Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 462 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

FULL TEST BANK For Personal Financial Planning 15th Edition by Randy Billingsley Latest Update Graded A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 462 pagina's

FULL TEST BANK For Personal Financial Planning 15th Edition by Randy Billingsley Latest Update Graded A+

Voorbeeld van de inhoud

FULL TEST BANK
For Personal Financial Planning 15th Edition
by Randy Billingsley Latest Update Graded A+
PRINTEND PDF|ORIGINAL DIRECT FROM PUBLISHER|100% VERIFIED
ANSWERS|DOWLOAD IMMEDIATELY AFTER THE ORDER

15TH EDITION




Complete Test Bank, All Chapter Are Included
For More Documents Search (Testbankproferssor.Stuvia)

, Personal Financial Planning, 13th Edition, By J. Gitman,
Michael D. Joehnk, And R Billingsley.
Chapter 1—Understanding The Financial Planning Process


True/False

1. Standard Of Living Is Defined As The Necessities, Comforts, And Luxuries Desired By An Individual Or
Group.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Knowledge

2. Your Average Propensity To Consume Is The Percentage Of Each Dollar Of Income, On The
Average, That Is Spent For Current Needs Rather Than Savings.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Knowledge

3. A Good Financial Plan Completed When One Is In Their 30s Will Typically Last A Lifetime.

Ans: F Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-2
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Synthesis

4. Financial Planning Is A Continuing, Life-Long Process.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-2
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Comprehension

5. Financial Planning Can Improve Your Standard Of Living.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Comprehension

6. Current Consumption Is Inversely Related To Saving For The Future.

Ans: T Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Analysis

7. About 20% Of Americans Say Retirement Planning Is Their Most Pressing Financial Concern.

, Ans: F Pts: 1 Dif: Moderate Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Knowledge

8. The Most Effective Way To Achieve Financial Objectives Is Through Financial Planning.

Ans: T Pts: 1 Dif: Moderate Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Comprehension

9. Defining Financial Goals Is An Important First Step In Personal Financial Planning Process.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-2
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Comprehension

10. Two Persons With Equal Average Propensities To Consume Will Not Necessarily Have Equal
Standards Of Living Because Of Differences In Income.

Ans: T Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Evaluation

11. The Need For Financial Planning Declines As Your Income Increases.

Ans: F Pts: 1 Dif: Moderate Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Synthesis

12. Current Consumption Effects Future Consumption.

Ans: T Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Analysis

13. A Person Who Has $2,000 Monthly Income And Spends $1,800 Monthly Has An Average
Propensity To Consume Of 90%.

Ans: T Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Evaluation

14. A Person Making $35,000 And Spending $30,800 Has An Average Propensity To Consume Of 80%.

Ans: F Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Evaluation

15. Most Families Find It Difficult To Discuss Money Matters.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-2

, Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Knowledge

16. Average Propensity To Consume Refers To How Much Of Your Money You Plan To Save In Your
Financial Plan.

Ans: F Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Comprehension

17. Tangible Assets Are Earning Assets That Are Held For The Returns They Promise.

Ans: F Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Comprehension

18. Financial Assets Are Paper Assets, Such As Savings Accounts And Securities.

Ans: T Pts: 1 Dif: Moderate Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Comprehension

19. Mutual Funds Are Examples Of Financial Assets.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Application

20. Spending For Your Child's Private-School Education Is An Example Of Deferred Consumption.

Ans: F Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Application

21. Wealth Can Be Defined As The Total Value Of All The Things You Own.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Knowledge

22. Wealth Is The Key Consideration Is Establishing Financial Goals As It Is The Measure Of Value In
Financial Transactions.

Ans: F Pts: 1 Dif: Challenging Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates
Key: Bloom's: Comprehension

23. Financial Assets Include Investments Such As Stocks And Bonds.

Ans: T Pts: 1 Dif: Easy Obj: Lo: 1-1
Nat: Busprog: Reflective Thinking Sta: Disc: Financial Markets And Interest Rates

Gekoppeld boek
 image
Randy Billingsley, Lawrence J. Gitman, Michael D. Joehnk Personal Financial Planning
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780357438480 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
21 maart 2025
Aantal pagina's
462
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,05

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
599
Volgers
140
Items
1457
Laatst verkocht
8 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen