Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 61 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CEN EXAM VERSION 3 COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 61 pagina's

CEN EXAM VERSION 3 COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED

Voorbeeld van de inhoud

CEN EXAM VERSION 3
COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS
LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED



Question 1: A patient presents to the ED with disorientation to time,
place and person, memory impairment, and personality changes
for the past 6 days. This patient is most likely exhibiting which
psychosocial emergency?
Dementia
Schizophrenia
Depression
Delirium
Answer:

Delirium


Question 2: A patient arrives with complaints of shortness of
breath and a history of asthma. The assessment reveals mild
tachypnea, biphasic (expiratory and inspiratory) wheezing, and use
of accessory muscles. Peak expiratory flow is 48% of personal
best. What is the severity of this asthma exacerbation?
Severe
Moderate
Slight
Mild
Answer:

Moderate

,Question 3: A hazard vulnerability analysis (HVA) was completed
for a rural area ED. One finding was that the electrical system was
antiquated and could not handle power outages with generator
back-up. The director of emergency preparedness acknowledged
this issue and initiated a plan to ensure that the electrical system
received the necessary upgrades. What phase of disaster
preparedness is this related to?
Mitigation
Preparedness
Response
Recovery
Answer:

Mitigation


Question 4: A patient presents to the ED with complaints of right
arm weakness, and difficulty speaking. The symptoms started
about 40 minutes ago and are now improving. She said this
happened yesterday too, but went away. What is she experiencing?
Hemorrhagic stroke
Ischemic stroke
Bell's palsy
Transient ischemic attacks
Answer:

Transient ischemic attacks


Question 5: A 37-year-old female walks into the ED holding her
abdomen. She is writhing in pain. Her history includes vaginal
bleeding for the past 6 days. She soaked 5 sanitary pads in 2 hours.
What is the most likely cause of the heavy bleeding?

, Uterine fibroids
Mittelschmerz
Pelvic inflammatory disease
Bartholin cyst
Answer:

Uterine fibroids


Question 6: Wernicke-Korsakoff syndrome is characterized by
which clinical manifestations?
Ataxia, mental confusion, and ophthalmoplegia
Delirium tremens, hyperthermia, and disorientation
Tachycardia, tremors, and tachypnea
Hypothermia, muscle rigidity, and bradycardia
Answer:

Ataxia, mental confusion, and ophthalmoplegia


Question 7: A 35-year-old man presents with complaints of
stomach pain that comes and goes for the past two weeks. The
nurse asks additional questions about the nature of this pain and
finds that it is relieved with antacids and he feels better after eating.
The patient mentions that he had some similar pain about two
years ago, but it stopped after about a month and he never sought
care for it. This is most likely which type of gastrointestinal
disorder?
Cholecystitis
Pancreatitis
Duodenal ulcer
Stress ulcer
Answer:

, Duodenal ulcer


Question 8: Which immunoglobulin is responsible for Type 1
allergic responses?
IgA
IgE
IgG
IgM
Answer:

IgE


Question 9: A middle-aged male patient presents to the ED with
complaint of fever. He is awake, alert, and in no acute distress. On
arrival, vital signs are BP 118/58 mm Hg, HR 112 beats/min, RR 20
breaths/min, SpO2 95%, T 38.8 C (101.9 F). His medical history
includes human immunodeficiency virus (HIV) and he is taking
antiviral medications. Using a 5-level triage system, this patient
would be triaged as which acuity level?
Acuity Level 4 (non-urgent)
Acuity Level 2 (emergent)
Acuity Level 1 (life-threatening situation)
Acuity Level 3 (urgent)
Answer:

Acuity Level 2 (emergent)


Question 10: An 84-year-old male with a decreased level of
consciousness presents to the emergency department from a
nursing home. The patient has a history of hypertension, gout, and
chronic obstructive pulmonary disease. He is allergic to penicillin.

Documentinformatie

Geüpload op
26 augustus 2026
Aantal pagina's
61
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€24,01

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
experttutors237
1,0
(1)
Verkocht
1
Volgers
0
Items
329
Laatst verkocht
2 weken geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen