
v v v


LO: 1.1: Define strategic compensation.
v v v v v




2

,4) Since the COVID-19 epidemic restrictions eased and allowed employees to return to work,
v v v v v v v v v v v v


many companies have been offering higher pay increases. Approximately, how much have pay
v v v v v v v v v v v v v


increases been?
v v


A) Less than 2% v v


B) 2% up to 2.9%
v v v


C) 3% up to 3.8%
v v v


D) 4% or more
v v


Answer: D
v v


Difficulty: Challenging v


Skill: Concept
v v


AACSB: Application of Knowledge v v v


vLO: 1.1: Define strategic
v v v


compensation.
v




5) Employee benefits refer to . v v v v


A) salary and bonuses v v


B) monetary compensation v


C) nonmonetary rewards v


D) effective compensation practices v v


Answer: C
v v


Difficulty: Easy v


Skill: Concept
v v


AACSB: Reflective Thinking v v v


LO: 1.1: Define strategic compensation.
v v v v v




6) Which of the following is a specific tactical HR compensation decision?
v v v v v v v v v v


A) Performance appraisal v


B) Seniority pay v


C) Recruitment
D) Training
Answer:
v


vB
Difficulty: Moderate v


Skill: Concept
v v


AACSB: Analytical Thinking v v v


LO: 1.1: Define strategic compensation.
v v v v v




7) compensation refers to the mental state of employees as a result of their
v v v v v v v v v v v v v


performance on the job.
v v v v


A) Intrinsic
B) Extrinsic
C) Core
D) Monetary
Answer: A
v v


Difficulty: Moderate v


Skill: Concept
v v


AACSB: Reflective Thinking v v v


LO: 1.1: Define strategic compensation.
v v v v v

3

, 8) Compensation represents both the intrinsic and extrinsic rewards employees receive for
v v v v v v v v v v


performing their jobs. Briefly describe both types of rewards and indicate the professionals who
v v v v v v v v v v v v v v


are responsible for managing them.
v v v v v


Answer: Intrinsic compensation reflects employees' psychological mind-sets that result from
v v v v v v v v v


performing their jobs. Extrinsic compensation includes both monetary and nonmonetary rewards.
v v v v v v v v v v v


Organizational development professionals promote intrinsic compensation through effective job
v v v v v v v v v


design. Compensation professionals are responsible for extrinsic compensation. Extrinsic
v v v v v v v v v


compensation includes both monetary and nonmonetary rewards. Compensation professionals
v v v v v v v v v


establish monetary compensation programs to reward employees according to their job
v v v v v v v v v v v


performance levels or for learning job-related knowledge or skills. Nonmonetary rewards include
v v v v v v v v v v v v


protection programs (e.g., medical insurance), paid time off (e.g., vacations), and services (e.g.,
v v v v v v v v v v v v v


day care assistance). Most compensation professionals refer to nonmonetary rewards as
v v v v v v v v v v v


employee benefits.
v v


Difficulty: Moderate v


Skill: Concept
v v


AACSB: Analytical Thinking v v v


LO: 1.1: Define strategic compensation.
v v v v v




9) Which of following contributed greatly to the need for a strategic approach to compensation?
v v v v v v v v v v v v v


A) Advances in technology v v


B) Dramatic increases in CEO compensation v v v v


C) Higher productivity per worker v v v


D) Greater inequality in wealth v v v


Answer: A
v v


Difficulty: Moderate v


Skill: Concept
v v


AACSB: Analytical Thinking v v v


LO: 1.2: Summarize the role of compensation as a strategic business partner.
v v v v v v v v v v v v




10) Which of the following shifts in workforce composition makes it necessary to have a
v v v v v v v v v v v v v


strategic approach to compensation issues?
v v v v v


A) Fewer employees are earning college degrees.
v v v v v


B) More women entered the labor force after the pandemic.
v v v v v v v v


C) A leadership gap due to retiring baby boomers.
v v v v v v v


D) Most younger employees do not have the same work ethic.
v v v v v v v v v


Answer: C
v v


Difficulty: Moderate v


Skill: Concept
v v


AACSB: Application of Knowledge v v v v


LO: 1.2: Summarize the role of compensation as a strategic business partner.
v v v v v v v v v v v v




4

Gekoppeld boek
 image
Joseph Martocchio Strategic Compensation
Uitgever: 2024 ISBN: 9780138106164 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
18 mei 2025
Aantal pagina's
224
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,97

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
WickyAplus
4,6
(184)
Verkocht
181
Volgers
11
Items
1443
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen