• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 12 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

AAFCS Actual Exam Paper Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 12 pagina's

AAFCS Actual Exam Paper Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

AAFCS Actual Exam Paper Questions with Correct Answers (Grade
A+)

Question 1: In which kind of society are people more likely to live with their extended families?

Answer: Agrarian.

Question 2: Which of the following is NOT considered to be necessary for a person to commit
emotionally to a marriage?

Answer: Financial Stability.

Question 3: Which of the following factors has no effect on job satisfaction?

Answer: Having a child between the ages of 2 and 4.

Question 4: What is the first step a person should take after divorce?

Answer: Accept the fact that the marriage is over.

Question 5: For which pair would sibling rivalry likely be greatest?

Answer: Brothers, ages 3 and 5.

Question 6: Which of the following statements about marriage is false?

Answer: Married women typically earn higher wages than single women..

Question 7: Adolescent girls.

Answer: In general, accepting a stepparent is hardest for

Question 8: Which of the following statements about families is false?

Answer: The content rather than the style of family communication is important.

Question 9: According to John Gottman, which of the following is the best response to criticism by a
spouse?

Answer: Humor.




Page 1

, Question 10: Early adolescence.

Answer: The greatest amount of variation between people of the same age is found during

Question 11: When two children have a dispute and agree to settle it according to their mother's
opinion, they are engaging in

Answer: Arbitration.

Question 12: Her children have more self-esteem.

Answer: In general, when a mother works,

Question 13: Which of the following is an assumption of structured family therapy?

Answer: During times of conflict, family members will take sides to consolidate power..

Question 14: What is one drawback of inpatient treatment for alcoholism?

Answer: It is expensive.

Question 15: Preoperational Stage.

Answer: According to Piaget's model, the ability to imagine the mental lives of other emerges during the

Question 16: A new teacher who struggles to maintain authority in the classroom.

Answer: Role strain is exemplified by

Question 17: Which of the following people is most likely to have an IQ of 125?

Answer: An eight year-old with the mental age of a ten year-old.

Question 18: A student whose interest level and performance have steadily declined admits to his
teacher that he is depressed. Unfortunately, the student is not yet willing to do anything to remedy this
problem. In which stage of the transtheoretical model of change is this student?

Answer: Contemplation.

Question 19: Echolalia.

Answer: Starting at about nine months, an infant will begin nonsensically imitating adult speech, a process
known as




Page 2

Documentinformatie

Geüpload op
30 september 2026
Aantal pagina's
12
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,11

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FredJohnson
3,6
(7)
Verkocht
65
Volgers
2
Items
18620
Laatst verkocht
4 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen