Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Radiology Pathology Chapter 5 Exam UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's

Radiology Pathology Chapter 5 Exam UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 1. Which of the following are signs/symptoms of esophageal atresia? a. Salivation b. Choking c. Cyanosis d. All of the above - CORRECT ANSWER ANS: D 2. Which of the following is the most common type of bowel atresia? a. Duodenal atresia b. Jejunal atresia c. Ileal atresia d. Colonic atresia - CORRECT ANSWER ANS: C 3. Hypertrophic pyloric stenosis (HPS) is classified as a(n) _____ condition of the GI system. a. congenital b. degenerative c. inflammatory d. neurologic - CORRECT ANSWER ANS: A 4. When imaging an infant with suspected malrotation, a(n) _____ examination should be performed and is considered the gold standard. a. transabdominal ultrasound b. small bowel follow-through c. upper GI d. contrast-enhanced CT - CORRECT ANSWER ANS: C 5. If left untreated, Hirschsprung disease can progress to: a. bacterial overgrowth. b. colonic distention. c. electrolyte imbalances. d. all of the above. - CORRECT ANSWER ANS: D 6. In the condition of carbohydrate intolerance, the small bowel lacks enough of the enzyme: a. lactase. b. lipase. c. amylase. d. lactose. - CORRECT ANSWER ANS: A

Voorbeeld van de inhoud

Radiology Pathology Chapter 5 Exam
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND
CORRECT ANSWERS
1. Which of the following are signs/symptoms of esophageal atresia?

a. Salivation

b. Choking

c. Cyanosis

d. All of the above - CORRECT ANSWER ANS: D



2. Which of the following is the most common type of bowel atresia?

a. Duodenal atresia

b. Jejunal atresia

c. Ileal atresia

d. Colonic atresia - CORRECT ANSWER ANS: C



3. Hypertrophic pyloric stenosis (HPS) is classified as a(n) _____ condition of the GI system.

a. congenital

b. degenerative

c. inflammatory

d. neurologic - CORRECT ANSWER ANS: A



4. When imaging an infant with suspected malrotation, a(n) _____ examination should be performed
and is considered the gold standard.

a. transabdominal ultrasound

b. small bowel follow-through

c. upper GI

d. contrast-enhanced CT - CORRECT ANSWER ANS: C



5. If left untreated, Hirschsprung disease can progress to:

, a. bacterial overgrowth.

b. colonic distention.

c. electrolyte imbalances.

d. all of the above. - CORRECT ANSWER ANS: D



6. In the condition of carbohydrate intolerance, the small bowel lacks enough of the enzyme: a.
lactase.

b. lipase.

c. amylase.

d. lactose. - CORRECT ANSWER ANS: A



7. Currently, _____ is the most accurate imaging examination for evaluating patients who do not have
a clear clinical diagnosis of acute appendicitis.

a. abdominal radiography

b. computed tomography (CT)

c. magnetic resonance enterography (MRE)

d. colonoscopy - CORRECT ANSWER ANS: B



8. A less common type of hiatal hernia is the _____ type.

a. rolling

b. sliding

c. paraesophageal

d. both a and c - CORRECT ANSWER ANS: D



9. Abdominal radiography is of limited value in cases of diverticulitis unless diagnosing for suspected
complications of: a. pneumoperitoneum.

b. obstruction.

c. both a and c.

d. none of the above. - CORRECT ANSWER ANS: C



10. Colorectal cancers are the _____ most common gastrointestinal cancer in the United States.

Documentinformatie

Geüpload op
31 augustus 2026
Aantal pagina's
6
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,20

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
65
Volgers
2
Items
9267
Laatst verkocht
3 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen