Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 198 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Quick & Easy Medical Terminology, 10th Edition, By Peggy C. Leonard|ISBN 9780323883955| All Chapters 1-15 LATEST

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 198 pagina's

Test Bank For Quick & Easy Medical Terminology, 10th Edition, By Peggy C. Leonard|ISBN 9780323883955| All Chapters 1-15 LATEST

Voorbeeld van de inhoud

,Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




Downloaded by: Sophiie |
Distribution of this document is illegal

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material


Chapter 01: Simplified Medical Language
N N N N




MULTIPLE NCHOICE

1. The Nmain Nbody Nof Na Nword Nis Ncalled Na:
a. suffix.
b. word Nroot.
c. combining Nvowel.
d. combining Nform.
ANS: NB N REF: Np. N2 TOP: NWord NRoots Nand NCombining NForms

2. Latin Nroots Nare Nused Nto Nwrite Nwords Nnaming Nand Ndescribing:
a. diseases.
b. conditions.
c. diagnosis.
d. structures Nof Nthe Nbody.
ANS: ND N REF: Np. N3 TOP: NWord NRoots Nand NCombining NForms

3. When Nwritten Nalone, Na Nprefix Nis Nusually Nfollowed Nby Nthis Nto Nindicate Nthat Nanother Nword Nfollows
Nthe Nprefix Nto Nsuffix.
b. comma.
c. hyphen.
d. word Nroot.
ANS: NC N REF: Np. N4 TOP: NPrefixes Nand NSuffixes

4. A Ncombining Nvowel Nis Nused:
a. when Nthe Nsuffix Nthat Nfollows Nbegins Nwith Na Nconsonant.
b. when Nthe Nsuffix Nthat Nfollows Nbegins Nwith Na Nconsonant.
c. when Nthere Nis Nno Nprefix.
d. when Nthere Nis Na Nprefix.
ANS: NA N REF: Np. N5 TOP: NCombining NWord NParts Nto NWrite NTerms

5. Which Nword Nroot Nis NGreek Nfor N“stone”?
a. Psyche
b. Lithos
c. Oris
d. Cauda
ANS: NB N REF: Np. N2 TOP: NWord NRoots Nand NCombining NForms

6. The Npunctuation Nmark Nthat Ndesignates Na Ncombining Nform Nis Na:
a. comma.
b. parenthesis.
c. diagonal Nslash.
d. semicolon.
ANS: NC N REF: Np. N3 TOP: NWord NRoots Nand NCombining NForms

7. The Nmost Nfrequently Nused Ncombining Nvowel Nis:
a. o.
b. a.
c. i.
d. e.
Downloaded Nby: NSophiie N|
ANS: NA N REF: Np. N3 TOPD:isC oumtiobninoif nthgisW
t rib doo
curdm ePnat NristsillteogaW
l N rite N Terms

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material


a. Word Nroot
b. Prefix
c. Combining Nvowel
d. Suffix
ANS: ND N REF: Np. N4 TOP: NPrefixes Nand NSuffixes

11. Learning Nthe Nmeanings Nof Nword Nparts:
a. is Nnot Nimportant Nas Nlong Nas Nevery Nword Nis Nmemorized.
b. is None Nof Nthe Nmost Ndifficult Ntasks Nto Nmaster Nin Nhealth Ncare.
c. should Nbe Ndone Nonly Nif Ntime Nallows.
d. eliminates Nthe Nnecessity Nof Nmemorizing Neach Nnew Nword Nencountered.
ANS: ND N REF: Np. N5 TOP: NWord NParts

12. Borrowing Nof Nmedical Nwords Nfrom NLatin Nor NGreen Nbegan Naround Nthe Nyear:
a. 1500.
b. 1700.
c. 1800.
d. 1900.
ANS: NA N REF: Np. N1 TOP: NSimplifying NMedical NTerms

13. Latin Nand NGreen Ncombined Nare Nthe Norigin Nof Nwhat Npercentage Nof Nmedical Nterms?
a. 40 N%
b. 50 N%
c. 70 N%
d. 90 N%
ANS: ND N REF: Np. N1 TOP: NSimplifying NMedical NTerms

14. The Nsuffix N“-itis” Nmeans:
a. excision.
b. inflammation.
c. reverse.
d. repair.
ANS: NB N REF: Np. N2 TOP: NPrefixes Nand NSuffixes

15. A Ncompound Nword Nis Na Nword Nin Nwhich Ntwo Nof Nwhat Nare Ncombined?
a. Suffixes
b. Prefixes
c. Combining Nvowels
d. Word Nroots
ANS: ND N REF: Np. N2 TOP: NWord NParts

16. Eponyms Nare:
a. diseases, Norgans, Nprocedures, Nor Nbodily Nfunctions Nnamed Nafter Na Nperson.
b. diseases, Norgans, Nprocedures, Nor Nbodily Nfunctions Nnamed Nafter Na Nplace.
c. always Ncapitalized.
d. never Ncapitalized.
ANS: NB N REF: Np. N8 TOP: NProper NNames

17. MD Nstands Nfor:
a. modern Ndoctor.
b. medical Ndentistry.
c. doctor Nof NmedicineD.ownloaded Nby: NSophiie N|
d. medical Nderivative.

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323883955 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
28 februari 2025
Aantal pagina's
198
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,76

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PrepMart
4,9
(214)
Verkocht
112
Volgers
1
Items
1951
Laatst verkocht
18 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen