Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 581 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Kinn's Medical Assisting Fundamentals, 2nd Edition by Brigitte Niedzwiecki.pdf

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 581 pagina's

Test Bank for Kinn's Medical Assisting Fundamentals, 2nd Edition by Brigitte N

Voorbeeld van de inhoud

, Young: Kinn's The Medical Assistant, 11th Edition
m m m m m m




Chapterm01:mBecomingmamSuccessfulmStudent

m TestmBank

COMPLETION

1. Medicalmassistantsmplaymamvitalmroleminmthemhealthcaremteam mand maremexpected mtomdispla
ymsuchm
asmdependability,mrespectfulmpatient mcare,mempathy,minitiative,mpositiv
emattitude,mand mteamwork.

ANS:
professionalmbehaviors
Professionalmbehaviorsmaremactionsmthat midentifymthemmedicalmassistant masmammembermof mthemhe
althcaremprofession.

PTS: 1

2. Learningmstylesmaremdetermined mbymyourmindividualmmethod mof m
,mormexamining
,mnew mmaterialmand mthemwaymyoumprocessmit mormmakemit myourmown.

ANS:
perceiving
Perceivingmismthemmethod mindividualsmusemtomexamineminformationmand mrecognizemit masmre

al.mPTS: 1

3. canmevaluatemconflictingminformationmand mmakemamdecisionmtomact mbased m
onmtheirmknowledgemand mwillingnessmtombemopenmminded mabout mallmpossibilities.

ANS:
Criticalmthinkers
Criticalmthinkingminvolvesmconsideringmallmaspectsmof mamsituationmwhenmmakingmdecisionsmormb
eforemtakingmaction.

PTS: 1
REF:
Affect:mI.m1.mApplymcriticalmthinkingmskillsminmperformingmpatient massessment ma
nd mcare

4. Learningm
aremthemwaysmthat myoumlikemtomlearnmand mthat mhavemprovenmsuccessf
ulminmthempast.

ANS:
Copyright m©m2011 mby mSaunders,man maffiliatemof mElseviermI
nc.

,preferences
Learningmpreferencesmdeterminemindividualmlearningmmethods.




Copyright m©m2011 mby mSaunders,man maffiliatemof mElseviermI
nc.

, Test mBank 1-2



PTS: 1

5. Problemmsolvingmand m management mtechniquesmaremkeysmtomyourmsuccess.

ANS:
conflict
Conflict mmanagement minvolvesmattemptingmtomresolvemanmissueminmamprivatemplace,mclearlym
statingmyourmfeelingsmabout mthemsituation,mand mworkingmtogethermtomreachmamsolution.

PTS: 1

6. Themfirst mstepmtomreachingmamsolutionmtomamproblemmormconflict mismtomidentifymthe
.

ANS:
problemmcen
tralmissue
Themcausemof mthemconflict mmust mbemidentified mbeforemsolutionsmcanmbemresearche

d.mPTS:1

7. Methodsmformdeterminingmpossiblemsolutionsmtomamconflict maremtombrainstormmormtommakema(n)
list.

ANS:
prosmand mcons
Developingmamprosmand mconsmlist mhelpsmthemindividualmidentifympossiblemsolution

s.mPTS: 1

8. Oncemyoumhavemdecided monmamsolutionmtomthemproblem,mit mismessentialmtom
themo
utcomesmof myourmsolutionmand mdecidemwhethermit msolved mthemproblemmormwhethermanothe
rmapproachmshould mbemtried.

ANS:
evaluate
Evaluatingmthemoutcomemof mthemattempted msolutionmhelpsmdeterminemwhethermit mismthem
correct monemormwhethermanmalternatemsolutionmshould mbemtried.

PTS: 1

9. allowsmyoumtomexpressmyourmthoughtsmand mfeelingsmhonestlymand menablesmy
oumtomstand mupmformyourself minmamreasonablemand mrationalmmannermwithout manmemotionalm
scene.

ANS:
Copyright m©m2011 mby mSaunders,man maffiliatemof mElseviermI
nc.

Gekoppeld boek
 image
Brigitte Niedzwiecki, Julie Pepper, P. Ann Weaver Kinn\'s Medical Assisting Fundamentals
Uitgever: 2018 ISBN: 9780323551205 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
11 maart 2025
Aantal pagina's
581
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€18,64

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Elitetestbankss
4,7
(1301)
Verkocht
43
Volgers
0
Items
493
Laatst verkocht
2 weken geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen