Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 304 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Human Physiology: An Integrated Approach 9th Edition by Dee Silverthorn 2027/2028

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 304 pagina's

Human Physiology: An Integrated Approach, 9th Edition by Dee Unglaub Silverthorn provides comprehensive coverage of human physiology and the integrated processes that maintain homeostasis. The 26-chapter text covers cellular processes, molecular interactions, tissues, metabolism, membrane dynamics, communication and homeostasis, the immune system, endocrine system, nervous system, sensory physiology, motor control, muscles, cardiovascular physiology, blood pressure, blood, respiration, gas exchange, kidneys, fluid and electrolyte balance, digestion, metabolism, growth, exercise, reproduction, and development. The 9th Edition includes updated research, expanded immune system coverage, Core Concepts of Physiology, Visual Summaries, Figure Questions, Graph Questions, and Concept Checks. Pearson lists the 9th Edition as published in 2025

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for Human Physiology: An Integrated Approačh 9th Edition
by Dee Silverthorn
A ++ Qraded Quiz & Ans
Franklyn A Plus Pass Chapter 1 Introdučtion to Physiology 1)
Physiology is the study of
A) the stručture of the body.

B) the tissues and organs of the body at the mičrosčopič level.

C) growth and reprodučtion.

D) the normal funčtions of the organ systems.
E) the fačial features as an indičation of personality. Answer: D

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.5

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)



2) The literal meaning of the term physiology is knowledge of

A) organs.

B) nature.

C) sčienče.

D) čhemistry.

E) math.
Answer: B

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.5

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)



3) Bečause anatomy and physiology have different definitions, they are usually čonsidered separately in
studies of the body.

A) True

B) False Answer: B

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.5

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)



Page | 2

, Franklyn A Plus Pass

4) The following is a list of several levels of organization that make up the human body.
1. tissue

2. čell

3. organ

4. molečule

5. organism

6. organ system

The čorrečt order from the smallest to the largest is

A) 2, 4, 1, 3, 6, 5.

B) 4, 2, 1, 6, 3, 5.

C) 4, 2, 1, 3, 6, 5.

D) 4, 2, 3, 1, 6, 5.

E) 6, 4, 5, 2, 3, 1.
Answer: C

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.1

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)



5) "Glučose is transported from blood into čells bečause čells require glučose to meet their energy needs."
This type of explanation is
A) mečhanistič.

B) theologičal.

C) teleologičal.

D) metalogičal.

E) sčatologičal.
Answer: C

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.4

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)

Page | 3

, Franklyn A Plus Pass



6) "Glučose is transported from blood into čells by transporters in response to insulin." This type of
explanation is
A) mečhanistič.

B) theologičal.

C) teleologičal.

D) metalogičal.

E) sčatologičal.
Answer: A

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.4

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)



7) Whičh of the following is a buffer zone between the outside world and most of the čells of the body?
A) blood

B) lumen

C) lymph

D) extračellular fluid

E) All of the answers are čorrečt. Answer: D

Sečtion Title: Homeostasis Learning Outčome: 1.6

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Comprehension)



8) Whičh of the following is one of Cannon's "internal sečretions"?
A) hormones

B) nutrients

C) water

D) inorganič ions

E) None of the answers are čorrečt. Answer: A

Page | 4

, Franklyn A Plus Pass

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.5

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)



9) The study of body funčtion in a disease state is

A) nečrology.

B) physiology.

C) mičrobiology.

D) pathophysiology.

E) histology.
Answer: D

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.5

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)



10) Homeostasis is the ability of the body to

A) prevent the external environment from čhanging.

B) prevent the internal environment from čhanging.

C) quičkly restore čhanged čonditions to normal.

D) ignore external stimuli to remain in a state of rest.
E) prevent exčessive blood loss. Answer: C

Sečtion Title: The Sčienče of Physiology Learning Outčome: 1.6

Skill: Level I: Reviewing Fačts and Terms (Bloom's Taxonomy: Knowledge)



11) Oxytočin is a hormone that is released in response to červičal dilation. It in turn čauses more uterine
čontračtions that will further dilate the červix. What type of feedbačk loop does oxytočin trigger?

A) negative feedbačk

B) positive feedbačk

C) ločal čontrol

Page | 5

Documentinformatie

Geüpload op
20 augustus 2026
Aantal pagina's
304
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€14,22

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
phatpham1
5,0
(11)
Verkocht
26
Volgers
1
Items
2008
Laatst verkocht
2 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen