Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 102 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Biochemistry: Concepts and Connections, 2nd Edition (Appling, 2019) Chapter 1-26 | All Chapters

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 102 pagina's

Test Bank - Biochemistry: Concepts and Connections, 2nd Edition (Appling, 2019) Chapter 1-26 | All Chapters. Table of Contents Biochemistry and the Language of Chemistry The Chemical Foundation of Life: Weak Interactions in an Aqueous Environment The Energetics of Life Nucleic Acids Introduction to Proteins: The Primary Level of Protein Structure The Three-Dimensional Structure of Proteins Protein Function and Evolution Enzymes: Biological Catalysts Carbohydrates: Sugars, Saccharides, Glycans Lipids, Membranes, and Cellular Transport Chemical Logic of Metabolism Carbohydrate Metabolism: Glycolysis, Gluconeogenesis, Glycogen Metabolism, and the Pentose Phosphate Pathway The Citric Acid Cycle Electron Transport, Oxidative Phosphorylation, and Oxygen Metabolism Photosynthesis Lipid Metabolism Interorgan and Intracellular Coordination of Energy Metabolism in Vertebrates Amino Acid and Nitrogen Metabolism Nucleotide Metabolism Mechanisms of Signal Transduction Genes, Genomes, and Chromosomes DNA Replication DNA Repair, Recombination, and Rearrangement Transcription and Post-transcriptional Processing Information Decoding: Translation and Post-translational Protein Processing Regulation of Gene Expression

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
Biochemistry: Concepts and Connections
Dean Appling, Spencer Anthony-Cahill, Christopher Mathews
2nd Edition
M
ED
C
O
N
N
O
IS
SE
U
R

, Biochemistry: Concepts and Connections (Appling et al.)
Chapter 1 Biochemistry and the Language of Chemistry

1) The water content in the human body is approximately:
A) 90%.
M
B) 80%.
C) 70%.
D) 60%.
E) 50%.
ED
Answer: C

2) The four most abundant chemical elements in living systems are:
A) hydrogen, oxygen, sulfur and phosphorus.
B) hydrogen, carbon, nitrogen and oxygen.
C) sodium, potassium, carbon and oxygen.
C
D) sodium, potassium, nitrogen and sulfur.
E) carbon, nitrogen, oxygen and potassium.
O
Answer: B
Objective: 1.2

3) Nearly all proteins contain:
N
A) cobalt.
B) phosphorus.
C) selenium.
N
D) sulfur.
E) none of the above.
Answer: D
O
Objective: 1.2
Global LO: G7
IS
4) Which of the following statements is FALSE?
A) Proteins can be structural components of cells.
B) Proteins can transmit signals between cells.
C) Proteins can transport molecules within cells and between cells.
SE
D) Proteins can be both hormones and hormone receptors.
E) Proteins are the only biological polymer that can catalyze biochemical reactions.
Answer: E
Objective: 1.2
Global LO: G7
U
R

1
Copyright © 2018 Pearson Education, Inc.

, 5) Which of the following is NOT classed as a lipid?
A) Cholesterol
B) Palmitic acid
C) Glycerol
D) Phosphatidyl serine
M
E) Triacylglycerol
Answer: C
Objective: 1.2
Global LO: G7
ED
6) Amino acids and simple organic compounds like carbon dioxide and hydrogen cyanide cannot
be produced without the use of enzymes.
Answer: FALSE
Objective: 1.2
Global LO: G7
C

7) Oxidation-reduction reactions, which are the basis of many biochemical reactions and
pathways, cannot take place in the absence of oxygen.
O
Answer: FALSE
Objective: 1.2
Global LO: G7
N

8) Many biochemical reactions that form biopolymers from monomeric units involve the
removal of water.
N
Answer: TRUE
Objective: 1.2
Global LO: G7
O

9) The principle component of a biological membrane is a triglyceride.
Answer: FALSE
IS
Objective: 1.2
Global LO: G7

10) The chemical element has a role in both transfer of energy as well as in the
SE
structure of nucleic acids.
Answer: phosphorus
Objective: 1.2
Global LO: G7
U
11) List the four major classes of biological macromolecules.
Answer: lipids, carbohydrates, proteins, nucleic acids
Objective: 1.2
R
Global LO: G7




2
Copyright © 2018 Pearson Education, Inc.

, 12) An amphipathic molecule provides the foundation for biological membranes because they
have both and functional groups.
Answer: hydrophobic, hydrophilic
Objective: 1.2
Global LO: G7
M
13) Genomics is concerned with the entire , while is focused on identifying
all of the proteins of a cell.
Answer: genome, proteomics
ED
Objective: 1.5
Global LO: G1
C
O
N
N
O
IS
SE
U
R

3
Copyright © 2018 Pearson Education, Inc.

Gekoppeld boek
 image
Dean R. Appling, Spencer J. Anthony-Cahill, Christopher K. Mathews Biochemistry
Uitgever: 2018 ISBN: 9780134641621 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
24 april 2024
Aantal pagina's
102
Geschreven in
2023/2024
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€18,22

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
StudyStream
3,9
(15)
Verkocht
115
Volgers
30
Items
1221
Laatst verkocht
1 week geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen