Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 220 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition VanMeter | LATEST

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 220 pagina's

Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition VanMeter | LATEST Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition VanMeter | LATEST Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition VanMeter | LATEST

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health
bM bM bM bM bM bM bM




Professions 7th Edition VanMeter
bM bM bM bM

, 1

Chapter 01: Introduction to Pathophysiology
bM bM bM bM


VanMeter and Hubert: Gould’s Pathophysiology for the Health Professions, 7th
bM bM bM bM bM bM bM bM bM


Edition
bM




MULTIPLE bMCHOICE

1. Which bMof bMthe bMfollowing bMwould bMbe bMthe bMmost bMlikely
cause bMof bMan bMiatrogenic bMdisease?
bM

a. An bMinherited bMdisorder
b. A bMcombination bMof bMspecific bMetiological bMfactors
c. An bMunwanted bMeffect bMof bMa bMprescribed bMdrug
d. Prolonged bMexposure bMto bMtoxic bMchemicals bMin bMthe bMenvironment
ANS: b M C

2. The bMmanifestations bMof bMa bMdisease bMare bMbest bMdefined bMas bMthe
a. subjective bMfeelings bMof bMdiscomfort bMduring bMa bMchronic bMillness.
b. signs bMand bMsymptoms bMof bMa bMdisease.
c. factors bMthat bMprecipitate bMan bMacute bMepisode bMof bMa bMchronic bMillness.
d. earlybMindicators bMof bMthe bMprodromal bMstage bMof bMinfection.
ANS: b M B

3. The bMbest bMdefinition bMof bMthe bMterm bMprognosis bMis bMthe
a. precipitating bMfactors bMcausing bMan bMacute bMepisode.
b. number bMof bMremissions bMto bMbe bMexpected bMduring bMthe bMcourse bMof bMa bMchronic bMillness.
c. predicted bMoutcome bMor bMlikelihood bMof bMrecovery bMfrom bMa bMspecific bMdisease.
d. exacerbations bMoccurring bMduring bMchronic bMillness.
ANS: b M C

4. Which bMof bMthe bMfollowing bMis bMconsidered bMa bMsystemic bMsign bMof bMdisease?
a. Swelling bMof bMthe bMknee
b. Fever
c. Pain bMin bMthe bMneck
d. Red bMrash bMon bMthe bMface
ANS: b M B

5. Etiology bMis bMdefined bMas bMthe bMstudybMof bMthe
a. causes bMof bMa bMdisease.
b. course bMof bMa bMdisease.
c. expected bMcomplications bMof bMa bMdisease.
d. manifestations bMof bMa bMdisease.
ANS: b M A

6. A bMtype bMof bMcellular bMadaptation bMin bMwhich bMthere bMis bMa bMdecrease bMin bMcell bMsize bMis bMreferred bMto bMas
a. hypertrophy.
b. metaplasia.
c. anaplasia.
d. atrophy.

ANS: b M D

7. A bMchange bMin bMa bMtissue bMmarked bMby bMcells bMthat bMvary bMin bMsize bMand bMshape bMand bMshow
bM increased bMmitotic bMfigures bMwould bMbe bMcalled

,Test bMBank bMFor bMGould's bMPathophysiology bMfor bMthe bMHealth bMProfessions bM7th 2
Edition VanMeter

a. metaplasia.
b. atrophy.
c. dysplasia.
d. hypertrophy.
ANS: b M C

8. A bMdeficit bMof bMoxygen bMin bMthe bMcells bMusually bMdue bMto bMrespiratory bMor bMcirculatory bMproblems bMis bMcalled
a. apoptosis.
b. ischemia.
c. hypertrophy.
d. necrosis.
ANS: b M B

9. When bMa bMgroup bMof bMcells bMin bMthe bMbodybMdies, bMthe bMchange bMis bMcalled
a. ischemia.
b. gangrene.
c. hypoxia.
d. necrosis.
ANS: b M D

10. Rigorous bMweightlifting/body bMbuilding bMregimens bMmay bMresult bMin bMthe bMskeletal
muscle bMcells bMundergoing
bM

a.hypertrophy.
b.dysplasia.
c.atrophy.
d.regeneration.
ANS: b M A

11. The bMterm bMcancer bMrefers bMto
a. dysplasia.
b. hyperplasia.
c. metaplasia.
d. malignant bMneoplasm.
ANS: b M D

12. To bMwhich bMof bMthe bMfollowing bMdoes bMthe bMterm bMapoptosis bMrefer?
a. Increased bMrate bMof bMmitosis bMbybMcertain bMcells
b. Ischemic bMdamage bMto bMcells
c. Liquefaction bMof bMnecrotic bMtissue
d. Preprogrammed bMcell bMself-destruction
ANS: b M D
13. Which bMof bMthe bMfollowing bMstatements bMis bMTRUE?
a. Alteration bMof bMDNA bMdoes bMnot bMchange bMcell bMfunction.
b. Damaged bMcells bMmaybMbe bMable bMto bMrepair bMthemselves.
c. All bMtypes bMof bMcells bMdie bMat bMthe bMsame bMrate.
d. Mild bMischemia bMcauses bMimmediate bMcell bMdeath.
ANS: b M B

14. Caseation bMnecrosis bMrefers bMto bMan bMarea bMwhere
a. cell bMproteins bMhave bMbeen bMdenatured.

, Test bMBank bMFor bMGould's bMPathophysiology bMfor bMthe bMHealth bMProfessions bM7th 3
Edition VanMeter

b. cells bMare bMliquefied bMbybMenzymes.
c. dead bMcells bMform bMa bMthick bMcheesybMsubstance.
d. bacterial bMinvasion bMhas bMoccurred.
ANS: b M C

15. Routine bMapplication bMof bMsun bMblock bMto bMskin bMwould bMbe bMan bMexample bMof
a. an bMiatrogenic bMcause bMof bMcancer.
b. a bMpreventive bMmeasure.
c. a bMprecipitating bMfactor.
d. a bMpredisposing bMcondition.
ANS: b M B

16. A bMcircumstance bMthat bMcauses bMa bMsudden bMacute bMepisode bMof bMa bMchronic bMdisease bMto bMoccur bMis bMtermed
a. latent bMstage.
b. predisposing bMfactor.
c. incidence.
d. precipitating bM factor.
ANS: b M D

17. The bMterm bMhomeostasis bMrefers bMto
a. the bMcausative bMfactors bMin bMa bMparticular bMdisease.
b. maintenance bMof bMa bMstable bMinternal bMenvironment.
c. a bMcondition bMthat bMtriggers bMan bMacute bMepisode.
d. a bMcollection bMof bMsigns bMand bMsymptoms.
ANS: b M B

18. Which bMterm bMis bMused bMto bMdescribe bMa bMnew bMand bMsecondary bMor bMadditional bMproblem bMthat
arises bMafter bMthe bMoriginal bMdisease bMhas bMbeen bMestablished?
bM

a. Symptoms
b. Occurrence
c. Manifestations
d. Complication
ANS: b M D

19. PathophysiologybMinvolves bMthe bMstudybMof
a. the bMstructure bMof bMthe bMhuman bMbody.
b. the bMfunctions bMof bMvarious bMorgans bMin bMthe bMbody.
c. functional bMor bMstructural bMchanges bMresulting bMfrom bMdisease bMprocesses.
d. various bMcell bMstructures bMand bMrelated bMfunctions.
ANS: b M C

20. Which bMof bMthe bMfollowing bMis bMthe bMbest bMdefinition bMof bMepidemiology?
a. The bMscience bMof bMtracking bMthe bMoccurrence bMand bMdistribution bMof bMdiseases
b. The bMrelative bMnumber bMof bMdeaths bMresulting bMfrom bMa bMparticular bMdisease
c. Identification bMof bMa bMspecific bMdisease bMthrough bMevaluation bMof bMsigns bMand bMsymptoms
d. The bMglobal bMsearch bMfor bMemerging bMdiseases
ANS: b M A

Gekoppeld boek
 image
Karin C. VanMeter, Robert J Hubert Pathophysiology for the Health Professions - E- Book
Uitgever: 2013 ISBN: 9780323292818 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
22 april 2025
Aantal pagina's
220
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
NursingSolutions
3,6
(22)
Verkocht
219
Volgers
9
Items
2615
Laatst verkocht
2 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen