Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 18 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

SEJPME II UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 18 pagina's

SEJPME II UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Voorbeeld van de inhoud

SEJPME II UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND
CORRECT ANSWERS

Question:
1. ______ is a violent struggle among the state and non state
actors for legitimacy and influence over the relevant
population(s). If favors indirect and asymetric
approaches, though it may employ the full range of
military and other capacities, in order to erode an
adversary's power, influence and will.

Answer:
Irregular Warfare

Question:
2. The ability of the US to achieve its national strategic
objectives is dependant on the effectiveness of the US
Government in employing the instruments of national
power which are_______

Answer:
Diplomatic, Informational, Military and Economic (DIME)

Question:
3. The President of the United States provides guidance for
developing, applying and coordinating the instruments of
national power to achieve objectives that contribute to
national security in the_____

Answer:
National Security Strategy

Question:
4. The_____, signed by the Chairman of the Joint Chiefs of
Staff, provides guidance for distributing and applying
military power to attain national strategic objectives. It
describes the Armed Forces' plan to achieve military
objectives in the near term and provides the vision for
ensuring they remain decisive in the future.

Answer:
National Military Strategy

,Question:
5. The statutory members of the National Security Council
are_____.

Answer:
President, Vice President, Secretary of State, Secretary of Defense and Secretary
of Energy

Question:
6. The______is the President's principal forum for considering
national security policy matters with his senior national
security advisors and cabinet officials.

Answer:
National Security Council

Question:
7. The operational chain of command runs directly from the
President to the Secretary of Defense and then to
the______.

Answer:
Combatant Commanders

Question:
8. The non-operational chain of command runs directly
from the President to the Secretary of Defense and then
to the____.

Answer:
Secretaries on the Military Departments and then to the Service Chiefs

Question:
9. The____outranks all other officers of the Armed Forces, but
may not exercise military command over any of the
Armed Forces. This officer is the principal military to the
President, the National Security Council and the
Secretary of Defense.

Answer:
Chairman of the Joint Chiefs of Staff

, Question:
10. A Unified or Specific Command with a broad continuing
mission under a single commander established and so
designated by the President, through the Secretary of
Defense with the advice and assistance of the Chairman
of the Joint Chiefs of Staff is called a____.

Answer:
Combatant Command

Question:
11. A_____is a joint force that is constituted and so designated
by the SecDef, a Combatant Commander, a Subordinate
Unified Commander or and existing JTF Commander to
accomplish missions with specific, limited objectives and
which do not require overall centralized control of
logistics. it is dissolved when the purpose ofr which it was
created has been achieved or when it is no longer
required.

Answer:
Joint Task Force

Question:
12. The term Joint Force Commander refers exclusively to the
following three(3) types of commanders:

Answer:
Combatant Commander, Subordinate Unified Commander and Joint Task Force
Commander

Question:
13. Joint Force Air Component Commander (JFACC) Joint
Force Land Component Commander (JFLCC) and Joint
Maritime Component Commander(JFMCC) are all
examples of_____.

Answer:
Functional Component Commanders

Documentinformatie

Geüpload op
30 augustus 2026
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,10

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Briwisescore
3,0
(1)
Verkocht
28
Volgers
5
Items
13483
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen