Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 111 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK CALCULATION OF DRUG DOSAGES 12TH EDITION OGDEN | COMPLETE A+ GUIDE

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 111 pagina's

TEST BANK CALCULATION OF DRUG DOSAGES 12TH EDITION OGDEN | COMPLETE A+ GUIDE

Voorbeeld van de inhoud

Calculation of Drug Dosages 12th Edition
mi mi mimi mimi mi m i



by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19 | Complete Test Bank
mi mi mi mi mi mimi mi mi mi mi mi mi




Test Bank For Calculation of Drug Dosages 12t
mi mi mi mi mi mi mimi




h Edition
mi m i




by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter
mi mi mi mi mi mimi mi




1-19 | Complete
mi mi

,Calculation of Drug Dosages 12th Edition
mi mi mimi mimi mi m i



by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19 | Complete Test Bank
mi mi mi mi mi mimi mi mi mi mi mi mi




Chapter 01: Fractions mi mi



Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 12th Edition
mi mi mi mi mi mi mi mi




COMPLETION

Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.
mi mi mi mi mi mi mi mi mi mi




1. 3/10 + 3/5 + mi mi mi mi




ANS: 9/10 mi




2. 1 5/6 + 3 1/3 +
mi mi mi mi mi mi




ANS: 5 1/6 mi mi




3. 11/12 – 1/2 = mi mi mi mi




ANS: 5/12 mi




4. 6 1/2 – 1 3/4 =
mi mi mi mi mi mi




ANS: 4 3/4 mi mi




5. 1/3 × 3/4 = mi mi mi mi




ANS: 1/4 mi




6. 2 1/2 × 2 1/3 =
mi mi mi mi mi mi




ANS: 8 1/6 mi mi




7. 5 1/2 × 1 1/6 =
mi mi mi mi mi mi




ANS: 6 5/12 mi mi




8. 5/6 ÷ 1/2 = mi mi mi mi




ANS: 1 3/7 mi mi




9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =
mi mi mi mi mi mi




ANS: 2 16/35 mi mi




10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =
mi mi mi mi mi mi




ANS: 2 5/8 mi mi

,Calculation of Drug Dosages 12th Edition
mi mi mimi mimi mi m i



by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19 | Complete Test Bank
mi mi mi mi mi mimi mi mi mi mi mi mi




Chapter 02: Decimals mi mi



Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 12th Edition
mi mi mi mi mi mi mi mi




COMPLETION

Perform the indicated calculations. mi mi mi




1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 =
mi mi mi mi mi mi mi mi




ANS: 9.97 mi




2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =
mi mi mi mi mi mi mi mi




ANS: 89.35 mi




3. 16.75 - 4.6 = mi m i mi mi




ANS: 12.15 mi




4. 120.005 - 95.88 = mi mi mi mi




ANS: 24.125 mi




5. 5.32 × 67.9 = mi mi mi mi




ANS: 361.228 mi




6. 44.7 × 17.13 × 60 =
mi mi mi mi mi mi




ANS: 45,942.66 mi




7. 0.662 × 1000 = mi mi mi mi




ANS: 662 mi




8. 17.5 × 10 = mi mi mi mi




ANS: 175 mi




9. 4.4 ÷ 0.5 = mi mi mi mi




ANS: 8.8 mi




10. 110.5 ÷ 7.52 = mi mi mi mi

, Calculation of Drug Dosages 12th Edition
mi mi mimi mimi mi m i



by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19 | Complete Test Bank
mi mi mi mi mi mimi mi mi mi mi mi mi




Calculation Of Drug Dosages 12th Edition Ogden Test Bank All Chapters AN
mi mi mi mi mi mi mi mi mi mi mi



S: 14.6941489
mi




11. 258.7 ÷ 100 =
mi mi mi mi




ANS: 2.587mi




12. 354.6 ÷ 1000 =
mi mi mi mi




ANS: 0.3546
mi

Gekoppeld boek
 image
Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Calculation of Drug Dosages
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323826228 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
31 maart 2025
Aantal pagina's
111
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€16,43

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Sucessguaranteed
3,6
(15)
Verkocht
74
Volgers
0
Items
613
Laatst verkocht
3 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen