• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 53 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

AAFCS Exam Final Paper Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 53 pagina's

AAFCS Exam Final Paper Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

AAFCS Exam Final Paper Questions with Correct Answers (Grade
A+)

Question 1: Active listening

Answer: Trying to understand what the others are saying and why, identify feelings.

Question 2: are funds paid to retired employees who paid into a pension fund while they were
employed.

Answer: Pensions

Question 3: Social Security

Answer: -A federal program under the direction of the SS Administration. Designed to give retired or
disabled individuals some source of income.
-Benefits after paying into it as an employee.

Question 4: Medicare

Answer: Federal Program that helps older ppl (65+) in paying their medical bills.

Question 5: Medicaid

Answer: Designed by Federal Govt. as a state program to hep those who need and qualify for medical
assistance.
-nursing homes
-ppl with limitations in daily activities.

Question 6: Medical Asepsis

Answer: Means free from germs o bacteria that may cause infection.

Question 7: Class A Fire

Answer: Fire started with wood, paper, or trash

Question 8: Class B Fire

Answer: Fire started with gas, grease or other liquid




Page 1

,Question 9: Class C Fire

Answer: Electircal fire

Question 10: First Degree Burn

Answer: Skin Reddened but unbroken FA: Place under cold Water

Question 11: Second Degree Burn

Answer: Skin Reddened, blisters formed FA: Place under cod water, cover with a dry sterie dressing.

Question 12: Third Degree Burn

Answer: Skin Partially destroyed FA: Cover entire area with a dry sterile dressing.

Question 13: Consumer Product Safety Commission

Answer: -Charged to protect the consumers from unreasonable risks associated with consumer products, to
assist consumers in voluntary comparative safety of consumer products and more.
-Regulates the production and sale of products that are potentially hazardous, sets safety standards, can ban
products that are deemed hazardous to consumers, can seize products from the market.

Question 14: Consumer Bill of Rights

Answer: -The Right to Safety
-The Right to be Informed
-The Right to Choose
-The Right to be Heard

Question 15: Health Insurance Portability and Accountability (HIPAA)

Answer: Creates national standards to protect individuals medical records and other personal heath info.

Question 16: Progressive Tax

Answer: A tax that requires a larger fraction of income as that income increases. Ex: Income Tax

Question 17: Regressive Tax

Answer: A tax requiring a smaller fraction of income increases, tax is measured against what is spent. Ex.
Sales Tax




Page 2

,Question 18: Proportional Tax

Answer: A tax that requires the same fraction of income from tax payers of all income levels. Ex:

Question 19: Bankruptcy

Answer: -Chapter 13 = 7 years ; Chapter 7 = 10 years
- A federal court procedure that helps consumers and business get rid of their debt and repay their creditors.
"liquidation" or "reorganization"

Question 20: Cash Card

Answer: Any electronic payment card that stores cash fro various types of payments Ex: Bank Debit Cards,
prepaid debit cards, gift cards, and payroll cards

Question 21: Chamber of Commerce

Answer: A local association to promote and protect the interests of the business community in a particular
place.

Question 22: Better Business Bureau (BBB)

Answer: -An organization focused on advancing marketplace trust.
-Using an accredited Business system they rank business, charities, and non-profits.

Question 23: Federal Trade Comission (FTC)

Answer: An agency whose basic responsibility is to help consumers find needed information or locate the
appropriate agency to assist them with their problems.

Question 24: Fair Credit Reporting Act (FACT ACT)

Answer: Legislation giving consumers the right to know what information consumer reporting about them
to creditors, insurance companies, and employers.

Question 25: Duopoly

Answer: A market situation in which 2 sellers dominate a specific market industry.

Question 26: Monopoly

Answer: One seer controls the supply of a product or service.




Page 3

, Question 27: Oligopoly

Answer: A situation in which few sellers (4 or less) control the majority of a supply or service produced.

Question 28: Small Claims Court

Answer: A legal mechanism available in all states to solve legal problems involving small sums of money.
-A Judge exercises broad powers in this court. HE or she decided the case and there is no jury. Judges ruing
may be apealed to a higher court.

Question 29: Are consumption goods purchased by the household sector that generally have a useful
satisfaction-providing existence of shorter than a year. -are about 30% of personal consumption.

Answer: Non-durable goods

Question 30: Sanitation Of Toys

Answer: dipped in a bleach-water solution and allowed o air dry

Question 31: When a very small amount of a particular disease germ is injected into the bloodstream
so that the bod begins to produce the type of antibodies to fight the germ.

Answer: Immunization

Question 32: Reporting Child Abuse

Answer: You shod report any concern to a supervisor in a private setting. Then supervisors should check
out the concern and report to the closest social service or CPS agency.

Question 33: B.F. Skinner

Answer: Emphasized that almost all behavior is LEARNED and can be increased by positive consequences
and decreased by negative consequences.

Question 34: Social Learning Theory

Answer: New behaviors are earned primarily through observing the behavior of others. Observational
learning or Modeling.

Question 35: Psychoanalytic Theories

Answer: Method of learning about mental processes and of treating some mental disorders through the use
of techniques association.




Page 4

Documentinformatie

Geüpload op
30 september 2026
Aantal pagina's
53
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€14,71

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FredJohnson
3,6
(7)
Verkocht
65
Volgers
2
Items
18620
Laatst verkocht
3 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen