• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Drivers ED Final (MVA) | Questions with 100% Verified Answers | Latest Update

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's

Drivers ED Final (MVA) | Questions with 100% Verified Answers | Latest Update

Voorbeeld van de inhoud

Drivers ED Final (MVA) | Questions with 100% Verified Answers | Latest
Update
Question: 1.A red indicator light on a dashboard indicates
Answer:
a serious vehicle malfunction that must be addressed immediately.

Question: 2. To obtain a provisional license in Maryland
Answer:
a new driver must pass a skills test including a closed course and an open road test

Question: 3. How long do alcohol-related charges stay on a driver's record
Answer:
Forever

Question: 4. A driver may pass another vehicle on a two lane road if
Answer:
there is a single broken yellow line between the two lanes

Question: 5.The purpose of a diamond-shaped yellow sign with black markings is
Answer:
To warn of hazards ahead

Question: 6. A driver should __________ be seconds from the vehicle in front of him/her
Answer:
at least 3 - 4 seconds

Question: 7. As a driver under the age of 21, the maximum legal BAC, by breathalyzer test, (zero
tolerance) is
Answer:
less than .02

Question: 8.What is the first thing a driver should do after deciding to make a turn
Answer:
Signal at least 100 feet from turn

Question: 9.The purpose of traffic signs is, ?
Answer:

, to regulate, to warn, and to guide drivers

Question: 10.According to the Maryland law, who must wear a seat belt
Answer:
All passengers and the driver regardless of age or position in the vehicle

Question: 11.A new driver under the age of 25 is required by law to practice night driving for at least
________ hours
Answer:
10 hours

Question: 12. When entering an expressway, in the acceleration lane a driver should
Answer:
search for a gap in traffic and adjust speed to the speed of the traffic

Question: 13.If a vehicle's accelerator fails, into which gear should a driver shift
Answer:
Park (P)

Question: 14.If a vehicles engine fails (completely shuts down) what should a driver do with the brake
Answer:
Do not touch the brake until the vehicle is on the side of the road and out of the path of travel

Question: 15.According to Maryland law, how far does a driver need to be from a cyclist
Answer:
At least 3 feet

Question: 16. Distracted pedestrians are
Answer:
a problem that is growing more serious annually

Question: 17. When driving in fog, a driver should
Answer:
use low beam headlights

Question: 18.Which of the following are true about large trucks and busses
Answer:

Documentinformatie

Geüpload op
15 september 2026
Aantal pagina's
6
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€12,92

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
ExamsCollection
3,9
(45)
Verkocht
242
Volgers
9
Items
39334
Laatst verkocht
5 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen