Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 2149 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Organic Chemistry 4th Edition by David Klein

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 2149 pagina's

Test Bank for Organic Chemistry 4th Edition by David Klein Full Document

Voorbeeld van de inhoud

Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




Klein, Organic Chemistry 4e
Chapter 1

1. Chemical reactions occur as a result of___________

A. the attraction between opposite charges.
B. the nucleus–nucleus interactions.
C. the motion of electrons.
D. like atoms interacting.
E. combining two chemicals.

Answer: C
Learning Objective: 1.1 Compare and contrast organic and inorganic compounds
Difficulty: Easy


2. From the following, identify the item which does not contain organic compounds.

A. medicine
B. socks
C. a plant
D. a coin
E. a plastic cup

Answer: D
Learning Objective: 1.1 Compare and contrast organic and inorganic compounds
Difficulty: Easy


3. What is the difference between inorganic and organic compounds?

A. organic compounds do not contain carbon
B. organic compounds contain carbon
C. organic compounds are without pesticides
D. inorganic compounds contain carbon
E. inorganic compounds are composed exclusively of transition metal elements

Answer: B
Learning Objective: 1.1 Compare and contrast organic and inorganic compounds
Difficulty: Easy


4. Constitutional isomers do not differ in___________.




Downloaded by: EasyNursingTest | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




A. physical properties
B. atomic connectivity
C. molecular formula
D. name
E. constitution

Answer: C
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and
structural formula
Difficulty: Easy


5. What is the relationship between the following compounds?




A. isotopes
B. constitutional isomers
C. the same structure
D. composed of different elements
E. no relationship

Answer: B
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and
structural formula
Difficulty: Easy


6. What is the relationship between the following compounds?




A. resonance isomers
B. constitutional isomers
C. empirical isomers
D. There is no relationship
E. isotopes

Answer: B
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and
structural formula




Downloaded by: EasyNursingTest | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




Difficulty: Easy


7. Carbon is considered to be___________.

A. tetravalent
B. divalent
C. trivalent
D. monovalent
E. pentavalent

Answer: A
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and
structural formula
Difficulty: Easy


8. Which of the following compounds are constitutional isomers of each other?




A. I and II
B. III and IV
C. I, II and IV
D. II, III and IV
E. I, II, and III

Answer: E

Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and
structural formula
Difficulty: Medium


9. Which of the following compounds are constitutional isomers of each other?




Downloaded by: EasyNursingTest | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




A. I and II
B. II and III
C. III and IV
D. I and IV
E. II and III

Answer: D
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and
structural formula
Difficulty: Medium


10. Identify three constitutional isomers having the molecular formula C4H8BrCl




A. I, II, and III
B. II, III, and IV
C. III, IV, and V
D. I, III, and IV
E. II, III, and V

Answer: D
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and
structural formula
Difficulty: Medium


11. Identify three constitutional isomers having the molecular formula C4H8O.




A. I, II, and III
B. II, III, and IV
C. III, IV, and V
D. I, II, and IV
E. II, III, and V

Answer: B




Downloaded by: EasyNursingTest | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

Gekoppeld boek
 image
David R. Klein Organic Chemistry
Uitgever: 2020 ISBN: 9781119659594 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
6 maart 2025
Aantal pagina's
2149
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,97

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
parlazonema
4,9
(493)
Verkocht
332
Volgers
5
Items
1598
Laatst verkocht
9 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers

11 maanden geleden

This test bank is a fantastic practice tool! The variety of questions keeps me engaged and helps me assess my knowledge




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen