100% tevredenheidsgarantie Direct beschikbaar na je betaling Lees online óf als PDF Geen vaste maandelijkse kosten 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

CPHQ Practice Exam Questions With Correct Explained Solutions 2024

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
34
Cijfer
A+
Geüpload op
27-09-2024
Geschreven in
2024/2025

CPHQ Practice Exam Questions With Correct Explained Solutions 2024

Instelling
CPHQ
Vak
CPHQ

Voorbeeld van de inhoud

CPHQ Practice Exam Questions With
Correct Explained Solutions 2024



When .considering .the .use .of .an .external .subject .matter .expert .(SME), .which .of .the
.following .is .most .critical?

A. .leadership's .personal .preference
B. .geographic .location .of .the .SME
C. .cost .of .the .SME's .services
D. .references .of .the .SME .- .correct .answer.D. .references .of .the .SME
The .positive .clinical .reputation .provides .credibility .support .to .the .project.

To .avoid .misinterpreting .variances, .which .of .the .following .statistical .tools .should .be
.used?

A. .control .chart
B. .fishbone .diagram
C. .force .field .analysis
D. .Pareto .chart .analysis .- .correct .answer.A. .control .chart
Control .charts .exhibit .points .between .control .limits, .therefore .displaying .the .variation.

An .operating .room .circulating .nurse .reported .that .the .instrument .count .indicated .a
.missing .clamp. .X-ray .findings .were .negative, .and .the .patient .showed .no .adverse .effects.

.This .occurrence .is .an .example .of

which .of .the .following?
A. .claims .management
B. .malpractice
C. .clinical .incompetency
D. .potentially .compensable .event .- .correct .answer.D. .potentially .compensable .event
Although .the .clamp .was .not .found, .this .has .potential .to .become .a .compensable .event. .A
.potentially

compensable .event .is .an .event .for .which .there .is .risk .of .future .claim .or .settlement.

Training .is .being .determined .based .on .treatment .record .review .results. .The .following
.weighted .results .are .available: .Based .on .these .results, .which .of .the .following .areas

.should .take .priority .for .training? .(Image .missing)

A. .assessment
B. .external .communication

,C. .care .plan
D. .progress .notes .- .correct .answer.C. .care .plan
When .ranked .by .weight .and .non-compliance .(weight*(100-%compliance)), .care .plan
results .in .the .highest .weighted .rank.

A .healthcare .entity .initiating .re-structuring .must .consider .the .impact .on .staff .to .ensure .the
.greatest .opportunity .for .success .by

A. .defining .the .concepts .of .re-structuring .to .the .staff .and .the .community.
B. .planning .carefully, .communicating .openly, .and .leading .effectively.
C. .developing .policies .to .assist .in .the .change .process .so .that .fear .will .be .minimized.
D. .selecting .a .consultant, .conducting .a .needs .assessment, .and .analyzing .results. .-
.correct .answer.B. .planning .carefully, .communicating .openly, .and .leading .effectively

Best .answer, .these .actions .promote .transparency .and .trust .through .communication .and
.leadership.




During .quality .management .data .analysis .activities, .Pareto .charts .are .most .appropriately
.used .for

A. .displaying .parts .of .a .whole.
B. .displaying .trends .over .time.
C. .determining .cause .and .effect .relationships.
D. .determining .priorities .among .contributing .factors. .- .correct .answer.D. .determining
.priorities .among .contributing .factors.

Pareto .charts .most .appropriately .assist .to .determine .priority .using .represented .values.

A .clinical .pathway .on .the .management .of .hip .fractures .has .been .developed .by .a .multi-
disciplinary .team .and .implemented .in .a .large .teaching .hospital. .After .monitoring .for .6
.months, .the .length .of .stay .continues .to .exceed .the .guidelines. .Which .of .the .following

.should .be .the .next .step?

A. .Evaluate .compliance .with .the .pathway.
B. .Correlate .the .pathway .with .staffing .levels.
C. .Re-educate .the .staff .on .the .purpose .of .the .pathway.
D. .Continue .to .monitor, .and .collect .additional .data. .- .correct .answer.A. .Evaluate
.compliance .with .the .pathway.

Evaluation .of .compliance .with .the .proven .(pathway) .should .be .conducted .first .to .see .if
.that .may .be

influencing .the .lack .of .change .in .the .outcome.

A .new .quality .director .has .reviewed .the .information .related .to .the .Quality .Council
.minutes, .and .notes .the .following: .- .The .council .meets .quarterly. .Meetings .last

.approximately .2 .hours. .- .The .council .roster

includes .all .clinical .department .managers .and .the .quality .director. .Attendance .ranges
.from .45-60%. .- .The .primary .role .of .the .council .is .to .receive .department .quality .reports,

.which .are .then .forwarded .to .the .organization's .governing .body. .Based .on .the .information

.above, .which .of .the .following .actions .is .most .appropriate?

A. .Require .departments .to .forward .reports .for .review .prior .to .the .meetings.
B. .Redefine .the .council's .role .to .coordinate .and .prioritize .quality .activities.

,C. .Switch .to .a .monthly .meeting .with .a .new .agenda .format.
D. .Eliminate .the .council .and .directly .report .quality .data .to .the .governing .body. .- .correct
.answer.B. .Redefine .the .council's .role .to .coordinate .and .prioritize .quality .activities.

This .is .the .best .answer .available.

An .annual .evaluation .of .a .laboratory's .quality .program .identified .no .opportunities .for
.improvement. .Which .of .the .following .elements .of .the .program .should .be .reviewed?

A. .performance .indicators
B. .format .of .data .display
C. .committee .meeting .attendance
D. .frequency .of .data .collection .- .correct .answer.A. .performance .indicators
Performance .indicators .need .to .be .reviewed .for .need .for .revision.

The .following .table .shows .the .percentage .of .hospital-acquired .pressure .ulcers: .Which .of
.the .following .should .the .healthcare .quality .professional .do .next?

A. .Implement .a .new .pressure .ulcer .protocol.
B. .Re-educate .staff.
C. .Continue .to .track .and .trend .the .data.
D. .Conduct .a .focused .analysis .of .pressure .ulcer .cases. .- .correct .answer.D. .Conduct .a
.focused .analysis .of .pressure .ulcer .cases.

Advanced-stage, .hospital-acquired .pressure .ulcers .are .considered .never-events.
.Because .this .is .a

significant .patient .safety .issue, .it .is .important .to .not .delay .analysis .so .that .trends .and
.opportunities .for

improvement .can .be .determined.

Medication .reconciliation .is .a .process .intended .to
A. .identify .and .resolve .discrepancies.
B. .investigate .formulary .discrepancies.
C. .increase .use .of .electronic .medication .administration.
D. .improve .efficiency .of .medication .administration. .- .correct .answer.A. .identify .and
.resolve .discrepancies.

Correct; .the .definition .of .medication .reconciliation .is .a .process .of .identifying .the .most
.accurate .list .of

all .medications .by .comparing .the .medical .record .to .an .external .list .of .medications.

One .difference .between .continuous .quality .improvement .and .traditional .quality
.assurance .is .that .quality .improvement .always

A. .requires .the .application .of .statistical .process .control.
B. .excludes .monitoring .and .evaluation .of .care .provided.
C. .focuses .on .systems .or .processes.
D. .addresses .potential .problems .- .correct .answer.C. .focuses .on .systems .or .processes
Quality .improvement .is .focused .on .systems, .processes, .and .groups .to .improve. .Quality
.assurance .is

focused .on .monitoring .problem .areas .or .individuals. .Statistical .process .control .may .be
.employed .a .tool .to

, facilitate .quality .improvement, .but .is .not .a .required .component .of .quality .improvement.

According .to .continuous .quality .improvement .principles, .which .of .the .following .concepts
.is .most .important?

A. .financial .impact
B. .constancy .of .purpose
C. .resistance .to .change
D. .performance .of .individual .- .correct .answer.B. .constancy .of .purpose
This .is .the .best .answer

In .lean .thinking, .a .process .step .is .defined .as ."value .added" .if .the
A. .customer .recognizes .the .value.
B. .customer .corrects .a .mistake .to .add .value.
C. .process .owner .recognizes .the .value.
D. .process .owner .changes .the .value .of .the .product. .- .correct .answer.A. .customer
.recognizes .the .value.

Customer .value .is .the .key .concept .of .lean .thinking .and .improvement .efforts.

One .aspect .of .a .quality .process .that .integrates .with .risk .management .is .the .review .and
.evaluation .of

A. .adverse .drug .events.
B. .encounter .data.
C. .case-mix .analysis .reports.
D. .accreditation .survey .reports. .- .correct .answer.A. .adverse .drug .events.
Risk .management .has .a .role .related .to .incident .reporting.

Which .of .the .following .action .plans .is .the .first .step .in .correcting .inappropriate .blood .usage
.in .an .emergency .department?

A. .in-service .on .ordering .blood .usage .for .the .physicians
B. .elimination .of .wasted .blood
C. .improvements .in .documentation
D. .development .of .a .new .procurement .procedure .- .correct .answer.A. .in-service .on
.ordering .blood .usage .for .the .physicians

Educating .the .physicians .on .the .critical .use .of .blood .products .will .assist .to .better .utilize
.blood .supply.




A .physician .who .has .a .high .inpatient .mortality .rate .compared .to .others .in .a .facility .should
.first .be

A. .counseled .by .the .department .chairperson.
B. .reviewed .by .the .credentialing .committee.
C. .suspended .in .the .interest .of .patient .safety.
D. .evaluated .via .a .more .in-depth .review .of .cases. .- .correct .answer.D. .evaluated .via .a
.more .in-depth .review .of .cases

Required .to .make .a .determination .based .on .quantity .of .cases .and .quality

The .primary .purpose .of .an .organization's .quality .improvement .(QI) .strategic .plan .is .to

Geschreven voor

Instelling
CPHQ
Vak
CPHQ

Documentinformatie

Geüpload op
27 september 2024
Aantal pagina's
34
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
RANKGRADES Harvard University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
83
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
16
Documenten
4624
Laatst verkocht
2 weken geleden
GET THE BEST REAL STUDY MATERIALS AND I ASSURE YOU 100% PASS IN YOUR EXAM AND CARREER EXCELLENCE AVAILABLE AS DOCUMENT AND PACKAGE DEALS,

BEST QUALITY DOCUMENTS AND PACKAGE DEALS GOOD LUCK AND SUCCESS IN YOUR EXAMS.

3,8

22 beoordelingen

5
11
4
4
3
0
2
5
1
2

Populaire documenten

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Veelgestelde vragen