Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 259 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Medical Terminology Complete 4th Edition by Wingerd.

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 259 pagina's

Test Bank for Medical Terminology Complete 4th Edition by Wingerd.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR QUICK
g g g




ANDEASY MEDICAL TE
g g g




RMINOLOGY 9TH g




EDITION BY LEONARD
g g




ALL CHAPTERS
g

,Chapterg01:gSimplifiedgMedicalgLanguage

MULTIPLEgCHOICE

1. Thegmaingbodygofgagwordgisgcalledga:
a. suffix.
b. wordgroot.
c. combininggvowel.
d. combininggform.
ANS:gBg REF:gp.g2 TOP:gWordgRootsgandgCombininggForms

2. Latingrootsgaregusedgtogwritegwordsgnaminggandgdescribing:
a. diseases.
b. conditions.
c. diagnosis.
d. structuresgofgthegbody.
ANS:gDg REF:gp.g3 TOP:gWordgRootsgandgCombininggForms

3. Whengwrittengalone,gagprefixgisgusuallygfollowedgbygthisgtogindicategthatganothergwordgfollowsgthegpref
ixgto suffix.
b. comma.
c. hyphen.
d. wordgroot.
ANS:gCg REF:gp.g4 TOP:gPrefixesgandgSuffixes

4. Agcombininggvowelgisgused:
a. whengthegsuffixgthatgfollowsgbeginsgwithgagconsonant.
b. whengthegsuffixgthatgfollowsgbeginsgwithgagconsonant.
c. whengtheregisgnogprefix.
d. whengtheregisgagprefix.
ANS:gAg REF:gp.g5 TOP:gCombininggWordgPartsgtogWritegTerms

5. WhichgwordgrootgisgGreekgforg“stone”?
a. Psyche
b. Lithos
c. Oris
d. Cauda
ANS:gBg REF:gp.g2 TOP:gWordgRootsgandgCombininggForms

6. Thegpunctuationgmarkgthatgdesignatesgagcombininggformgisga:
a. comma.
b. parenthesis.
c. diagonalgslash.
d. semicolon.
ANS:gCg REF:gp.g3 TOP:gWordgRootsgandgCombininggForms

7. Thegmostgfrequentlygusedgcombininggvowelgis:
a. o.
b. a.

,c. i.
d. e.
ANS:gAg REF:gp.g3 TOP:gCombininggWordgPartsgtogWritegTerms

, a. Wordgroot
b. Prefix
c. Combininggvowel
d. Suffix
ANS:gDg REF:gp.g4 TOP:gPrefixesgandgSuffixes

11. Learninggthegmeaningsgofgwordgparts:
a. isgnotgimportantgasglonggasgeverygwordgisgmemorized.
b. isgonegofgthegmostgdifficultgtasksgtogmasterginghealthgcare.
c. shouldgbegdonegonlygifgtimegallows.
d. eliminatesgthegnecessitygofgmemorizinggeachgnewgwordgencountered.
ANS:gDg REF:gp.g5 TOP:gWordgParts

12. BorrowinggofgmedicalgwordsgfromgLatingorgGreengbegangaroundgthegyear:
a. 1500.
b. 1700.
c. 1800.
d. 1900.
ANS:gAg REF:gp.g1 TOP:gSimplifyinggMedicalgTerms

13. LatingandgGreengcombinedgaregthegorigingofgwhatgpercentagegofgmedicalgterms?
a. 40g%
b. 50g%
c. 70g%
d. 90g%
ANS:gDg REF:gp.g1 TOP:gSimplifyinggMedicalgTerms

14. Thegsuffixg“-itis”gmeans:
a. excision.
b. inflammation.
c. reverse.
d. repair.
ANS:gBg REF:gp.g2 TOP:gPrefixesgandgSuffixes

15. Agcompoundgwordgisgagwordgingwhichgtwogofgwhatgaregcombined?
a. Suffixes
b. Prefixes
c. Combininggvowels
d. Wordgroots
ANS:gDg REF:gp.g2 TOP:gWordgParts

16. Eponymsgare:
a. diseases,gorgans,gprocedures,gorgbodilygfunctionsgnamedgaftergagperson.
b. diseases,gorgans,gprocedures,gorgbodilygfunctionsgnamedgaftergagplace.
c. alwaysgcapitalized.
d. nevergcapitalized.
ANS:gBg REF:gp.g8 TOP:gPropergNames

17. MDgstandsgfor:
a. moderngdoctor.

Gekoppeld boek
 image
Bonnie F. Fremgen, Suzanne S. Frucht Medical Terminology
Uitgever: maart 2015 ISBN: 9780134070254 Druk: 6

Documentinformatie

Geüpload op
7 mei 2025
Aantal pagina's
259
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,10

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PROFFESORADAMS
4,8
(348)
Verkocht
5
Volgers
0
Items
499
Laatst verkocht
7 maanden geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen