Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 884 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Human Anatomy, 6th Edition by Kenneth Saladin: 9781260210262

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 884 pagina's

Test Bank for Human Anatomy 6e 6th Edition by Kenneth Saladin. ISBN-13: 0262 Full Chapters test bank included Part One: Organization of the Body 1. The Study of Human Anatomy 2. Cytology—The Study of Cells 3. Histology—The Study of Tissues 4. Human Development Part Two: Support and Movement 5. The Integumentary System 6. The Skeletal System I—Bone Tissue 7. The Skeletal System II—Axial Skeleton 8. The Skeletal System III—The Appendicular Skeleton 9. The Skeletal System IV—Joints 10. The Muscular System I—Introduction 11. The Muscular System II—Axial Musculature 12. The Muscular System III—Appendicular Musculature Atlas of Regional and Surface Anatomy Part Three: Integration and Control 13. The Nervous System I—Nervous Tissue 14. The Nervous System II—Spinal Cord and Spinal Nerves 15. The Nervous System III—Brain and Cranial Nerves 16. The Nervous System IV—The Autonomic Nervous System and Visceral Reflexes 17. The Nervous System—Sense Organs 18. The Endocrine System Part Four: Maintenance 19. The Circulatory System I—Blood 20. The Circulatory System II—The Heart 21. The Circulatory System III—Blood Vessels 22. The Lymphatic System and Immunity 23. The Respiratory System 24. The Digestive System 25. The Urinary System Part Five: Reproduction 26. The Reproductive System

Voorbeeld van de inhoud

Human Anatomy, 6e (Saladin)
Chapter 1 The Study of Human Anatomy

1) Which of the following is not true?
A) Anatomy is the study of the structure of the body.
B) Gross anatomy is the study of tissues and cells.
M
C) Comparative anatomy is the study of more than one species.
D) Regional anatomy is the study of multiple organ systems in a specific area of the body.
E) Systemic anatomy focuses on one organ system at a time.
ED

Answer: B
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology; Basic terminology
Bloom's: 2. Understand
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
C
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

2) The study of microscopic tissues is called ________.
O
A) cytology
B) gross anatomy
C) dissection
N
D) histology
E) auscultation
N
Answer: D
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
O
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
IS

3) A subdiscipline of anatomy in which multiple organ systems are studied in a specific area of
the body is ________ anatomy.
SE
Answer: regional
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
U
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
R

1
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

, 4) ________ anatomy is the study of structures visible to the naked eye.

Answer: Gross
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember
M
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
ED
5) Functional ________ goes beyond simply studying the structure of organs and provides
reasons for them.

Answer: morphology
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
C
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
O

6) Regional anatomy is the study of multiple organ systems at once in a particular portion of the
body.
N

Answer: TRUE
Section: 1.01
N
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
O
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

7) Which of the following is true regarding systemic versus regional anatomy?
IS
A) Systemic anatomy focuses on only one system at a time.
B) Regional anatomy focuses on only one system at a time.
C) Systemic anatomy focuses on several organ systems.
D) Systemic anatomy focuses on several regions of the body.
SE

Answer: A
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 4. Analyze
U
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
R

2
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

, 8) Auscultation is ________.
A) listening to natural sounds made by the body
B) looking at the body's appearance in a physical examination
C) feeling a structure with the hands
D) tapping on the body and feeling for resistance
E) examining test results for diagnosis of symptoms involving the abdominal cavity
M

Answer: A
Section: 1.01
ED
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

9) Feeling a structure, like a swollen lymph node, with the hands is called ________.
C

Answer: palpation
Section: 1.01
O
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
N
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

10) Listening to natural sounds made by the body is called ________.
N

Answer: auscultation
auscultating
O
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
IS
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

11) If a physician feels for broken bones under the skin, she would be utilizing the method of
SE
study referred to as ________.

Answer: palpation
palpating
Section: 1.01
U
Topic: Basic terminology
Bloom's: 3. Apply
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
R
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible




3
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

, 12) Percussion is the tapping of a body part for examination.

Answer: TRUE
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
M
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
ED
13) Which medical imaging technique relies on the injection of radioactively labeled glucose and
reveals which tissues are most metabolically active?
A) Positron emission tomography (PET) scan
B) Sonography
C) Computed tomography (CT) scan
D) Magnetic resonance imaging (MRI)
C
E) Radiography

Answer: A
O
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
N
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
N
14) Which medical imaging technique relies on the absorption of high-energy radiation and
reveals dense tissues, such as bone and teeth?
A) Positron emission tomography (PET) scan
O
B) Sonography
C) Computed tomography (CT) scan
D) Magnetic resonance imaging (MRI)
IS
E) Radiography

Answer: E
Section: 1.01
SE
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
U
R

4
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

Gekoppeld boek
 image
Kenneth S. Saladin, Christina A. Gan Human Anatomy
Uitgever: 2020 ISBN: 9781260210262 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
12 juni 2024
Aantal pagina's
884
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€18,22

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
inspiredbooks
4,0
(6)
Verkocht
88
Volgers
9
Items
255
Laatst verkocht
1 maand geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen