• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

AAFCS Exam Practice Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's

AAFCS Exam Practice Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

AAFCS Exam Practice Questions with Correct Answers (Grade A+)


Question 1: What will help get the red stain out of a cashmere shirt?

Answer: Alkaline

Question 2: Fat measuring method

Answer: Electrical current

Question 3: Intangible Resources

Answer: Cannot be touched - integrity, confidence, literacy

Question 4: Human Resources

Answer: Skills, talents, and abilities that people possess

Question 5: Tangible Resources

Answer: Real, touchable, concrete, able to appraised - jewelry, land, houses

Question 6: Material Resources

Answer: - Fertile soil, petroleum, minerals, rivers - and man-made resources (buildings, money, equipment,
computers)

Question 7: Bait and Switch - illegal

Answer: Goal to get you to buy higher priced items

Question 8: Sins of Omissions - legal

Answer: Not telling everything

Question 9: Puffery

Answer: Distort the meaning of something. "going out of business","sale"

Question 10: Federal Trade Commission - FTC

Answer: Antitrust legislation, false/misleading ads, packing and labeling of non-food items, warranties.




Page 1

, Question 11: Food and Drug Administration - FDA

Answer: Responsible for purity and safety of foods, drugs, cosmetics.

Question 12: What agency is in charge of cereal boxes stating they are "high in Fiber"?

Answer: Food and Drug Administration

Question 13: United States Department of Agriculture

Answer: Inspects and grades meat poultry and fish, sources of information on spending the food dollar.

Question 14: Consumer Product Safety Commission

Answer: Regulates the production and sale of products that are potentially hazardous, sets safety standards,
can ban products that are deemed hazardous to consumers, can seize products from the market.

Question 15: Pervious balance - Worst

Answer: Interest is applied to total amount of bill

Question 16: Adjusted Balance Method - best

Answer: Interest rate is applied to the balance of the bill after payment has been applied

Question 17: Average daily balance method

Answer: Interest rate is applied to daily average balance during the current billing cycle - 30 days.

Question 18: Fair Credit Reporting

Answer: Right to see credit report at credit bureau, right to correct information in credit report

Question 19: Fair Credit Billing

Answer: Right to correct incorrect bill within a reasonable time period (60 days), right to withhold payment
over fault merchandise

Question 20: Extra Credit Opportunity Act

Answer: Illegal to discriminate the granting of credit based on sex, martial status, age, race, color, religion,
national origin, or because person is on welfare




Page 2

Documentinformatie

Geüpload op
30 september 2026
Aantal pagina's
13
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,11

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FredJohnson
3,6
(7)
Verkocht
65
Volgers
2
Items
18620
Laatst verkocht
3 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen