• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 110 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

BASIC GERIATRIC NURSING 7th Edition By Patricia A. Williams

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 110 pagina's

Basic Geriatric Nursing, 8th Edition offers a practical introduction to concepts of aging and the physiologic and psychosocial changes that affect the elderly adult.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
BASIC GERIATRIC NURSING
7th Edition
By Patricia A. Williams

,TTest
EST BANK:
Bank: Basic Nursing,
Basic Geriatric Geriatric Nursing,
7th Edition 7th A.
by Patricia Edition
Williamsby Patricia
A. Williams
CONTENTS
UNIT ONE: OVERVIEW OF AGING
CHAPTER 1. TRENDS AND ISSUES
CHAPTER 2. THEORIES OF AGING
CHAPTER 3.PHYSIOLOGIC CHANGES
UNIT TWO: BASIC SKILLS FOR GERONTOLOGIC NURSING
CHAPTER 4. HEALTH PROMOTION, HEALTH MAINTENANCE, AND HOME HEALTH
CONSIDERATIONS
CHAPTER 5. COMMUNICATING WITH OLDER ADULTS
CHAPTER 6. MAINTAINING FLUID BALANCE AND MEETING NUTRITION NEEDS
CHAPTER 7. MEDICATIONS AND OLDER ADULTS
CHAPTER 8. HEALTH ASSESSMENT FOR OLDER ADULTS
CHAPTER 9. MEETING SAFETY NEEDS OF OLDER ADULTS
UNIT THREE: PSYCHOSOCIAL CARE OF THE ELDERLY
CHAPTER 10. COGNITION AND PERCEPTION
CHAPTER 11.SELF-PERCEPTION AND SELF-CONCEPT
CHAPTER 12. ROLES AND RELATIONSHIPS
CHAPTER 13. COPING AND STRESS
CHAPTER 14. VALUES AND BELIEFS
CHAPTER 15. END-OF-LIFE CARE
CHAPTER 16. SEXUALITY AND AGING
UNIT FOUR: PHYSICAL CARE OF THE ELDERLY
CHAPTER 17. CARE OF AGING SKIN AND MUCOUS MEMBRANES
CHAPTER 18. ELIMINATION
CHAPTER 19. ACTIVITY AND EXERCISE
CHAPTER 20. SLEEP AND REST

, Basic Geriatric Nursing 7th Edition Williams Test Bank


Chapter 01: Trends and Issues
Williams: Basic Geriatric Nursing, 7th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. What fact explains the shift of health care focus toward the older adult in the late 1960s?
a. Disability was viewed as unavoidable.
b. Complications from disease increased mortality.
c. Older adults’ needs are similar to those of all adults.
d. Preventive health care practices increased longevity.
ANS: D

2. To what age group does the term “aged” apply?
a. 55–64 years of age
b. 65–74 years of age
c. 75–84 years of age
d. 85 and older
ANS: C

3. Which is true of ageism?
a. It is discrimination against persons solely on the basis of age.
b. It causes a person to fear aging.
c. It involves the use of cultural sensitivity to address concerns of aging.
d. It focuses on resources for the older adult

ANS: A

4. What is the most beneficial legislation that has influenced health care for the older adult?
a. Medicare and Medicaid
b. Elimination of the mandatory retirement age
c. The Americans with Disabilities Act
d. The Drug Benefit Program
ANS: A

5. What housing option for the older adult offers the privacy of an
apartment with restaurant-style meals and some medical and personal
care services?
a. Government-subsidized housing
b. Long-term care facility
c. Assisted-living center
d. Group housing plan
ANS: C

6. The 75-year-old man who has been hospitalized following a severe case of pneumonia is
concerned about his mounting hospital bill and asks if his Medicare coverage will pay
for his care. What would be the most helpful response by the nurse?
a. Medicare Part C pays 50% of all medical costs for persons older than 65.

, Basic Geriatric Nursing 7th Edition Williams Test Bank

b. Medicare Part B pays hospital costs and physician fees.
c. Medicare Part A pays for inpatient hospital costs.
d. Medicare Part D pays 80% of the charges made by physicians.
ANS: C

7. The daughter of a patient who has been diagnosed with terminal cancer asks which
documents are required to allow her to make health care decisions for her parent.
Which response would provide the most accurate information to the daughter?
a. Advance directives indicate the degree of intervention desired by the patient.
b. A ‘Do Not Resuscitate’ document signed by the patient transfers authority
to the next of kin.
c. A durable power of attorney for health care transfers decision-making
authority for health care to a designated person.
d. A living will transfers authority to the physician.
ANS: C

8. The daughter of a resident in a long-term care facility is frustrated with her 80-
year-old mother’s refusal to eat. Which response would be the most appropriate?
a. The refusal to eat is an effort to maintain a portion of independence
and self-direction.
b. The refusal to eat is an indication of approaching Alzheimer disease.
c. The refusal to eat is an effort to gain attention.
d. The refusal to eat is an indication of the dislike of the institutional food.
ANS: A
9. When do the conditions of a living will go into effect?
a. When the patient declares that desire in writing
b. When a family member indicates the desire for curative therapy to cease
c. When two physicians agree in writing that the criteria in the living will have
been met
d. When the physician and a family member agree that the criteria in the
living will have been met

ANS: C

10. In the 1980s, Medicare initiated a program of diagnosis-related groups (DRGs) to
reduce hospital costs. How did the DRGs reduce hospital costs?
a. By classifying various diagnoses as ineligible for hospitalization
b. By allotting a set amount of hospital days and prospective payment on the
basis of the admitting diagnosis
c. By specifying particular physicians to treat specified diagnoses
d. By using frequency of a particular diagnosis to set a payment schedule
ANS: B

11. Which facility would be recommended for a patient who has had a hip replacement
and needs physical therapy?
a. Basic care facility

Gekoppeld boek
 image
Patricia A. Williams Basic Geriatric Nursing
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323826853 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
25 augustus 2026
Aantal pagina's
110
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€14,78

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
0
Volgers
0
Items
42
Laatst verkocht
-

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen