Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 195 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Quick & Easy Medical Terminology, 10th Edition, Author:Peggy C. Leonard All Chapters[1-15]LATEST VERSION

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 195 pagina's

Test Bank For Quick & Easy Medical Terminology, 10th Edition, Author:Peggy C. Leonard All Chapters[1-15]LATEST VERSION

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank For Quick & Easy Medical Terminology, 10th Edition,
Author:Peggy C. Leonard All Chapters[1-15]LATEST VERSION

F TTTT




1|Page

, Chapter 01: Simplified Medical Language

MULTIPLE CHOICE

1. The Main Body Of A Word Is Called
A:
A
B..Suffix.Root.
Word
C. Combining Vowel.
D. Combining Form.
ANS: B REF: P. 2 TOP: Word Roots And Combining Forms

2. Latin Roots Are Used To Write Words Naming And
Describing:
A. Diseases.
B. Conditions.
C. Diagnosis.
D. Structures Of The
Body.
ANS: D REF: P. 3 TOP: Word Roots And Combining Forms

3. When Written Alone, A Prefix Is Usually Followed By This To Indicate That Another Word Follows The
Prefix Suffix.
To
B. Comma.
C. Hyphen.
D. Word Root.
ANS: C REF: P. 4 TOP: Prefixes And Suffixes

4. A Combining Vowel Is Used:
A. When The Suffix That Follows Begins With A
Consonant.
B. When The Suffix That Follows Begins With A
Consonant.
D. When There Is A
C. When There Is No Prefix.
Prefix.
ANS: A REF: P. 5 TOP: Combining Word Parts To Write Terms

5. Which Word Root Is Greek For “Stone”?
A. Psyche
B. Lithos
C. Oris
D. Cauda
ANS: B REF: P. 2 TOP: Word Roots And Combining Forms

6. The Punctuation Mark That Designates A Combining Form Is
A: A. Comma.
B. Parenthesis.
C. Diagonal Slash.
D. Semicolon.
ANS: C REF: P. 3 TOP: Word Roots And Combining Forms

7. The Most Frequently Used Combining Vowel Is:
A. O.
B. A.
2|Page C. I.
D. E.
Downloaded By: Sophiie |
ANS: A REF: P. 3 ATOP:
biekay12@Gm ail.Com
Combining Word Parts To Write Terms
Distribution Of This Document Is Illegal

, Stuvia.Com - The Marketplace To Buy And Sell Your Study
Material

A. Word Root
B. Prefix
C. Combining Vowel
D. Suffix
ANS: D REF: P. 4 TOP: Prefixes And Suffixes

11. Learning The Meanings Of Word
Parts:A. Is Not Important As Long As Every Word Is Memorized.
B. Is One Of The Most Difficult Tasks To Master In Health
Care.
D. Should Be Done
C. Eliminates Only If Time
The Necessity Allows.
Of Memorizing Each New Word
Encountered.
ANS: D REF: P. 5 TOP: Word Parts

12. Borrowing Of Medical Words From Latin Or Green Began Around The
Year:A. 1500.
B. 1700.
C. 1800.
D. 1900.
ANS: A REF: P. 1 TOP: Simplifying Medical Terms

13. Latin And Green Combined Are The Origin Of What Percentage Of Medical
Terms?
A. 40 %
B. 50 %
C. 70 %
D. 90 %
ANS: D REF: P. 1 TOP: Simplifying Medical Terms

14. The Suffix “-Itis” MeANS:
A. Excision.
B. Inflammation.
C. Reverse.
D. Repair.
ANS: B REF: P. 2 TOP: Prefixes And Suffixes

15. A Compound Word Is A Word In Which Two Of What Are
Combined?
A. Suffixes
B. Prefixes
C. Combining Vowels
D. Word Roots
ANS: D REF: P. 2 TOP: Word Parts

16. Eponyms Are:
A. Diseases, OrgANS, Procedures, Or Bodily Functions Named After A
Person.
B. Diseases, OrgANS, Procedures, Or Bodily Functions Named After A
Place.
D. Never Capitalized.
C. Always Capitalized.
ANS: B REF: P. 8 TOP: Proper Names

17. MD Stands For:
3|Page A. Modern Doctor.
B. Medical Dentistry. dOwnloaded By: Sophiie |
C. Doctor Of Medicine .

Distribution Of This Document Is Illegal
D. Medical Derivative.

, Stuvia.Com - The Marketplace To Buy And Sell Your Study
Material

ANS: C REF: P. 9 TOP: Abbreviations
20. In Pharmacology, Drugs Are Grouped Into Classes Based On
Their:
A
B..Major Effects.
Potential For Abuse.
C. Color.
D. Method Of Administration.
ANS: A REF: P. 9 TOP: Abbreviations


COMPLETION

1. A Plural Expresses That There Is More Than _ Of Something. ( Use Only Numeric Characters In Your
ANSwer.
ANS: 1

REF: P. 9 TOP: Plurals

2. Every Medical Term Contains At Least _ Component Parts. ( Use Only Numeric Characters In Your
ANSwer. )
ANS: 2

REF: P. 7 TOP: Word Parts

3. Pronunciation Of Medical Terms May Vary By
____________.

ANS: Geographical Region
REF: P. 11 TOP: Pronunciation Of Medical Terms

4. Many Nouns That End With S, Ch, And Sh Form Their Plurals By
Adding _.
ANS: Es

REF: P. 9 TOP: Plurals

5. The Plural Of A Noun Ending In Nx Is
_____.
ANS: Nges

REF: P. 9 TOP: Plurals




4|Page

Downloaded By: Sophiie |


Distribution Of This Document Is Illegal

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2023 ISBN: 9780323933148 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
23 maart 2025
Aantal pagina's
195
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€12,43

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Allstudiedguide
3,9
(37)
Verkocht
489
Volgers
15
Items
365
Laatst verkocht
19 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen