Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 177 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Calculate with Confidence, 7th Edition Test Bank by Gray Morris

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 177 pagina's

Calculate with Confidence, 7th Edition Test Bank by Gray Morris Chapter 01: Roman Numerals Chapter 02: Fractions Chapter 03: Decimals Chapter 04: Ratio and Proportion Chapter 05: Percentages Chapter 06: Metric System Chapter 07: Apothecary and Household Systems Chapter 08: Converting Within and Between Systems Chapter 09: Additional Conversions Useful in the Health Care Setting Chapter 10: Medication Administration Chapter 11: Understanding and Interpreting Medication Orders Chapter 12: Medication Administration Records and Medication Distribution Systems Chapter 13: Reading Medication Labels Chapter 14: Dosage Calculation Using the Ratio and Proportion Method Chapter 15: Dosage Calculation Using the Formula Method Chapter 16: Dosage Calculation Using the Dimensional Analysis Method Chapter 17: Oral Medications Chapter 18: Parenteral Medications Chapter 19: Reconstitution of Solutions Chapter 20: Insulin Chapter 21: Intravenous Solutions and Equipment Chapter 22: Intravenous Calculations Chapter 23: Heparin Calculations Chapter 24: Critical Care Calculations Chapter 25: Pediatric and Adult Dosage Calculation Based on Weight

Voorbeeld van de inhoud

Chapter 01: Roman Numerals
Gray Morris: Calculate with Confidence, 7th Edition


COMPLETION

1. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
72=

ANS: xiv

PTS: 1 MSC: Practice Problems

2. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
29 – 1 =

ANS: xxviii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

3. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
3  10 =

ANS: xxx

PTS: 1 MSC: Practice Problems

4. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
10 + 2 =

ANS: xii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

5. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
18 =

ANS: xviii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

6. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
21 =

ANS: xxi

PTS: 1 MSC: Practice Problems

7. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
=

, ANS: xiss

PTS: 1 MSC: Practice Problems

8. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
63=

ANS: xviii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

9. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
30 – 6 =

ANS: xxiv

PTS: 1 MSC: Practice Problems

10. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
12 ÷ 2 =

ANS: vi

PTS: 1 MSC: Practice Problems

11. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
13 + 7 =

ANS: xx

PTS: 1 MSC: Practice Problems

,Chapter 02: Fractions
Gray Morris: Calculate with Confidence, 7th Edition


COMPLETION

1. Reduce the following fraction to lowest terms.
54/81 =

ANS: 2/3

PTS: 1 MSC: Practice Problems

2. Reduce the following fraction to lowest terms.
105/135 =

ANS: 7/9

PTS: 1 MSC: Practice Problems

3. Reduce the following fraction to lowest terms.
39/65 =

ANS: 3/5

PTS: 1 MSC: Practice Problems

4. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
325/16 =

ANS: 20 5/16

PTS: 1 MSC: Practice Problems

5. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
1,500/100 =

ANS: 15

PTS: 1 MSC: Practice Problems

6. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
193/62 =

ANS: 3 7/62

PTS: 1 MSC: Practice Problems

7. Change the following mixed number to an improper fraction.
12 1/8 =

, ANS: 97/8

PTS: 1 MSC: Practice Problems

8. Change the following mixed number to an improper fraction.
29 2/3 =

ANS: 89/3

PTS: 1 MSC: Practice Problems

9. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
1/12 + 6/12 + 5/12 =

ANS: 1

PTS: 1 MSC: Practice Problems

10. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
3/8 – 1/3 =

ANS: 1/24

PTS: 1 MSC: Practice Problems

11. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
4/5  5/16 =

ANS: 1/4

PTS: 1 MSC: Practice Problems

12. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
1/12  1/15 =

ANS: 1/180

PTS: 1 MSC: Practice Problems

13. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
3/5 ÷ 5 =

ANS: 3/25

PTS: 1 MSC: Practice Problems

14. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
1/100 ÷ 1/200 =

ANS: 2

Gekoppeld boek
 image
Deborah Gray Morris Calculate with Confidence
Uitgever: 2010 ISBN: 9780323056298 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
3 augustus 2022
Aantal pagina's
177
Geschreven in
2022/2023
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€11,99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
QuizMerchant
3,8
(174)
Verkocht
1231
Volgers
1095
Items
1624
Laatst verkocht
1 maand geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen