Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 60 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Foundations of Physical Education, Exercise Science, and Sport, 21st Edition All Chapters

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 60 pagina's

Test Bank For Foundations of Physical Education, Exercise Science, and Sport, 21st Edition All Chapters

Voorbeeld van de inhoud

DOWNLOAD THE Test Bank for Essential Foundations of Economics 9th Editi
f f f f f f f f f f

on Bade f




EssentialfFoundationsfoffEconomics,f9ef(Bade/Parkin)f
Chapterf2 ThefU.S.fandfGlobalfEconomies

2.1 What,fHow,fandfForfWhom?

1) Itemsfthatfarefpurchasedfbyfindividualsfforftheirfownfenjoymentfarefcalled
A) consumptionfgoodsfandfservices.
B) capitalfgoods.
C) governmentfgoodsfandfservices.
D) exportsfoffgoodsfandfservices.
E) privatefgoods.
fAnswer:f A

Topic:f ConsumptionfgoodsfandfservicesfSki
ll:f Levelf1:fDefinition
Section:f Checkpointf2.1fSt
atus:f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking

2) Itemsfboughtfbyfindividualsftofprovidefpersonalfenjoymentfareftermed
A) consumptionfgoods.
B) personalfgoods.
C) consumptionforfinvestmentfgoods.
D) standardfgoods.
E) pleasurefgoods.
fAnswer:f A

Topic:f ConsumptionfgoodsfandfservicesfSk
ill:f Levelf1:fDefinition
Section:f Checkpointf2.1fSt
atus:f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking

3) Whatfwouldfbefanfexamplefoffafconsumptionfgood?
A) Antonio,fthefmanagerfofftheflocalfTacofHut,fpurchasesfafnewfdeepffryer.
B) Theflocalfdriver'sflicensefofficefpurchasesfafnewfdigitalfcamerafandfprinter.
C) Rhiannafgetsfafhaircut.
D) JakefbuysfanfiPhone.
E) DonaldfTrumpfpurchasesffurniturefforfhisfoffice.f
Answer:f D
Topic:f f Whatfwefproduce
Skill:f Levelf2:fUsingfdefinitionsf
Section:f Checkpointf2.1
Status:f f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking




1
Copyrightf©f2021fPearsonfEducation,fInc.
mynursytest.store

,DOWNLOAD THE Test Bank for Essential Foundations of Economics 9th Editi
f f f f f f f f f f

on Bade f




4) Whichfofftheffollowingfisfafconsumptionfgoodforfservice?
A) afpersonalfcomputerfpurchasedfinforderftofplayfgamesfatfhome
B) afUnitedfAirlinefticketfcounter
C) thefStarship,fSpaceX'sfproposedfhuman-carryingfrocket
D) afUnitedfParcelfServiceftruckfdeliveringfChristmasfgifts
E) afsatellitefdishfinstalledfbyfCoxfCableftofdownloadfprogramsfthatfarefthenfdistributedfthroughfitsfcablefsys
tem
Answer:f f A
Topic:f ConsumptionfgoodsfandfservicesfSki
ll:f Levelf2:fUsingfdefinitions
Section:f Checkpointf2.1fSt
atus:f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking

5) Whatfwouldfbefanfexamplefoffafconsumptionfservice?
A) Rhiannafgetsfafhaircut.
B) JakefbuysfanfiPhone.
C) Antonio,fthefmanagerfofftheflocalfTacofHut,fpurchasesfafnewfdeepffryer.
D) Theflocalfdriver'sflicensefofficefpurchasesfafnewfdigitalfcamerafandfprinter.
E) DonaldfTrumpfpurchasesffurniturefforfhisfoffice.f
Answer:f A
Topic:f ConsumptionfgoodsfandfservicesfSki
ll:f Levelf2:fUsingfdefinitions
Section:f Checkpointf2.1fSt
atus:f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking

6) TheflargestfsharefofftotalfproductionfinfthefUnitedfStatesfis
A) consumptionfgoodsfandfservices.
B) capitalfgoods.
C) governmentfgoodsfandfservices.
D) exportedfgoodsfandfservices.
E) importedfgoodsfandfservices.f
Answer:f A
Topic:f ConsumptionfgoodsfandfservicesfSki
ll:f Levelf1:fDefinition
Section:f Checkpointf2.1fSt
atus:f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking




2
Copyrightf©f2021fPearsonfEducation,fInc.
mynursytest.store

,DOWNLOAD THE Test Bank for Essential Foundations of Economics 9th Editi
f f f f f f f f f f

on Bade f




7) Itemsfboughtfbyfbusinessesftofhelpfproducefotherfgoodsfandfservicesfarefcalled
A) consumptionfgoodsfandfservices.
B) capitalfgoods.
C) governmentfgoodsfandfservices.
D) exportsfoffgoodsfandfservices.
E) productivefgoods.
fAnswer:f B

Topic:f CapitalfgoodsfSkill
:f Levelf1:fDefinitionfSectio
n:f Checkpointf2.1fStatus:
f Old

AACSB:f f Reflectivefthinking

8) WhichfofftheffollowingfisfNOTfafconsumptionfgood?
A) Nikefswimmingftrunks
B) marriagefcounselingfservices
C) afUPSftruck
D) afSubwayfsandwich
E) afU.S.fgovernmentfbondf
Answer:f C
Topic:f f Capitalfgoods
Skill:f Levelf2:fUsingfdefinitionsf
Section:f Checkpointf2.1
Status:f f Old
AACSB:f f Applicationfoffknowledge

9) Anfitemfthatfisfpurchasedftofincreasefbusinesses'fproductivefresourcesfis
A) anfexport.
B) afgovernmentfgood.
C) afcapitalfgood.
D) afconsumptionfgood.
E) afproductivefgood.f
Answer:f C
Topic:f CapitalfgoodsfSkill
:f Levelf1:fDefinitionfSectio
n:f Checkpointf2.1fStatus:
f Old

AACSB:f f Reflectivefthinking

10) Whatfwouldfbefanfexamplefoffcapitalfgood?
A) Jeanettefbuysfafnewfdress.
B) Theflocalfdriver'sflicensefofficefpurchasesfafnewfdigitalfcamerafandfprinter.
C) Antonio,fthefmanagerfofftheflocalfTacofHut,fpurchasesfafnewfdeepffryer.
D) ApplefsellsfcomputersftofJapan.
E) Rhiannafgetsfafhaircut.f
Answer:f C
Topic:f f Capitalfgoods
Skill:f Levelf2:fUsingfdefinitionsf
Section:f Checkpointf2.1
Status:f f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking
3
Copyrightf©f2021fPearsonfEducation,fInc.
mynursytest.store

, DOWNLOAD THE Test Bank for Essential Foundations of Economics 9th Editi
f f f f f f f f f f

on Bade f




11) Thefdifferencefbetweenfconsumptionfandfcapitalfgoodsfisfthat
A) onlyfbigfcorporationsfcanfaffordfcapitalfgoods.
B) capitalfgoodsfarefusedftofproducefadditionalfgoodsfwhilefconsumptionfgoodsfarefnot.
C) capitalfgoodsfarefprovidedfbyfthefgovernment.
D) consumptionfgoodsfcanfbefenjoyedfbyfmanyfpeoplefatfthefsameftime.
E) itfisfillegalftofexportfcapitalfgoods.f
Answer:f B
Topic:f ConsumptionfandfcapitalfgoodsfSkil
l:f Levelf1:fDefinition
Section:f Checkpointf2.1fSt
atus:f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking

12) WhichfofftheffollowingfisfNOTfanfexamplefoffafcapitalfgood?
A) afminer'sfcap
B) afGPSftrackingfdevice
C) anfairportfkiosk
D) afU.S.fgovernmentfbond
E) afstethoscopef
Answer:f D
Topic:f f Capitalfgoods
Skill:f Levelf2:fUsingfdefinitionsf
Section:f Checkpointf2.1
Status:f f Old
AACSB:f f Applicationfoffknowledge

13) WhichfofftheffollowingfisfNOTfconsideredfonefofftheffactorsfoffproduction?
A) land
B) labor
C) capital
D) technology
E) entrepreneurshipf
Answer:f D
Topic:f FactorsfoffproductionfS
kill:f Levelf1:fDefinitionfSectio
n:f Checkpointf2.1fStatus:f Old
AACSB:f f Reflectivefthinking




4
Copyrightf©f2021fPearsonfEducation,fInc.
mynursytest.store

Gekoppeld boek
 image
Jennifer L. Walton-Fisette, Deborah A. Wuest Foundations of Physical Education, Exercise Science, and Sport
Uitgever: 2024 ISBN: 9781264461653 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
18 april 2025
Aantal pagina's
60
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,08

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TESTBANKSELLER
4,8
(842)
Verkocht
15
Volgers
2
Items
500
Laatst verkocht
2 maanden geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen