• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Nas-101 Final Exam Updated Actual Questions And Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's

NAS-101 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS Question: 1. abuse Answer: willful infliction of injury, unreasonable confinement, intimidation or punishment with resulting physical harm, pain, or mental anguish Question: 2. neglect Answer: caregiver failed to; protect a vulnerable person from harm, provide basic essentials/activities of living Question: 3. ethics Answer: knowledge of what is right conduct and wrong conduct Question: 4. assault Answer: intentionally attempting or threatening to touch a person's body without the person's consent Question: 5. battery Answer: touching a person's body without his or her consent Question: 6. example of assault Answer: threatening to tie a resident down Question: 7. example of battery Answer: hitting a resident; performing a procedure that resident refuses Question: 8. communication with a resident Answer: using simple terms; explaining each procedure within NA scope of practice

Voorbeeld van de inhoud

NAS-101 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS
AND CORRECT ANSWERS

Question:
1. abuse
Answer:
willful infliction of injury, unreasonable confinement, intimidation or punishment with resulting physical
harm, pain, or mental anguish

Question:
2. neglect
Answer:
caregiver failed to; protect a vulnerable person from harm, provide basic essentials/activities of living

Question:
3. ethics
Answer:
knowledge of what is right conduct and wrong conduct

Question:
4. assault
Answer:
intentionally attempting or threatening to touch a person's body without the person's consent

Question:
5. battery
Answer:
touching a person's body without his or her consent

Question:
6. example of assault
Answer:
threatening to tie a resident down

Question:
7. example of battery
Answer:
hitting a resident; performing a procedure that resident refuses

Question:
8. communication with a resident
Answer:
using simple terms; explaining each procedure within NA scope of practice

, Question:
9. communication within the healthcare team
Answer:
tasks that need to be done, what has already been done and residents response

Question:
10. communication with residents who have hearing loss
Answer:
gain attention; get on their level; face them with light on your face

Question:
11. communication with residents who has dementia or AD
Answer:
be quite/calm; address them with dignity/respect; approach from the front; be patient

Question:
12. how can NA respect residents cultural and religious beliefs?
Answer:
never question one of their beliefs; always be respectful

Question:
13. what needs to be done to renew NA listing? how often?
Answer:
must work at least 8 paid hours within 24 month period; must submit 3 months prior

Question:
14. how can NA provide comfort measures for resident?
Answer:
resident is in good alignment, keep everything fresh/clean, wait 30 minutes after pain meds are given to
give care, check on resident every 10 to 15 minutes

Question:
15. stages of death & dying
Answer:
denial, anger, bargaining, depression, acceptance

Question:
16. stage 1 denial example
Answer:
resident refuses that death will occur soon

Question:
17. stage 2 anger example
Answer:
resident thinks "why me", may also resent those will life & health

Documentinformatie

Geüpload op
16 september 2026
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€11,03

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
70
Volgers
2
Items
10550
Laatst verkocht
2 weken geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen