Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1026 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Question Bank in line with Management,Schermerhorn,12e

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1026 pagina's

Ever wondered how do these straight As studens manage to do that despite the tight schedule and busy days? we have the solution for you. They all hide the diamond Gem - a Test Bank for textbook. So we are preenting you with the full test bank for Management,Schermerhorn,12e. It has been exclusively prepared with your textbook mind. Developed by the textbook authors, this bank of practice questions is your secret weapon in beating those high GPA students. Buy now and download your question bank in no time!

Voorbeeld van de inhoud

Ch01: Introducing Management




True or False Questions




1. Intellectual capital is a personal asset for individuals.

Answer: True

Page: 5

Learning Objective: 1.1

Difficulty: Easy

AACSB: Analytic skills

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



2. Commitment represents your talents or job-relevant capabilities.

Answer: False

Page: 5

Learning Objective: 1.1

Difficulty: Easy

AACSB: Analytic skills

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



3. A knowledge worker is a person whose physical capabilities are the most critical
assets.

Answer: False

Page: 5

Learning Objective: 1.1

, Difficulty: Easy

AACSB: Analytic skills

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



4. Tech IQ is the ability to use technology and commitment to stay informed on the
latest technological developments.

Answer: True

Page: 6

Learning Objective: 1.1

Difficulty: Easy

AACSB: Use of information technology

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



5. National boundaries hardly count anymore in the world of business.

Answer: True

Page: 6

Learning Objective: 1.1

Difficulty: Moderate

AACSB: Dynamics of the global economy

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



6. Minorities constitute less than one-third of the U.S. population.

Answer: False

Page: 9

Learning Objective: 1.1

Difficulty: Easy

, AACSB: Multicultural and diversity understanding

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



7. The first leaf in the shamrock organization consists of a core group of “freelancers”
and “independent contractors.”

Answer: False

Page: 10

Learning Objective: 1.1

Difficulty: Easy

AACSB: Analytic skills

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



8. In a free-agent economy, people do not change jobs very often.

Answer: False

Page: 10

Learning Objective: 1.1

Difficulty: Easy

AACSB: Analytic skills

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



9. All organizations are open systems that interact with their environments.

Answer: True

Page: 11

Learning Objective: 1.2

Difficulty: Easy

AACSB: Communication abilities

, Bloom’s Taxonomy: Knowledge



10. Performance effectiveness is defined as the quantity and quality of outputs relative
to the cost of inputs.

Answer: False

Page: 12

Learning Objective: 1.2

Difficulty: Easy

AACSB: Analytic skills

Bloom’s Taxonomy: Knowledge



11. If a company fails to achieve its desired goals but manages to preserve its resources,
we can say that its productivity is effective but not efficient.

Answer: False

Page: 12

Learning Objective: 1.2

Difficulty: Moderate

AACSB: Analytic skills

Bloom’s Taxonomy: Comprehension



12. Performance efficiency is an output measure of resource cost associated with goal
accomplishment.

Answer: False

Page: 13

Learning Objective: 1.2

Difficulty: Moderate

AACSB: Analytic skills

Gekoppeld boek
 image
John R. Schermerhorn, Jr. Management
Uitgever: 2012 ISBN: 9781118113929 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
20 juni 2024
Aantal pagina's
1026
Geschreven in
2023/2024
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€33,23

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
239
Volgers
25
Items
2963
Laatst verkocht
1 week geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen