Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 71 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Calculation of Drug Dosages 11th Edition by Sheila J. Ogden & Linda Fluharty Chapters 1-19

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 71 pagina's

***Download Test Bank Immediately After the Purchase. Just in case you have trouble downloading, kindly message me, and I will send it to you via Google Doc or email. Thank you*** Test Bank for 'Calculation of Drug Dosages' 11th Edition by Sheila J. Ogden & Linda Fluharty - Covering Chapters 1-19| Latest Exam Questions 100% Correct Answers The "Test Bank for Calculation of Drug Dosages 11th Edition by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19" is an indispensable tool for anyone looking to delve deeper into the subject of drug dosage calculations. This comprehensive guide is meticulously designed to enhance your understanding and application of this crucial aspect of medical and nursing studies. Covering all 19 chapters of the textbook, this test bank offers a vast range of questions that ensure you grasp the course content thoroughly. The questions are varied, including multiple-choice and short answer, providing a diverse platform for you to reinforce and test your knowledge. The chapters span from fundamental principles to advanced concepts in drug dosage calculations, providing an exhaustive review of the subject matter. Whether you're just starting out or looking to brush up on advanced topics, this resource has you covered. What sets this test bank apart is its scope - it includes resources for all the chapters from 1 through 19, making it a complete guide for those studying pharmacology or nursing. It's an effective self-assessment tool as well, enabling you to identify your strengths and areas that need further study. This isn't just about being told what to do; it's about empowering you to learn and understand drug dosage calculations at your own pace. It's more than just a study guide - it's a partner in your journey towards mastering pharmacology. PureGold

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank Calculation of Drug Dosages 11th Edition by
Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19




Chapter 01: Fractions
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition


Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.

1. 3/10 + 3/5 +

ANS: 9/10

2. 1 5/6 + 3 1/3 +

ANS: 5 1/6

3. 11/12 – 1/2 =

ANS: 5/12

4. 6 1/2 – 1 3/4 =

ANS: 4 3/4

5. 1/3 × 3/4 =

ANS: 1/4

6. 2 1/2 × 2 1/3 =

ANS: 8 1/6

7. 5 1/2 × 1 1/6 =

ANS: 6 5/12

8. 5/6 ÷ 1/2 =

ANS: 1 3/7

9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =

ANS: 2 16/35

, 10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =

ANS: 2 5/8




Chapter 02: Decimals
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 10th Edition


COMPLETION

Perform the indicated calculations.

1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 =

ANS: 9.97

2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =

ANS: 89.35

3. 16.75 - 4.6 =

ANS: 12.15

4. 120.005 - 95.88 =

ANS: 24.125

5. 5.32 × 67.9 =

ANS: 361.228

6. 44.7 × 17.13 × 60 =

ANS: 45,942.66

7. 0.662 × 1000 =

ANS: 662

8. 17.5 × 10 =

ANS: 175

9. 4.4 ÷ 0.5 =

ANS: 8.8

10. 110.5 ÷ 7.52 =
Calculation Of Drug Dosages 11th Edition Ogden Test Bank All Chapters
ANS: 14.6941489

, 11. 258.7 ÷ 100 =

ANS: 2.587

12. 354.6 ÷ 1000 =

ANS: 0.3546




Chapter 03: Percents
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition


COMPLETION

Insert the correct response. Reduce fractions to the lowest terms.

1. Change 7/16 to a percent.

ANS: 43 3/4%

2. Change 1/4 to a percent.

ANS: 25%

3. Change 0.77 to a percent.

ANS: 77%

4. Change 1.57 to a percent.

ANS: 157%

5. Change 44% to a proper fraction.

ANS: 11/25

6. Change 16.8% to a proper fraction.

ANS: 21/125

7. Change 15% to a decimal.

ANS: 0.15

8. Change 67.9% to a decimal.

ANS: 0.679

9. What percent of 400 is 125?

ANS: 31.25%

10. What percent of 150 is 75?
ANS: 50%

, 11. What is 25% of 75?

ANS: 18.75

12. What is 15% of 1085.6?

ANS: 162.84


Chapter 04: Ratios
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition


COMPLETION

Insert the correct response. Reduce ratios and fractions to the lowest terms.

1. Change 3/8 ÷ 5/12 to a ratio.

ANS: 9:10

2. Change 1/7 ÷ 4/21 to a ratio.

ANS: 3:4

3. Change 0.12 to a ratio.

ANS: 3:25

4. Change 1.66 to a ratio.

ANS: 83:50

5. Change 27% to a ratio.

ANS: 27:100

6. Change 2/7% to a ratio.

ANS: 2:700

7. Change 25:100 to a fraction.

ANS: 1/4

8. Change 3/10:2/5 to a fraction.

ANS: 3/4

9. Change 7:20 to a decimal number.

ANS: 0.35

Gekoppeld boek
 image
Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Calculation of Drug Dosages
Uitgever: 2019 ISBN: 9780323551281 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
4 november 2023
Aantal pagina's
71
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,54

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PureGold
4,7
(927)
Verkocht
4689
Volgers
886
Items
716
Laatst verkocht
1 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen