• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

AAFCS Exam Script Test Paper Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's

AAFCS Exam Script Test Paper Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

AAFCS Exam Script Test Paper Questions with Correct Answers
(Grade A+)

Question 1: 6 teaspoons

Answer: 2 tablespoons

Question 2: 10 month old and 12 month old will do what if placed in the same room?

Answer: They look at each other and play separately

Question 3: 401k

Answer: You cannot use the money saved as a collateral for loans, They can invest in anything the wish,
they match employee's contributions, pre-tax savings.

Question 4: A family is good with repairs, but has limited resources. What type of house should they
purchase?

Answer: An older home with minor repairs

Question 5: A new full service hotel is being. Hold in a historical part of town near a bird sanctuary
that attract many tourists. Considering the hotel location, who should management target?

Answer: Transients, education and Corporate

Question 6: A person complains about a loud neighbor and the hotel staff moves him to another room
what is it called?

Answer: Credit per Marilyn

Question 7: A savings account yields the highest return when interest is compounded

Answer: Quarterly

Question 8: A toddler is crying uncontrollable, what should the grandparents do:

Answer: Rock her and talk softly to her

Question 9: Adjusted Balance Method - best

Answer: Interest rate is applied to the balance of the bill after payment has been applied




Page 1

, Question 10: Adolescent

Answer: Identity vs. Role Confusion

Question 11: All of the following are true about labels except

Answer: Indicated the cost effective and efficient method of care

Question 12: Give compliment on ugly color, give compliment when appropriate

Answer: Appropriate tactic for a retail salesperson

Question 13: Authoritarian Parenting

Answer: High, Low

Question 14: Authoritative parents

Answer: High, high

Question 15: Average daily balance method

Answer: Interest rate is applied to daily average balance during the current billing cycle - 30 days.

Question 16: Bait and Switch - illegal

Answer: Goal to get you to buy higher priced items

Question 17: Best method to lose the least nutrients

Answer: Steaming

Question 18: Biscuit

Answer: All dry mixed together, fat cut in, then liquid

Question 19: BMI

Answer: body mass index

Question 20: Care for furniture what determines the type of care you would provide?

Answer: The type of finish




Page 2

Documentinformatie

Geüpload op
30 september 2026
Aantal pagina's
13
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,11

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FredJohnson
3,6
(7)
Verkocht
65
Volgers
2
Items
18620
Laatst verkocht
3 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen