Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 9 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

SF RFL STUDY MATERIAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 9 pagina's

SF RFL STUDY MATERIAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Voorbeeld van de inhoud

SF RFL STUDY MATERIAL UPDATED ACTUAL
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Question:
1. FPCON Normal

Answer:
General threat exists

Question:
2. FPCON Alpha

Answer:
Increased general threat, nature and extent is unpredictable

Question:
3. FPCON Bravo

Answer:
Increased or more predictable threat of terrorist activity exists

Question:
4. FPCON Charlie

Answer:
Incident occurs or intel is received that indicates imminent terrorist act

Question:
5. FPCON Delta

Answer:
A attack has occurred or intel indicates a attack is likely against a specific location
or person

Question:
6. AF Form 52

Answer:
Evidence Tag

Question:
7. AF Form 53

Answer:
Blotter

, Question:
8. AF Form 75

Answer:
Visitor pass

Question:
9. AF IMT 483

Answer:
Certificate of Competency

Question:
10. AF Form 629

Answer:
Small Arms Hand Receipt

Question:
11. Standard Form 701

Answer:
Activity Security Checklist

Question:
12. Standard Form 702

Answer:
Security Container Check Sheet

Question:
13. AF Form 1109

Answer:
Visitor Register Log

Question:
14. AF Form 1168

Answer:
Statement of Suspect/Witness/Complainant

Question:
15. AF Form 1176

Answer:
Authority to search and seize

Documentinformatie

Geüpload op
30 augustus 2026
Aantal pagina's
9
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€12,88

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Briwisescore
3,0
(1)
Verkocht
28
Volgers
5
Items
13483
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen