Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 111 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK for Calculation of Drug Dosage 11th Edition by Ogden and Fluharty All chapters 1-19, Covered

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 111 pagina's

Drug Dosage Calculation Ogden and Fluharty 11th Edition Test Bank Drug Dosage Pharmacology Test Bank Drug Dosage Calculation Test Bank Nursing Drug Calculation Pharmacy Test Bank Nursing Exam Prep Medication Calculation Workbook Dosage Calculation Practice Pharmaceutical Calculations Ogden Nursing Mathematics Drug Calculation Study Guide Dosage Calculation Techniques Drug Dosage Practice Questions Clinical Calculations Workbook Medication Dosage Quizzes Ogden Drug Calculation Pharmacology Workbook Dosage Exam Preparation Medical Math Test Bank Nursing Calculations Study Material Pharmacology Study Resources Clinical Dosage Calculations Dosage Prep Questions Nursing Drug Dosage Book Drug Dosage and Calculations

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
Calculation of Drug Dosage
11th Edition by Ogden and Fluharty
All chapters 1-19, Covered

,TABLE OF CONTENT
G G




PartGI:GReviewGofGMathematics
ReviewGofGMathematicsGPretest
1.GFractions
2.GDecimals
3.GPercents
4.GRatios
5.GProportions
ReviewGofGMathematicsGPost-test


PartGII:GUnitsGandGMeasurementsGforGtheGCalculationGofGDrugGDosages
6.GMetricGandGHouseholdGMeasurements
7.GCalculationsGUsedGinGPatientGAssessments


PartGIII:GPreparationGforGCalculationGofGDrugGDosages
8.SafetyGinGMedicationGAdministration
9.GInterpretationGofGtheGPhysician'sGOrders
10.GReadingGMedicationGLabels


PartGIV:GCalculationGofGDrugGDosages
11.GOralGDosages
12.GParenteralGDosages
13.GDosagesGMeasuredGinGUnits
14.GReconstitutionGofGMedications
15.GIntravenousGFlowGRates
16.GIntravenousGFlowGRatesGforGDosagesGMeasuredGinGUnits
17.GCriticalGCareGIntravenousGFlowGRates
18.GPediatricGDosages
19.GObstetricGDosages

,ChapterG01:GFractions
OgdenG&GFluharty:GCalculationGofGDrugGDosages,G11thGEdition

COMPLETION


PerformGtheGindicatedGcalculations,GandGreduceGfractionsGtoGtheGlowestGterms.


1.G3/10G+G3/5G+


ANS:G9/10


2.G1G5/6G+G3G1/3G+


ANS:G5G1/6


3.G11/12G–G1/2G=


ANS:G5/12


4.G6G1/2G–G1G3/4G=


ANS:G4G3/4


5.G1/3G×G3/4G=


ANS:G1/4


6.G2G1/2G×G2G1/3G=

, ANS:G8G1/6


7.G5G1/2G×G1G1/6G=


ANS:G6G5/12


8.G5/6G÷G1/2G=


ANS:G1G3/7


9.G4G3/10G÷G1G3/4G=


ANS:G2G16/35


10.G3G1/2G÷G1G1/3G=


ANS:G2G5/8

Gekoppeld boek
 image
Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Calculation of Drug Dosages
Uitgever: 2019 ISBN: 9780323551281 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
20 december 2024
Aantal pagina's
111
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€20,43

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Excelsolutions
3,8
(185)
Verkocht
942
Volgers
21
Items
6108
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen