Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 693 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Medical Terminology: A Living Language (8th Edition) by Bonnie F. Fremgen & Suzanne S. Frucht

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 693 pagina's

Master your course and ace your exams with the complete test bank for Medical Terminology: A Living Language (8th Edition) by Bonnie F. Fremgen and Suzanne S. Frucht. This study resource covers key chapters including Introduction to Medical Terminology, Body Organization, and the Integumentary System with verified questions and full answer keys. It features fill-in-the-blank, true/false, multiple-choice, matching, and short-answer questions accompanied by textbook page references and learning objectives. Perfect for nursing, pre-med, and allied health students looking for quick exam preparation and self-assessmen

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR Medical Terminology A Living
Language, 8th Edition by Bonnie F. Fremgen Suzanne S
Frucht
Chapter 1 Introduction to Medical Terminology

1.1 Fill-in-the-Blank Questions

Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question.

All answers to questions asking for a combining form must be written in the combining form style,
meaning word root/combining vowel. For example, a combining form meaning heart is cardi/o.
All answers to questions asking for a suffix must be written in suffix form, meaning a hyphen
before your answer. For example, the suffix meaning cell is -cyte. All answers to questions asking
for a prefix must be written in prefix form, meaning a hyphen after your answer. For example, a
prefix meaning two is bi-.

Do not capitalize any of your answers or include a period at the end of your answer. The computer
will not recognize your answer as correct if it is written in any other style.

1) The combining form that means life is .
Answer: bi/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

2) The combining form that means cancer is .
Answer: carcin/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

3) The combining form that means heart is .
Answer: cardi/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

4) The combining form that means chemical is .
Answer: chem/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering

,Question Type: Word Building
5) The combining form that means to cut is .
Answer: cis/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

6) The combining form that means skin is .
Answer: dermat/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

7) The combining form that means small intestine is .
Answer: enter/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

8) The combining form that means stomach is .
Answer: gastr/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

9) The combining form that means female is .
Answer: gynec/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

10) The combining form that means blood is .
Answer: hemat/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

,11) The combining form that means protection is .
Answer: immun/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

12) The combining form that means voice box is .
Answer: laryng/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

13) The combining form that means kidney is .
Answer: nephr/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

14) The combining form that means nerve is .
Answer: neur/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

15) A combining form that means eye is .
Answer: ophthalm/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

16) The combining form that means ear is .
Answer: ot/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

, 17) The combining form that means disease is .
Answer: path/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

18) The combining form that means lung is .
Answer: pulmon/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

19) The combining form that means nose is .
Answer: rhin/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

20) A prefix that means fast is .
Answer: tachy-
Page Ref: 6
Learning Obj.: 3
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

21) A prefix that means against is .
Answer: anti-
Page Ref: 5
Learning Obj.: 3
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

22) A prefix that means self is .
Answer: auto-
Page Ref: 5
Learning Obj.: 3
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

Documentinformatie

Geüpload op
31 augustus 2026
Aantal pagina's
693
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€20,43

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
purepassStuvia
3,9
(19)
Verkocht
130
Volgers
4
Items
1098
Laatst verkocht
2 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen