Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 254 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition by Karin C. VanMeter, All Chapters 1-28. Exam (elaborations)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 254 pagina's

Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition by Karin C. VanMeter, All Chapters 1-28. Exam (elaborations)

Voorbeeld van de inhoud

TestMBankMForMGould'sMPathophysiologyMforMtheMHealthMProfessionsM7thMEditionMVan 1
Meter ChapterM01:MIntroductionMtoMPathophysiology
VanMeter and Hubert: Gould’s Pathophysiology for the Health Professions, 7th Edition
M M M M M M M M M M




MULTIPLEMCHOICE

1. WhichMofMtheMfollowingMwouldMbeMtheMmostMlikelyMcauseMo
fManMiatrogenicMdisease?
a. AnMinheritedMdisorder
b. AMcombinationMofMspecificMetiologicalMfactors
c. AnMunwantedMeffectMofMaMprescribedMdrug
d. ProlongedMexposureMtoMtoxicMchemicalsMinMtheMenvironment
ANS:M C

2. TheMmanifestationsMofMaMdiseaseMareMbestMdefinedMasMthe
a. subjectiveMfeelingsMofMdiscomfortMduringMaMchronicMillness.
b. signsMandMsymptomsMofMaMdisease.
c. factorsMthatMprecipitateManMacuteMepisodeMofMaMchronicMillness.
d. earlyMindicatorsMofMtheMprodromalMstageMofMinfection.
ANS:M B

3. TheMbestMdefinitionMofMtheMtermMprognosisMisMthe
a. precipitatingMfactorsMcausingManMacuteMepisode.
b. numberMofMremissionsMtoMbeMexpectedMduringMtheMcourseMofMaMchronicMillness.
c. predictedMoutcomeMorMlikelihoodMofMrecoveryMfromMaMspecificMdisease.
d. exacerbationsMoccurringMduringMchronicMillness.
ANS:M C

4. WhichMofMtheMfollowingMisMconsideredMaMsystemicMsignMofMdisease?
a. SwellingMofMtheMknee
b. Fever
c. PainMinMtheMneck
d. RedMrashMonMtheMface
ANS:M B

5. EtiologyMisMdefinedMasMtheMstudyMofMthe
a. causesMofMaMdisease.
b. courseMofMaMdisease.
c. expectedMcomplicationsMofMaMdisease.
d. manifestationsMofMaMdisease.
ANS:M A

6. AMtypeMofMcellularMadaptationMinMwhichMthereMisMaMdecreaseMinMcellMsizeMisMreferredMtoMas
a. hypertrophy.
b. metaplasia.
c. anaplasia.
d. atrophy.

ANS:M D

7. AMchangeMinMaMtissueMmarkedMbyMcellsMthatMvaryMinMsizeMandMshapeMandMshowMincreasedMm
itoticMfiguresMwouldMbeMcalled

,TestMBankMForMGould'sMPathophysiologyMforMtheMHealthMProfessionsM7thMEditionMVan 2
Meter

a. metaplasia.
b. atrophy.
c. dysplasia.
d. hypertrophy.
ANS:M C

8. AMdeficitMofMoxygenMinMtheMcellsMusuallyMdueMtoMrespiratoryMorMcirculatoryMproblemsMisMcalled
a. apoptosis.
b. ischemia.
c. hypertrophy.
d. necrosis.
ANS:M B

9. WhenMaMgroupMofMcellsMinMtheMbodyMdies,MtheMchangeMisMcalled
a. ischemia.
b. gangrene.
c. hypoxia.
d. necrosis.
ANS:M D

10. RigorousMweightlifting/bodyMbuildingMregimensMmayMresultMinMtheMskeletalMmuscleMc
ellsMundergoing
a. hypertrophy.
b. dysplasia.
c. atrophy.
d. regeneration.
ANS:M A

11. TheMtermMcancerMrefersMto
a. dysplasia.
b. hyperplasia.
c. metaplasia.
d. malignantMneoplasm.
ANS:M D

12. ToMwhichMofMtheMfollowingMdoesMtheMtermMapoptosisMrefer?
a. IncreasedMrateMofMmitosisMbyMcertainMcells
b. IschemicMdamageMtoMcells
c. LiquefactionMofMnecroticMtissue
d. PreprogrammedMcellMself-destruction
ANS:M D
13. WhichMofMtheMfollowingMstatementsMisMTRUE?
a. AlterationMofMDNAMdoesMnotMchangeMcellMfunction.
b. DamagedMcellsMmayMbeMableMtoMrepairMthemselves.
c. AllMtypesMofMcellsMdieMatMtheMsameMrate.
d. MildMischemiaMcausesMimmediateMcellMdeath.
ANS:M B

14. CaseationMnecrosisMrefersMtoManMareaMwhere
a. cellMproteinsMhaveMbeenMdenatured.

,TestMBankMForMGould'sMPathophysiologyMforMtheMHealthMProfessionsM7thMEditionMVan 3
Meter

b. cellsMareMliquefiedMbyMenzymes.
c. deadMcellsMformMaMthickMcheesyMsubstance.
d. bacterialMinvasionMhasMoccurred.
ANS:M C

15. RoutineMapplicationMofMsunMblockMtoMskinMwouldMbeManMexampleMof
a. anMiatrogenicMcauseMofMcancer.
b. aMpreventiveMmeasure.
c. aMprecipitatingMfactor.
d. aMpredisposingMcondition.
ANS:M B

16. AMcircumstanceMthatMcausesMaMsuddenMacuteMepisodeMofMaMchronicMdiseaseMtoMoccurMisMtermed
a. latentMstage.
b. predisposingMfactor.
c. incidence.
d. precipitatingMfactor.
ANS:M D

17. TheMtermMhomeostasisMrefersMto
a. theMcausativeMfactorsMinMaMparticularMdisease.
b. maintenanceMofMaMstableMinternalMenvironment.
c. aMconditionMthatMtriggersManMacuteMepisode.
d. aMcollectionMofMsignsMandMsymptoms.
ANS:M B

18. WhichMtermMisMusedMtoMdescribeMaMnewMandMsecondaryMorMadditionalMproblemMthatMarisesMafte
rMtheMoriginalMdiseaseMhasMbeenMestablished?
a. Symptoms
b. Occurrence
c. Manifestations
d. Complication
ANS:M D

19. PathophysiologyMinvolvesMtheMstudyMof
a. theMstructureMofMtheMhumanMbody.
b. theMfunctionsMofMvariousMorgansMinMtheMbody.
c. functionalMorMstructuralMchangesMresultingMfromMdiseaseMprocesses.
d. variousMcellMstructuresMandMrelatedMfunctions.
ANS:M C

20. WhichMofMtheMfollowingMisMtheMbestMdefinitionMofMepidemiology?
a. TheMscienceMofMtrackingMtheMoccurrenceMandMdistributionMofMdiseases
b. TheMrelativeMnumberMofMdeathsMresultingMfromMaMparticularMdisease
c. IdentificationMofMaMspecificMdiseaseMthroughMevaluationMofMsignsMandMsymptoms
d. TheMglobalMsearchMforMemergingMdiseases
ANS:M A

, TestMBankMForMGould'sMPathophysiologyMforMtheMHealthMProfessionsM7thMEditionMVan 4
Meter

21. WhichMofMtheMfollowingMcanMcauseMcellMinjuryMorMdeath?
1. Hypoxia
2. ExposureMtoMexcessiveMcold
3. ExcessiveMpressureMonMaMtissue
4. ChemicalMtoxins
a. 1,M2
b.MMM 2,M4
c. 1,M3,M4
d.M 1,M2,M3,M4
ANS:M D

22. AllMofMtheMfollowingMareMpartMofMtheMSevenMStepsMtoMHealthMEXCEPT:
a. FollowMcancerMscreeningMguidelines.
b. UseMsunMblockMagentsMwheneverMexposed.
c. ParticipateMinMstrenuousMexerciseMonMaMregularMdailyMbasis.
d. ChooseMhighMfiber,MlowerMfatMfoods.
ANS:M C

23. TheMtermMdiseaseMrefersMto
a. theMperiodMofMrecoveryMandMreturnMtoMaMnormalMhealthyMstate.
b. aMdeviationMfromMtheMnormalMstateMofMhealthMandMfunction.
c. theMtreatmentMmeasuresMusedMtoMpromoteMrecovery.
d. aMbasicMcollectionMofMsignsMandMsymptoms.
ANS:M B

24. AMcollectionMofMsignsMandMsymptoms,MoftenMaffectingMmoreMthanMoneMorganMorMsystem,
MthatMusuallyMoccurMtogetherMinMresponseMtoMaMcertainMconditionMisMreferredMtoMasMa(an)
a. acuteMdisease.
b. multiorganMdisorder.
c. syndrome.
d. manifestation.
ANS:M C

25. AllMofMtheMfollowingMstatementsMareMcorrectMaboutMcellMdamageMEXCEPT:
a. TheMinitialMstageMofMcellMdamageMoftenMcausesManMalterationMinMmetabolicMreactions.
b. IfMtheMfactorMcausingMtheMdamageMisMremovedMquickly,MtheMcellMmayMbeMab
leMtoMrecoverMandMreturnMtoMitsMnormalMstate.
c. IfMtheMnoxiousMfactorMremainsMforManMextendedMperiodMofMtime,MtheMdamageMbeco
mesMirreversibleMandMtheMcellMdies.
d. Initially,McellMdamageMdoesMnotMchangeMcellMmetabolism,Mstructure,MorMfunction.
ANS:M D

26. WhichMofMtheMfollowingMconditionsMdistinguishesMdoubleMblindMstudiesMusedMinMhealthMresearch?
a. NeitherMtheMmembersMofMtheMcontrolMgroupMorMtheMexperimentalMgroupMnorMtheMpe
rsonMadministeringMtheMtreatmentMknowsMwhoMisMreceivingMtheMexperimentalMthera
py.
b. BothMgroupsMofMresearchMsubjectsMandMtheMpersonMadministeringMtheMtreatmentMknowM
whoMisMreceivingMtheMexperimentalMtherapy.
c. TheMresearchMsubjectsMdoMnotMknow,MbutMtheMpersonMadministeringMtheMtreatm
entMknowsMwhoMisMreceivingMplaceboMorMstandardMtherapy.
d. OnlyMmembersMofMtheMcontrolMgroupMknowMtheyMareMreceivingMstandardMtherapy.

Gekoppeld boek
 image
Karin C. VanMeter, Robert J Hubert Pathophysiology for the Health Professions - E- Book
Uitgever: 2013 ISBN: 9780323292818 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
14 april 2025
Aantal pagina's
254
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€18,60

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
STUVIAPROFESSOR
4,6
(622)
Verkocht
10
Volgers
0
Items
461
Laatst verkocht
1 jaar geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen