Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 199 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK for quick and easy medical terminology (10th edition 2024)by leonard/ ALL CHAPTERS INCLUDED AND UPDATED

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 199 pagina's

TEST BANK for quick and easy medical terminology (10th edition 2024)by leonard/ ALL CHAPTERS INCLUDED AND UPDATED

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank For Quick And Easy
MedicalTerminology 10th Editionby
Leonard

, Table Of Contents

Part I: The Basics

Chapter 01: Simplified Medical Language

Chapter 02: Suffixes And Combining Forms Made Easy

Chapter 03: Essential Prefixes And More

Chapter 04: Diagnostic Procedures And Therapeutic Interventions

Chapter 05: The Body As A Whole

Part Ii: The Body System

Chapter 06: Musculoskeletal System

Chapter 07: Circulatory System

Chapter 8: Respiratory System

Chapter 9: Digestive System

Chapter 10: Urinary System

Chapter 11: Reproductive System

Chapter 12: Integumentary System

Chapter 13: Nervous System And Psychologic Disorders

Chapter 14: Special Sense Organs Of The Peripheral Nervous System

Chapter 15: Endocrine System

,Chapter 01: Simplified Medical Language

Multiple Choice

1. The Main Body Of A Word Is Called A:
a. Suffix.
b. Word Root.
c. Combining Vowel.
d. Combining Form.
Ans: B Reference: P. 2 Top: Word Roots And Combining Forms

2. Latin Roots Are Used To Write Words Naming And Describing:
a. Diseases.
b. Conditions.
c. Diagnosis.
d. Structures Of The Body.
Ans: D Reference: P. 3 Top: Word Roots And Combining Forms

3. When Written Alone, A Prefix Is Usually Followed By This To Indicate That Another Word Follows
The Prefix TSuffix.
b. Comma.
c. Hyphen.
d. Word Root.
Ans: C Reference: P. 4 Top: Prefixes And Suffixes

4. A Combining Vowel Is Used:
a. When The Suffix That Follows Begins With A Consonant.
b. When The Suffix That Follows Begins With A Consonant.
c. When There Is No Prefix.
d. When There Is A Prefix.
Ans: A Reference: P. 5 Top: Combining Word Parts To Write Terms

5. Which Word Root Is Greek For “Stone”?
a. Psyche
b. Lithos
c. Oris
d. Cauda
Ans: B Reference: P. 2 Top: Word Roots And Combining Forms

6. The Punctuation Mark That Designates A Combining Form Is A:
a. Comma.
b. Parenthesis.
c. Diagonal Slash.
d. Semicolon.
Ans: C Reference: P. 3 Top: Word Roots And Combining Forms

7. The Most Frequently Used Combining Vowel Is:
a. O.
b. A.
c. I.
d. E.
Ans: A Reference: P. 3

, a. Word Root
b. Prefix
c. Combining Vowel
d. Suffix
Ans: D Reference: P. 4 Top: Prefixes And Suffixes

11. Learning The Meanings Of Word Parts:
a. Is Not Important As Long As Every Word Is Memorized.
b. Is One Of The Most Difficult Tasks To Master In Health Care.
c. Should Be Done Only If Time Allows.
d. Eliminates The Necessity Of Memorizing Each New Word Encountered.
Ans: D Reference: P. 5 Top: Word Parts

12. Borrowing Of Medical Words From Latin Or Green Began Around The Year:
A. 1500.
B. 1700.
C. 1800.
D. 1900.
Ans: A Reference: P. 1 Top: Simplifying Medical Terms

13. Latin And Green Combined Are The Origin Of What Percentage Of Medical Terms?
A. 40 %
B. 50 %
C. 70 %
D. 90 %
Ans: D Reference: P. 1 Top: Simplifying Medical Terms

14. The Suffix “-Itis” Means:
a. Excision.
b. Inflammation.
c. Reverse.
d. Repair.
Ans: B Reference: P. 2 Top: Prefixes And Suffixes

15. A Compound Word Is A Word In Which Two Of What Are Combined?
a. Suffixes
b. Prefixes
c. Combining Vowels
d. Word Roots
Ans: D Reference: P. 2 Top: Word Parts

16. Eponyms Are:
a. Diseases, Organs, Procedures, Or Bodily Functions Named After A Person.
b. Diseases, Organs, Procedures, Or Bodily Functions Named After A Place.
c. Always Capitalized.
d. Never Capitalized.
Ans: B Reference: P. 8 Top: Proper Names

17. Md Stands For:
a. Modern Doctor.
b. Medical Dentistry.
c. Doctor Of Medicined.

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2023 ISBN: 9780323933148 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
13 augustus 2024
Aantal pagina's
199
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€13,77
Gekocht door 14 studenten

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
geniuspro
3,8
(91)
Verkocht
632
Volgers
27
Items
711
Laatst verkocht
20 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers

6 maanden geleden
7 maanden geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen