Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Florida Laws and Rules Exam Chapter 39.201 exam| 43 questions and answers 2025/2026.

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's

Florida Laws and Rules Exam Chapter 39.201 exam| 43 questions and answers 2025/2026.

Voorbeeld van de inhoud

Florida Laws and Rules Exam Chapter 39.201
1. Chapter 39.201 Ans : Mandatory reports of child abuse, abandonment, or

neglect; mandatory reports of death; central abuse hotline
2. Reporting for children with caregiver Ans : Any person who knows, or has

reason- able cause to suspect, that a child is abused, abandoned, or neglected by a

parent, legal custodian, caregiver, or other person responsible for the child's

welfare, as defined in this chapter,


or that a child is in need of supervision and care and has no parent, legal custodian,

or responsible adult relative immediately known and available to provide supervision

and care


shall report such knowledge or suspicion to the department in the manner prescribed

in subsection 1
3. Reporting for children with adults Ans : Any person who knows, or who has

reason- able cause to suspect, that a child is abused by an adult other than a

parent, legal custodian, caregiver, or other person responsible for the child's

welfare, as defined in this chapter, shall report such knowledge or suspicion to the

department in the manner prescribed in subsection 2
4. Reporting for children, sexual abuse Ans : Any person who knows, or has

reason- able cause to suspect, that a child is the victim of childhood sexual abuse

or the victim of a known or suspected juvenile sexual offender, as described in this

1/
16

,chapter, shall report such knowledge or suspicion to the department in the manner

prescribed in subsection 2
5. Required to give name when reporting Ans : Reporters in the following

occupation categories are required to provider their names to the hotline staff
Ans :


1. physicians, osteopathic physician, medical examiner, chiropractic physician,

nurse, or hospital personal engaged in the admission, examination, care, or treat-

ment of persons
2. health or mental health professional other than one listed in 1

3. practitioner who relies solely on spiritual means for healing

4. school teacher or other school official or personnel

5. social worker, day care center worker, or other professional child care, foster care,

residential, or institutional worker
6. law enforcement officer

7. judge


the names of reports shall be entered into the record of the report, but shall be

held confidential and exempt as provider in 39.202




2/
16

, 6. Working for department and reporting again Ans : A professional who is hired by

or enters into a contract with the department for the purpose of treating or

counseling any person, as a result of a report of child abuse, abandonment,

neglect, is not required to again report to the central abuse hotline that abuse,

abandonment, or neglect that was the subject of the referral for treatment
7. Previous reporting judicial branch Ans : An officer or employee of the judicial

branch is not required to again provider notice of reasonable cause to suspect child

abuse, abandonment, or neglect when that child is currently being investigated by

the department, there is an existing dependency case, or the matter has previously

been reported to the department, provided there is reasonable cause to believe the

information is already known to the department.

This paragraph applies only when the information has been provided to the officer

or employee in the course of carrying out their official duties
8. Not removing duty Ans : Nothing in this chapter or in the contracting with

com- munity-based care providers for foster care and related services as specified

in 409.987 shall be construed to remove or reduce the duty and responsibility of

any person, including any employees of the community-based care provider, to

report a suspected or actual case of child abuse, abandonment, or neglect or the

sexual abuse of a child to the department's central abuse hotline

9. Law enforcement reporting Ans : An officer or employee of a law enforcement

agency is not required to provide notice to the department of reasonable cause to

suspect child abuse by an adult other than a parent, legal custodian, caregiver, or
3/
16

Documentinformatie

Geüpload op
4 april 2025
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€11,95

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Maliah
3,6
(18)
Verkocht
85
Volgers
40
Items
1898
Laatst verkocht
1 week geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen