Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CSTR EXAMINATION PREP STUDY GUIDE LATEST UPDATED PRACTICE SOLUTION VERIFIED 100 PERCENT

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's

CSTR EXAMINATION PREP STUDY GUIDE LATEST UPDATED PRACTICE SOLUTION VERIFIED 100 PERCENT

Voorbeeld van de inhoud

CSTR EXAMINATION PREP STUDY GUIDE LATEST
UPDATED PRACTICE SOLUTION VERIFIED 100
PERCENT



◉ Epidermis. Answer: the outermost layer of skin overlying the
dermis


◉ Skull Vault. Answer: formed by the cranial (calvarium) bones:
frontal, parietal, temporal, and occiput


◉ Skull Base. Answer: the bones of the base of the skull form three
depressions referred to as fossa


◉ Anterior cranial fossa. Answer: portion of the internal base of the
skull which supports the frontal lobes of the brain; also the location of
the cribriform plate (ethmoid), frontal and sphenoid bones


◉ Middle cranial fossa. Answer: a butterfly-shaped portion of the
internal base of the skull; middle floor area of the skull where the
temporal lobes are supported; the body and greater wings of the
sphenoid bone and the squamous and petrous portions of the temporal
bone are also located in this area


◉ Posterior cranial fossa. Answer: internal posterior base of the skull
where the cerebellum, pons and medulla oblongata rest

,◉ 1. The xiphoid process is located in the. Answer: 1. Chest


◉ 2. How many body regions are represented by the Abbreviated
Injury Sale coding system. Answer: 6


◉ 3. The American College of surgeon's recommends which of the
following percentages of patients for data validation?. Answer: 5%-
10%


◉ 4. Subluxation of a joint is best described as a. Answer: a.
Comminuted fracture
b. Rupture of supporting ligaments
c. Partial dislocation between 2 bones
d. Total loss of contact between 2 bones.


◉ 5. Which of the following is a system related event?. Answer: a.
blood availability
b. wound dehiscence
c. medication error by a nurse
d. delay in physician diagnosis


◉ 6. In which of the following fractures is a bone splintered or
crushed?. Answer: d. Comminuted

, ◉ Looking for missing registry data is a method of data. Answer: d.
abstracting


◉ 8. If the E code place of occurrence for industrial place and
premises is E849, what is the fourth digit?. Answer: d. 3


◉ 9. According to AIS methodology, which of the following is an
example of a severe injury?. Answer: a. splenic hematoma
b. comminuted femur fracture
c. bilateral pulmonary contusion
d. traumatic below knee amputation


◉ 10. What is the Glasgow Coma Score of a patient who does not
have altered mental status?. Answer: d. E4+V5+M6=15


◉ 11. According to the National Trauma Data Standards, a
complication occurs. Answer: a. at home
b. during the injury event
c. during the hospital stay
d. after discharge from the hospital


◉ 12. A patient with an AIS value of 6 has an Injury Severity Score
of. Answer: a. 6
b. 12
c. 36

Documentinformatie

Geüpload op
19 augustus 2026
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,94

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
1
Volgers
0
Items
1555
Laatst verkocht
6 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen